Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Θα σου πω όταν μου πεις την διευθυνση σου όπως γεμάτος μαγκιά έλεγες στην αρχήΜε το μεταξύ μας ραντεβού τι θα γίνει;
Θα σου πω όταν μου πεις την διευθυνση σου όπως γεμάτος μαγκιά έλεγες στην αρχήΜε το μεταξύ μας ραντεβού τι θα γίνει;
Ένα κατούρημα στη μάπα και θα γίνει περδίκι.Έλα μωρέ μαλάκα.. Από τις φάπες που έχει μαζέψει εδώ μέσα είναι σε παραλήρημα ο φουκαράς. Εγώ πάντως πολύ ειλικρινά, έχω αρχίσει να τον λυπάμαι. Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και άμεσης φαρμακευτικής αγωγής..
Στην είπε τυπε. Πέρνα από έξω και πέτα νερομπομπεςΘα σου πω όταν μου πεις την διευθυνση σου όπως γεμάτος μαγκιά έλεγες στην αρχή![]()
Όποιος μου χώνεται, τρώει καραμουζα! ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι.Έλα μωρέ μαλάκα.. Από τις φάπες που έχει μαζέψει εδώ μέσα είναι σε παραλήρημα ο φουκαράς. Εγώ πάντως πολύ ειλικρινά, έχω αρχίσει να τον λυπάμαι. Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και άμεσης φαρμακευτικής αγωγής..
Θα σου πω όταν μου πεις την διευθυνση σου όπως γεμάτος μαγκιά έλεγες στην αρχή![]()
Μια φωτογραφία ΤΩΡΑ απέξω, θα πείσειΣτην είπε τυπε. Πέρνα από έξω και πέτα νερομπομπες![]()
φαγαμε την φωφικο με τις κολοτουμπες τις σε νεα δημοκρατια και ολιγον συριζαΗταν τεραστια απωλεια για την Ελλαδα ο προωρος θανατος του
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ προεδρος της βουλης τους ειχε ολους ΣΟΥΖΑΝα θυμηθουμε τον Νικητα Κακλαμανη. Γιατρος και ο πλεον αποτυχημενος υπουργος υγειας
Πήγαινε και σβήσε αυτό που έγραψες δίπλα για να μη σου γαμησω το σπίτι ημιαιμο αρχιδι.Όποιος μου χώνεται, τρώει καραμουζα! ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι.
Όποτε αγράμματε μαλακα tomahawk και λοιπή πλέμπα, τουμπέκα αν δεν θέλετε να σηκώνεται πίεση![]()
Κι άλλη μονομαχία αν σκασει Πανορμου 16 ο πηδουλας (btw deja-vu με χαρτη ρετρο)να βοηθήσουμε λιγο την ροη της κουβεντας να πουμε![]()
![]()
![]()
Επειδή ξέρω που το πας,Μια φωτογραφία ΤΩΡΑ απέξω, θα πείσει
Περιμενω! Κατέβα μερικά σκαλιά χοντρούλη
![]()
Επιβεβαιώνω το χοντρούληςΜια φωτογραφία ΤΩΡΑ απέξω, θα πείσει
Περιμενω! Κατέβα μερικά σκαλιά χοντρούλη
![]()
ρε μαλακα δεν θυμασαι ?Τι μόγγολο είσαι συ ρε πούστη μου.![]()
KΑΙ καράφλας ΚΑΙ κωλοχοντρος ΚΑΙ αρχιμαλακας ΚΑΙ κότα?Επιβεβαιώνω το χοντρούληςΦαινόταν από την καραφλη κεφάλα του, είχε βάλει φωτό
θα σου βρω μωρη λινατσα βιντεο να θυμηθειςΝαι, σούζα όλοι μη θυμώσει ο Νικήτας και πέσει στα γόνατα να τους πάρει κάνα τσιμπούκι.![]()
Επειδή ο Λάκης δεν είναι εδώ, ρώτα τον Ατενέζο.KΑΙ καράφλας ΚΑΙ κωλοχοντρος ΚΑΙ αρχιμαλακας ΚΑΙ κότα?
Η διευθυνση του ειναι ψεύτικη 1000000%![]()
Τι να ρωτήσω… ο άλλος εχει δει φωτογραφία.Επειδή ο Λάκης δεν είναι εδώ, ρώτα τον Ατενέζο.![]()
οτι βρεθει στο youtube λινατσαΌπως τα βίντεο με τον Κούλη στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου ρε μόγγολο;
Για την διεύθυνση μιλάμε ρε καθυστερημένε.Τι να ρωτήσω… ο άλλος εχει δει φωτογραφία.
Ψέμματα λεει?![]()