kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Οποίος έχει θέα, να βγει να δει την Σελήνη που ανατέλλει, απίστευτο θέαμα!
… μου έδωσες πάσα τρελή!εσεις τωρα τυπε μαζευεστε και κολονοσκοπειτε ο ενας τον αλλο η απλα πατε επισκεψη στα αλλα μουνοπανα στη φυλακη για παρηγορια?
Welcome!Έλαβα τις απαντήσεις που ήθελα, ευχαριστώ
Να σου θυμίσω ότι είχαν εικόνες με το Χίτλερ πάνω από το κρεβάτι τους και ότι έβγαιναν το βράδυ παγανιά για να σκοτώσουν λαθρομετανάστες ;Μπορείς να μου θυμίσεις που και πότε η Χρυσή Αυγή έβλαψε την Ελλάδα; Δεν θυμάμαι, στην οικονομία; Στα εθνικά; Στο μεταναστευτικό; Στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; Στην ανεργία; Στο δημογραφικό; Στην καταστροφή της πρωτογενής παραγωγής; Στον ακατάσχετο δανεισμό; Δεν μπορώ να θυμηθώ, απ ότι θυμάμαι η Χρυσή Αυγή σαν πολιτικό κόμμα ποτέ και σε κανέναν τομέα δεν έβλαψε την πατρίδα μας.
Καλώς το Χρυσαύγουλο.Μπορείς να μου θυμίσεις που και πότε η Χρυσή Αυγή έβλαψε την Ελλάδα; Δεν θυμάμαι, στην οικονομία; Στα εθνικά; Στο μεταναστευτικό; Στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; Στην ανεργία; Στο δημογραφικό; Στην καταστροφή της πρωτογενής παραγωγής; Στον ακατάσχετο δανεισμό; Δεν μπορώ να θυμηθώ, απ ότι θυμάμαι η Χρυσή Αυγή σαν πολιτικό κόμμα ποτέ και σε κανέναν τομέα δεν έβλαψε την πατρίδα μας.
Προφανώς... γιατί δεν έδωσε ούτε υπερταμείο ούτε τιποτε που ζητούσε η Μέρκελ.ο αντωνακης φανηκε μεγαλος μπινες το 2012
Απίστευτη παραδοχή του Πικραμμένου: Έκρυβα όσα μου έλεγε η Μέρκελ | The Flag Report
Το σχέδιο για κλείσιμο των τραπεζών, όπως παραδέχτηκε ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ρίχνοντας την πρώτη βόμβα, ήταν έτοιμο από τότε.theflagreport.com
μαλακία το άρθρο και ανυπόγραφο, υπηρεσιακός πρωθυπουργός ήταν,ο αντωνακης φανηκε μεγαλος μπινες το 2012
Απίστευτη παραδοχή του Πικραμμένου: Έκρυβα όσα μου έλεγε η Μέρκελ | The Flag Report
Το σχέδιο για κλείσιμο των τραπεζών, όπως παραδέχτηκε ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ρίχνοντας την πρώτη βόμβα, ήταν έτοιμο από τότε.theflagreport.com
ναι αλλα ο γερος "δηθεν" δεν ηθελε την πρωθυπουργιαΠροφανώς... γιατί δεν έδωσε ούτε υπερταμείο ούτε τιποτε που ζητούσε η Μέρκελ.
Μάντεψε ποιος τα έδωσε όλα!!!!
Γιατί να την ήθελε? Για να τον τρώνε τα λαμόγια από κάτω που τον τράβαγαν για την Νοβάρτις?ναι αλλα ο γερος "δηθεν" δεν ηθελε την πρωθυπουργια
δωσε το σπιτι σου να κατσουν σεισμοπληκτοι κανε κατι θετικο στη ζωη σουΠάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου ρε βλήτο;
βρομικη ιστορια την οποια θα αργησουμε να μαθουμε το backroundΓιατί να την ήθελε? Για να τον τρώνε τα λαμόγια από κάτω που τον τράβαγαν για την Νοβάρτις?
ρε τον μαλακαΚι'εσύ δώσε το σπίτι σου να γίνει βουστάσιο.
Βρώμικη ιστορία που μάθαμε την αλήθεια θες να πεις. Ήταν η μούφα του αιώνα, απόδειξη ότι ΟΛΕΣ οι υποθέσεις έχουν μπει αρχείο πλην Άδωνι και ενός ακόμα.βρομικη ιστορια την οποια θα αργησουμε να μαθουμε το backround
σε καμοια δεκαετια μπορει να μαθουμε
γιατι αμα του το θυμισεις τι θα καταλαβει???Να σου θυμίσω ότι είχαν εικόνες με το Χίτλερ πάνω από το κρεβάτι τους και ότι έβγαιναν το βράδυ παγανιά για να σκοτώσουν λαθρομετανάστες ;