Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
ΑναφοράΜιλάει αυτός που πάει στο μετάξι και γλύφει κώλους πακιδων για 10 ευρώ
ΑναφοράΜιλάει αυτός που πάει στο μετάξι και γλύφει κώλους πακιδων για 10 ευρώ
10 ευρώ δίνει. Θα παρεξηγηθεί μην του αυξάνεις το μπατζετΧλωριωσες πάλι την πισίνα ενώ ταυτόχρονα περιμένεις τη μισθοδοσία του επόμενου μήνα για ένα κατουρημα του 20αρικου?
Αναφορά
Θα φέρω τυρόπιτες και Μιλκο για τα παιδιάενταξει΄΄΄θα τα πουμε αυριο ΓΑΔΑ
Παιδιά αποκλειστικό βίντεο από τον μπαρμπαπηδουλα λίγο πριν πάει αύριο στην ΓΑΔΑ τον κάλεσαν σε γνωστό κανάλι για συνέντευξη σχετικά με απειλές που δέχεται.Η αναμονή ειναι που σκοτώνει, δεν το ξερεις?
Κι εμένα μου αρέσει να αφήνω σκουπίδια να χορεύουν!
Roll the dice and take your chances.
Τόσο απλα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλάει ακόμα ο ΤΡΟΜΠΑΣ?
Κι η πρώτη χορευταρού… και ΤΡΟΜΠΑΣ!!
Εν τω μεταξυ ο καραγκιόζης μπαίνει στο νήμα του κορονοϊου και το παίζει ψαγμένος και ευαίσθητος με τα θέματα υγείας, αλλά, έχει κολλήσει όλων των ειδών ΣΜΝ στις πακοχυμένες και χεσμένες κωλοτρυπίδες στο μεταξι όπου χώνει τη βρωμογλώσσα του χωρίς ενδοιασμούς.Μιλάει αυτός που πάει στο μετάξι και γλύφει κώλους πακιδων για 10 ευρώ
Αναφορά.Παιδιά αποκλειστικό βίντεο από τον μπαρμπαπηδουλα λίγο πριν πάει αύριο στην ΓΑΔΑ τον κάλεσαν σε γνωστό κανάλι για συνέντευξη σχετικά με απειλές που δέχεται.
Αναφορά.
Συνέχισε
By the way! Πολύ χαίρομαι που ανεβάζεις τον χλαπάτσα διότι ακριβώς αυτό μου έχουν πει ο αρχιμαλακας, το κνιτικο αλητακι, η μπαμπογρια, ο ζεμπουμπουκας (εδώ πρέπει να αναφέρω ότι αυτός ο μαλακας μου είπε να κοιτάξω στο σωβρακο να δω αν υπάρχει κάτι, την ίδια στιγμή που ο ίδιος γράφει στην υπογραφή του "από την μέση και κάτω ησυχία" ) και κάτι άλλα σκουπίδια με απειλές κτλ κτλ. Όλα έχουν καταγραφεί, οπότε τους περιμένω με πολλά καβλια ολορθα!
έχουν καταγραφεί, οπότε τους περιμένω με πολλά καβλια ολορθα!
Ειμαι βιγκαν τυπε....Και μια μεριδα για εσενα τυπε.
Πληροφορίες θέλουν ένας από τους δικηγόρους είναι κ ο alex71 ενώ ο px τους κάνει χαλαρωτικό μασάζΑυτή τη στιγμή κάθεται στη πισίνα του και πίνει ένα σκατς με ΤΟΥΣ δικηγόρους του ετοιμάζοντας τις επόμενες κινήσεις του.
Ο Αλεξ είναι αρκετά έξυπνος για να αναλάβει έναν τόσο βλακα..Πληροφορίες θέλουν ένας από τους δικηγόρους είναι κ ο alex71 ενώ ο px τους κάνει χαλαρωτικό μασάζ
Είπα εγώ για μηνύσεις? Εγώ δεν είπα τίποτα, οτι ειναι να γινει θα γινει όταν πρέπει. Μαλακας είμαι σαν τους άλλους να λέω τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κάνω? Όχι βέβαια
Τι είπαν ότι θα σου κάνουν ? Έχω χάσει επεισόδιαΕίπα εγώ για μηνύσεις? Εγώ δεν είπα τίποτα, οτι ειναι να γινει θα γινει όταν πρέπει. Μαλακας είμαι σαν τους άλλους να λέω τι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κάνω? Όχι βέβαια
Όποτε περιμενω τα αναρχιδα μαγκακια του πληκτρολογίου να κάνουν αυτο που ειπαν. Και μετά θα δεις αν θα κάνω μηνύσεις… ή κάτι άλλο
Ρώτα τουςΤι είπαν ότι θα σου κάνουν ? Έχω χάσει επεισόδια
Λέτε να είναι ο Βουτσάς της παρέας, και αντί για κότερο να λέει στις πουτάνες στο Μετάξι : ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ .Αυτή τη στιγμή κάθεται στη πισίνα του και πίνει ένα σκατς με ΤΟΥΣ δικηγόρους του ετοιμάζοντας τις επόμενες κινήσεις του.
Να δω τωρα τι θα τα κανεις τα σουβλακια.Ειμαι βιγκαν τυπε....
Φτιάξατε σακ βουαγιάζ με σώβρακα για αύριο;Να δω τωρα τι θα τα κανεις τα σουβλακια.
Και καλτσον απο τον παγκο. Να τα δινω να τα σκιζουν για να μην σκιζουν τα δικα τους και μας χρεωσει το δικαστηριο.Φτιάξατε σακ βουαγιάζ με σώβρακα για αύριο;