Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 244 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 463 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,5%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 67 3,8%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 6 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 29 1,7%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 158 9,1%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 120 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.741

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Απλά κατάπιες μια πίπα που άκουσες, όπως καταπίνεις τόσες που ακούς και μας αραδιάζεις εδώ μέσα.

Καλύτερα να φιλτράρεις λίγο τις πίπες που ακούς, τόσο για να έχεις μια πιο σωστή γνώση όσο και για να μην γίνεσαι ρόμπα.

Να ξέρεις ότι το έψαξα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή το έγραψες εσύ. :wink:
Δεν κατάλαβα, τι πίπα άκουσα και κατάπια κιόλας; Πραγματικά δεν κατάλαβα...
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Όντως, αυτό θέλω να το δω κι εγώ. Κι αν δεν γίνει, δεσμεύομαι να τον κράζω κι εγώ μαζί σου :)
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως διαβεβαίωσε ότι «δεν τίθεται θέμα απόλυσης εκπαιδευτικών με την αξιολόγηση».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι «πρόκειται για ψηφισμένο νόμο του κράτους που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε και που στοχεύει στην αξιολόγηση του ίδιου του σχολειού, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Ειπε οτι δεν κινδυνευει με απολυση κανεις,ας ειναι,τουλαχιστον στους αχρηστους να υπαρχει σημαντικη μειωση μισθου οπως γινεται σε ολον τον πλανητη σε ολες τις δουλειες και μετα το ιδιο θα γινει σε ολο το Δημοσιο,η Παιδεια ηταν το καστρο που ξεκινησε ο Πασοκισμος, η Ελλαδα πρεπει επιτελους να αποπασοκοποιηθει αν θελει να συνεχισει να υπαρχει και ο Κουλης εχει βαρεια φανελα την παρακαταθηκη του πατερα του που ηταν ο μονος που παλεψε εναντια στον πασοκισμο μεχρι να τον ριξει αυτος ο βλάκας αν οχι προδοτης Σαμαράς που τωρα ολως τυχαιως θυμηθηκε οτι η Μερκελ ειναι διαχειριστρια και οτι οι Γερμανοι τον ριξαν ενω για τους Γαλλους που μας γαμησαν 40 χρονια με την αριστερα και το 15 βαλανε βετο να μην πεσουν οι εαμοβουλγαροι δεν ειπε τιποτα
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.717
Κριτικές
6
Like
11.155
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν κατάλαβα, τι πίπα άκουσα και κατάπια κιόλας; Πραγματικά δεν κατάλαβα...
Άκουσες από κάποιον ότι "αυτό το βίντεο με τον τραμπ έχει εξαφανιστεί από όλο το YouTube φιλαράκι, κάτσε να στο δώσω εγώ που είμαι ο μοναδικός στον πλανήτη που το έχω για να δεις τι παίζεται!!!".

Κι εσύ του ειπες "ναι ρε μεγάλε, για φέρτο να δούμε γιατί νομίζουν ότι είμαστε και μαλάκες και δεν τα ξέρουμε!!!".

Κάπως έτσι φαντάζομαι την συζήτησή σας για το εν λόγω βίντεο που ανέβασες... το οποίο έχει "εξαφανιστεί" από το YouTube :)
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Eλα ρε μπλε κλοουν κρυψου στο λαγουμι σου
Kαλά, τράβα φέρε κάνα σούργελο από τους ηττημένους φίλους σου να σε στηρίξει λίγο, γιατί μόνος σου είσαι ένας πουθενάς :)
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Άκουσες από κάποιον ότι "αυτό το βίντεο με τον τραμπ έχει εξαφανιστεί από όλο το YouTube φιλαράκι, κάτσε να στο δώσω εγώ που είμαι ο μοναδικός στον πλανήτη που το έχω για να δεις τι παίζεται!!!".

Κι εσύ του ειπες "ναι ρε μεγάλε, για φέρτο να δούμε γιατί νομίζουν ότι είμαστε και μαλάκες και δεν τα ξέρουμε!!!".

Κάπως έτσι φαντάζομαι την συζήτησή σας για το εν λόγω βίντεο που ανέβασες... το οποίο έχει "εξαφανιστεί" από το YouTube :)
Καλά, τώρα τι να σου πω; Εγώ το έψαχνα και δεν το έβρισκα, το είχα σαν αρχείο avi και δεν μπορούσα να το ανεβάσω εδώ. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το εξής: Μας εμπνέουν διαφορετικά πράγματα, αντιλαμβανόμαστε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και είναι αδύνατον ο ένας να καταλάβει τον άλλον. Εμάς μα εμπνέει η Ελλάς, η ιστορία της, οι παραδώσεις της, η θρησκεία της. Εσάς, σας εμπνέουν άλλα πράγματα, όπως η διαπραγμάτευση, η συναίνεση, η παγκοσμιοποίηση, οι ηλίθιες συμμαχίες, τα χρήματα και άλλα.

Εμείς εμπνεόμαστε από τον Ηρόδοτο όταν διαβάζουμε τα εξής:
140. […] Φτάνοντας στην Αθήνα (ο Αλέξανδρος του Αμύντα) ως απεσταλμένος του Μαρδόνιου είπε τα εξής: «Άνδρες της Αθήνας, μεταφέρω τα λόγια του Μαρδόνιου. Έλαβα ένα μήνυμα του βασιλιά, που λέει: Αποφάσισα να ξεχάσω τις προσβολές που μου έκαναν οι Αθηναίοι. Γι’ αυτό, Μαρδόνιε, κατ' αρχάς δώσε τους πίσω τη γη τους και, δεύτερον, παραχώρησε τους όποια άλλη περιοχή θέλουν, καθώς κι ανεξάρτητη κυβέρνηση. Αν είναι πρόθυμοι να συμφιλιωθούν μαζί μου, σε διατάζω επίσης να ανοικοδομήσεις τους ναούς που έκαψα. Αυτές είναι οι διαταγές του βασιλιά που πρέπει να εκτελέσω, εκτός αν μ' εμποδίσετε εσείς οι ίδιοι. Γιατί λοιπόν —σας ρωτώ— είστε τόσο τρελοί ώστε να πάρετε τα όπλα σας ενάντια στον βασιλιά; Δεν θα μπορέσετε ποτέ να τον νικήσετε κι είναι αδύνατο να του αντιστέκεστε για πάντα. Είδατε τον στρατό του, πόσο μεγάλος είναι και τι μπορεί να κάνει· γνωρίζετε καλά πόσο πανίσχυρη δύναμη έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν μας νικήσετε — πράγμα που, λίγο μυαλό αν έχετε, δεν πρέπει να το ελπίζετε— θα έρθει εναντίον σας άλλη δύναμη, πολλαπλάσια απ' αυτήν. Σταματήστε, λοιπόν, να προσπαθείτε να ανταγωνιστείτε τον βασιλιά, με κίνδυνο να χάσετε την πατρίδα και τη ζωή σας. Αντί γι' αυτό, συμφιλιωθείτε μαζί του, γιατί έχετε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία, τώρα που ο Ξέρξης είναι έτσι προδιατεθειμένος απέναντί σας. Συμμαχήστε μαζί μας, χωρίς δόλο και απάτη, και διατηρήστε την ελευθερία σας. Αυτά με διέταξε να σας πω ο Μαρδόνιος. Τώρα, επιτρέψτε μου να μιλήσω για λογαριασμό μου. Δεν είναι απαραίτητο να αναφέρω τις καλές μου διαθέσεις απέναντι σας, γιατί τις γνωρίζετε ήδη πολύ καλά· θα περιοριστώ να προσθέσω τη θερμή μου παράκληση να κάνετε αυτό που σας ζητά ο Μαρδόνιος. Για μένα είναι ολοφάνερο ότι δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε για πάντα τη διαμάχη σας με τον Ξέρξη· αν το θεωρούσα δυνατό, δε θα αναλάμβανα ποτέ αυτή την αποστολή. Γεγονός είναι, όμως, ότι η δύναμη του Ξέρξη είναι υπεράνθρωπη και το χέρι του φτάνει παντού. Αν, λοιπόν, δεν συνάψετε αμέσως τώρα ειρήνη, που σας παραχωρούνται αυτοί οι γενναιόδωροι όροι, τρέμω για το μέλλον σας όταν σκέφτομαι ότι απ' όλα τα συμμαχικά κράτη εσείς βαδίζετε πιο σίγουρα προς τον κίνδυνο. Μόνο εσείς θα συνεχίσετε να υποφέρετε, αφού η χώρα σας θα μετατραπεί σε μεταίχμιο των εχθροπραξιών. Σας ικετεύω, λοιπόν, να δεχτείτε· σίγουρα δεν είναι και μικρό πράγμα που ο μέγας βασιλιάς σας ξεχώρισε απ' όλους τους λαούς της Ελλάδας κι είναι πρόθυμος να συγχωρέσει το παρελθόν και να γίνει φίλος σας».

141. Ο Αλέξανδρος αυτά είπε. Στη Σπάρτη, η είδηση της επίσκεψης του Αλέξανδρου, με την αποστολή να πείσει τους Αθηναίους να συμμαχήσουν με τους Πέρσες, προκάλεσε ανησυχία. Οι Σπαρτιάτες, αναλογιζόμενοι χρησμούς, που έλεγαν ότι οι Δωριείς θα διώχνονταν κάποτε από την Πελοπόννησο από τους Πέρσες και τους Αθηναίους, κι έντρομοι μήπως υπογραφόταν η συμφωνία, αποφάσισαν αμέσως να στείλουν πρεσβευτές στην Αθήνα. Ο Αλέξανδρος και οι Σπαρτιάτες απεσταλμένοι έτυχε να βρεθούν μαζί μπροστά στη συνέλευση των Αθηναίων· δεν ήταν τυχαίο, αφού οι Αθηναίοι καθυστερούσαν τις διαπραγματεύσεις με τον Αλέξανδρο, ξέροντας ότι, μόλις οι Σπαρτιάτες πληροφορούνταν την παρουσία του στην Αθήνα, θα έστελναν πρέσβεις τους. Η αλήθεια είναι ότι ήθελαν να είναι παρόντες και οι Σπαρτιάτες, για να τους δείξουν τις απόψεις τους.

142. Μόλις τελείωσε ο Αλέξανδρος, πήρε τον λόγο ένας από τους Σπαρτιάτες απεσταλμένους: «Οι Σπαρτιάτες μάς έστειλαν εδώ να σας παρακαλέσουμε να μη βάλετε σε κίνδυνο την Ελλάδα εγκαταλείποντας την προηγούμενη πολιτική σας και να μην ακούτε τις προτάσεις των Περσών. Όποιος Έλληνας κάνει κάτι τέτοιο, χάνει την τιμή του και το αίσθημα της δικαιοσύνης του· αν όμως το κάνετε εσείς, θα είναι χειρότερο από πολλές απόψεις. Γιατί από την αρχή εσείς ξεκινήσατε αυτό τον πόλεμο και τη δική μας γνώμη δεν τη λάβατε καθόλου υπόψη. Η εκστρατεία βάδιζε ενάντια στα δικά σας εδάφη και τώρα έχει εμπλακεί ολόκληρη η Ελλάδα. Επιπλέον, θα είναι αισχρό αν οι Αθηναίοι, που στο παρελθόν κέρδισαν τόσες φορές τον τίτλο του απελευθερωτή, γίνονταν τώρα αιτία να υποδουλωθεί όλη η Ελλάδα. Οπωσδήποτε, σας συμπονούμε για τις συμφορές σας· την απώλεια της σοδειάς για δύο διαδοχικές χρονιές και την καταστροφή των σπιτιών και των περιουσιών σας για τόσο καιρό· ως ένδειξη της αναγνώρισης μας, είμαστε πρόθυμοι, εμείς και όλοι οι σύμμαχοι μας, να συντηρήσουμε τις γυναίκες και τα άλλα μη μάχιμα μέλη των οικογενειών σας, όσο κρατήσει ο πόλεμος. Μην αφήσετε να μεταβάλει τη γνώμη σας ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας που παρουσίασε με ωραία λόγια τις προτάσεις του Μαρδόνιου. Κάνει μόνο ό,τι θα περίμενε κανείς απ' αυτόν· τύραννος κι ο ίδιος, είναι φυσικό να συμμαχεί μ' έναν όμοιό του. Όμως αυτή η στάση δεν σας ταιριάζει —τουλάχιστον, όχι αν είστε λογικοί· ασφαλώς ξέρετε ότι οι βάρβαροι δε σέβονται ούτε την αλήθεια ούτε την τιμή». Αυτά είπαν οι αγγελιαφόροι.

143. Τότε οι Αθηναίοι έδωσαν στον Αλέξανδρο την εξής απάντηση: «Γνωρίζουμε», είπαν, «το ίδιο καλά όσο κι εσύ ότι η δύναμη των Μήδων είναι πολύ ανώτερη από τη δική μας· ώστε καθόλου δεν πρέπει να μας κατηγορείς γι' αυτό. Ωστόσο, τρέφουμε τόση αγάπη για την ελευθερία, ώστε θα την υπερασπιστούμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Όσο για το να συνάψουμε συμφωνία με τους βαρβάρους μην προσπαθείς να μας πείσεις· δε θα δεχόμαστε ποτέ. Πες, λοιπόν, στο Μαρδόνιο, ότι όσο ο ήλιος ακολουθεί την ίδια πορεία στον ουρανό, εμείς οι Αθηναίοι δε θα συμμαχήσουμε ποτέ με τον Ξέρξη. Αντίθετα, θα του αντιστεκόμαστε χωρίς ανάπαυλα, ακουμπώντας τις ελπίδες μας στους θεούς και τους ήρωές μας, τους οποίους εκείνος περιφρονεί και πυρπολεί τους ναούς και τα αγάλματα. Μην ξανάρθεις ποτέ εδώ με παρόμοια πρόταση και μη σκεφτείς ούτε μία φορά ότι μας ευνοείς ενώ μας παροτρύνεις ν' ακολουθήσουμε έναν τόσο ατιμωτικό δρόμο, γιατί θα ήταν κρίμα να πέσεις θύμα κάποιου ατυχήματος, ενώ βρίσκεσαι στην Αθήνα εσύ που είσαι φίλος κι ευεργέτης μας».

144. Αυτή ήταν η απάντηση των Αθηναίων στον Αλέξανδρο. Στους Σπαρτιάτες πρέσβεις είπαν: «Ήταν ανθρώπινο να τρομοκρατηθούν οι Λακεδαιμόνιοι στην ιδέα να υπογράψουμε συνθήκη με την Περσία· παρόλα αυτά, δείξατε μεγάλη μικροπρέπεια αφού φοβηθήκατε τόσο, ενώ γνωρίζετε καλά το φρόνημα των Αθηναίων. Δεν υπάρχει τόσο χρυσάφι στον κόσμο ούτε τόσο πανέμορφη γη που θα δεχόμαστε ποτέ σε αντάλλαγμα, για να ενωθούμε με τον κοινό μας εχθρό και να υποδουλώσουμε την Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δε θα το κάναμε, ακόμα κι αν το θέλαμε: ο πρώτος και κυριότερος είναι η πυρπόληση και το γκρέμισμα των ναών και των αγαλμάτων των θεών μας. Θεωρούμε επιτακτικό καθήκον μας να εκδικηθούμε γι' αυτή τη βεβήλωση με όλη μας τη μανία, όχι να συμμαχήσουμε με αυτούς που την διέπραξαν. Επιπλέον, υπάρχει το ελληνικό έθνος, η ταυτότητα του αίματος και της γλώσσας, των ναών και της θρησκείας· ο κοινός μας τρόπος ζωής· η Αθήνα δεν θα μπορούσε ποτέ να τα προδώσει όλα αυτά. Σας πληροφορούμε, λοιπόν, αν δεν το ξέρετε ήδη, ότι όσο παραμένει ζωντανός έστω και ένας Αθηναίος, δε θα υπογραφεί καμιά ειρήνη με τον Ξέρξη. Ωστόσο, είμαστε βαθιά συγκινημένοι από την καλοσύνη και το ενδιαφέρον σας να υποστηρίξετε τις οικογένειες μας αυτή τη δύσκολη ώρα. Η δική σας υποχρέωση έχει εκπληρωθεί. Παρόλα αυτά, προτιμάμε να συνεχίσουμε όπως μπορούμε, χωρίς να σας γίνουμε βάρος. Αφού μάθατε την απόφαση μας, οδηγήστε το στρατό σας στο πεδίο της μάχης με τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση· γιατί, αν δεν πέφτουμε έξω, δε θα περάσει πολύς καιρός πριν εισβάλει ο εχθρός στην Αττική αλλά αμέσως μόλις πάρει την αρνητική μας απάντηση. Γι' αυτό, λοιπόν, προτού εμφανιστεί πάλι στα εδάφη μας, πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε στη Βοιωτία». Αφού πήραν την απάντηση των Αθηναίων, οι Σπαρτιάτες πρεσβευτές έφυγαν για την πατρίδα τους.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αλήθεια τώρα... εσύ περιμένεις να διαβάσω όλο αυτό το σεντόνι!!!!

Βy the way... διάβασα την αρχή που λες κάτι για το ποιος μας εμπνέει και κάτι τέτοια.

Ποιος σου είπε ότι δεν με εμπνέει η Ελλάδα, η Αρχαία Ελλάδα μάλλον για να είμαι ακριβής, και όλα τα επιτεύγματά της, η ιστορία της και οι παραδόσεις της?

Έχουν περάσει κάτι χιλιάδες χρόνια από τότε, δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι! Ο κόσμος προχωρά κα εξελίσσεται, εκτός αν θες να πεις ότι πρέπει να σταματήσουμε την διαπραγμάτευση και την οικονομία και να ανεβούμε στα άλογα να πάμε να πάρουμε το Ιράν (Περσία τότε)... με σπαθιά και ασπίδες!

Αν είναι έτσι, μιας κι εσύ είσαι ο αρχηγός από ότι φαίνεται, γιατί δεν κάνεις το πρώτο βήμα να καβαλήσεις ένα άλογο (μαύρο σαν τον Βουκεφάλα με δίχρωμα μάτια) και να μας οδηγήσεις?
 
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Μηνύματα
601
Like
1.390
Πόντοι
206
τυπε83 το μόνο που κάνετε "εσείς" με την αρχαια Ελλαδα ειναι να καπηλεύεστε, διαστρεβλώνετε και τελικά απαξιώνετε
Οι αρχαίοι Έλληνες θα σας περιφρονούσαν
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Να μας πει λίγο το κνιτοαλητάκι καταληψίας πως ακριβώς τους αγόρασε :)

 

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
11.590
Κριτικές
3
Like
11.148
Πόντοι
3.936
Α αυτο το παιδακι ειναι...σορρυ δεν το θυμομουν...οκ δεν μπορει να κατανοησει καποια βασικα οποτε το κλεινω εδω..
Οταν στριμωχνεται καποιος η ποιο σωστη κινηση ειναι να την κανει με ελαφρα
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Αλήθεια τώρα... εσύ περιμένεις να διαβάσω όλο αυτό το σεντόνι!!!!

Βy the way... διάβασα την αρχή που λες κάτι για το ποιος μας εμπνέει και κάτι τέτοια.

Ποιος σου είπε ότι δεν με εμπνέει η Ελλάδα, η Αρχαία Ελλάδα μάλλον για να είμαι ακριβής, και όλα τα επιτεύγματά της, η ιστορία της και οι παραδόσεις της?

Έχουν περάσει κάτι χιλιάδες χρόνια από τότε, δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι! Ο κόσμος προχωρά κα εξελίσσεται, εκτός αν θες να πεις ότι πρέπει να σταματήσουμε την διαπραγμάτευση και την οικονομία και να ανεβούμε στα άλογα να πάμε να πάρουμε το Ιράν (Περσία τότε)... με σπαθιά και ασπίδες!

Αν είναι έτσι, μιας κι εσύ είσαι ο αρχηγός από ότι φαίνεται, γιατί δεν κάνεις το πρώτο βήμα να καβαλήσεις ένα άλογο (μαύρο σαν τον Βουκεφάλα με δίχρωμα μάτια) και να μας οδηγήσεις?
Είναι μόνο μερικοί παράγραφοι από ολόκληρους τόμους ιστορίας, αφού δεν μπορείς να διαβάσεις αυτό το ελάχιστο σκέψου πόσο είναι δυνατόν να έχεις διαβάσει βιβλίο ολόκληρο. Μπες στον κόπο να διαβάσεις μόνο αυτές τις παραγράφους, για να δεις την νοοτροπία των Ελλήνων και την δικιά σας, χωρίς να παίζει κανέναν ρόλο αν έγινε τώρα η στο παρελθόν.
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
τυπε83 το μόνο που κάνετε "εσείς" με την αρχαια Ελλαδα ειναι να καπηλεύεστε, διαστρεβλώνετε και τελικά απαξιώνετε
Οι αρχαίοι Έλληνες θα σας περιφρονούσαν
Εμείς είμαστε Έλληνες, πιστεύουμε στην ιστορία, στις αξίες, στα ήθη και έθιμα, καθώς και στους θεούς μας. Δεν έχουμε λόγο να καπηλευτούμε κάτι και να το διαστρευλώσουμε, αυτό το κάνετε εσείς, που έχετε διαγράψει, ξεχάσει τα πάντα!!

Εμείς ονειρευόμαστε την αναγέννηση των ναών μας, των φιλοσοφικών σχολών μας, τους ολυμπιακούς μας αγώνες προς τιμή του Ολυμπίου Διός, την ανέγερση των αγαλμάτων μας, τον εορτασμό των Ελληνικών μαχών ως εθνικών εορτών, όχι τις σαχλαμάρες του 40 και του 21 και τέλος πάντων ονειρευόμαστε ότι θα έρθει η μέρα να ξανά γράψουμε την ιστορία από εκεί που την αφήσαμε, 2000 χρόνια πίσω και κάτι δηλαδή.
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206

ρε καλως τα παιδια :tooth:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom