Και σου εξήγησα. Το ερώτημα που έθεσες δεν έχει βάση. Γιατί? Μα δες όλο το βίντεο και θα καταλάβεις μόνος σου! (ελπίζω!!!).
Αντιθέτως, εσύ είπες κάτι βαρύγδουπες παπάρες και σε ρώτησα αν όντως τις υποστηρίζεις. Μα και φυσικά τις υποστηρίζεις, αφού τις είπες ο ΙΔΙΟΣ. Αλλά κλάνεις μέντες να το επαναλάβεις, γιατί είσαι κότα τρίλειρη
Ίδια εκριβώς φάση με τα χρυσαυγουλάκια που δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να πει ότι ψήφισε ΧΑ
Στην δικιά μου περίπτωση, δεν είπα εγώ κάτι, είπε ένας τρίτος κάτι (συγκεκριμένα ο Πορτοσάλτε) και μου ζητάς επίμονα να σου απαντήσω για το αν στηρίζω αυτό που είπε ένας ΤΡΙΤΟΣ, το οποίο ήταν και κομμένο στο βίντεο. Θες να δεις το βίντεο ολόκληρο και να επανέλθεις με το ερώτημα? Βασικά, για να μου αποδείξεις ότι το είδες, θέλω να μου πεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι είπε ο Πορτοσάλτε ακριβώς μετά το κόψιμο του βίντεο.
Περιμένω
Προφανώς και τα έχουν διαβάσει και σε κράζουν όλοι ανεξαιρέτως! ή ούτε αυτό έχεις καταλάβει? Εμένα με κράζει μία μερίδα μελών εδώ μέσα... εσένα έχεις καταλάβει ότι σε κράζουν ΟΛΟΙ?