Tύπε μου καλές οι θεωρίες και οι καλυμμένες ειρωνείες αλλά στο Αιγαίο καθημερινά σαρώνει η ΠΑ και το ΠΝ.
Αν εσύ έχεις υπόψη τίποτα γαμιστερούς Τουρκους που τους κρατάνε εφεδρεία οι Τούρκοι για τη μεταξύ μας σύγκρουση οκ, πες το μας να τα βάψουμε κι εμείς μαύρα. Γιατί σε καθημερινή βάση δεν είναι ορατή αυτή η φοβερή και τρομερή τούρκικη αρμάδα.
Πάντως ο μέχρι τώρα απολογισμός του κόμπατ ρέντυ τουρκικού στρατού είναι τόσο εντυπωσιακός, που έχουν αποτραβηχτεί από παντού και βάζουν κατσαπλιάδες να πολεμήσουν στο μέτωπο και αυτοί μένουν στα φυλάκια, το ποσοστό αυτοκτονιών και λιποταξιών έχει εκτιναχθεί στο θεό και πλέον τα ατομικά τυφεκια κυκλοφορούν με φύλακτρο σκανδάλης που δυσκολεύει κάθε στρατιώτη να την πατήσει υπό γωνία.
Την Πόλη δεν την έχουμε πάρει γιατί και να την παίρναμε δε θα ξέραμε τι να την κάνουμε. Ακόμη......
Τύπε stokadoura, επειδή βλέπω ότι γράφεις καλά και μάλλον έχεις γνώση με το τι γίνεται στο στρατό, έχω ερώτηση.
Προσωπικά έχω εμπειρία την περίοδο των Ιμίων, μια και μου έκατσε ο λαχνός τότε και η εμπειρία που αποκόμισα είναι το αντίθετο από αυτό που περιγράφεις. Αλλά ας πούμε ότι εκείνη ήταν μια ατυχής στιγμή.
Πολύ περισσότερο με έχει πειράξει η φάση με τον Ηλιάκη. Μας ρίχνουν τα μουνόπανα με πούστικο τρόπο το αεροπλάνο και δεν απαντάμε; Μάλιστα, γνωρίζεις με τι τσαμπούκι τρόπο την έκανε ο Τούρκος.
Συγνώμη, αλλά πότε θα απαντήσουμε; Αν δεν είμαστε ΑΔΕΛΦΕΣ και ΚΟΤΕΣ, εννοώ. Διότι αυτό έχουμε δείξει τόσες φορές. Στο σχετικά άγνωστο αιματηρό επεισόδιο στον Έβρο, αυτός που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους ήταν κάποιος αγροφύλακας.
Γνωρίζεις ότι οι Ισραηλινοί όταν γίνει η οποιαδήποτε φάση, δε θα περιμένουν να βρουν στο τηλ τους αντίστοιχους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και οι οποίοι με τη σειρά τους να βρουν στο τηλ τον Πρωθυπουργό. Εννοώ ότι eye for an eye, στην αερομαχία θα ρίξουν αντίστοιχα ένα εχθρικό αεροπλάνο. Εμείς;