Ελα ομως που δεν ετυχε. Οταν εισαι ανθρωπος της αγορας που εχει ζησει το επιχειρειν, ειδικα στην Ελλαδα, εχεις μαθει πως να διοικεις, να ελισσεσαι και να λυνεις προβληματα.
Αυτο δεν εννοειτε να καταλαβετε.
Προφανως. Ελα ομως που ειτε δεν εχουμε οικονομολογους και ανθρωπους της διοικησης επιχειρησεων στην πολιτικη. Και φυσικα η θεωρια των σπουδων δε σημαινει αυτοματα επιτυχια στην πραξη των επιχειρησεων. Χρειαζεται και εμπειρια και τσαγανο και γερο στομαχι και ορεξη για δουλεια και ικανοτητα επιλογης συνεργατων και ηγετικες ικανοτητες, ενα σκασμο πραγματα χρειαζεται. Ε, αυτα ετυχε να τα εχει ο Αδωνης και να πετυχαινειμεχρι τωρα.
Εσυ ποιος γαμιολης κλώνος είσαι που δεν εχεις τα αρχιδια να πεις ποιος ήσουν πριν? Κι εσυ καραμουζα έφαγες απο admins και τωρα είσαι παλι μέσα κρυμμένος μην σου κόψουν το bou?
Κλέβεις απο εποχές ΠΑΣΟΚ και γι αυτο εχεις μασούρια
Ο μέντορας μου, τον οποιο ευγνωμονώ διότι με εκανε αυτο που είμαι, μου είχε πει ενα πράμα:
«Όταν βλέπεις άνθρωπο (καλα εσυ είσαι ζώον κωλογρια, αλλα τέλος πάντων!) να εχει χύμα μασούρια στην τσέπη του, ειναι ΚΛΕΦΤΗΣ του κερατά και ΓΥΦΤΟΣ! Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, γύφτος γεννήθηκε και γύφτος θα πεθάνει με τα μαύρα φράγκα που κλέβει απο το κράτος. Μείνε μακρυά τους»
Εδω ο Πατριαρχης Βαρθολομαιος σε τουρκικο εδαφος με τον τοπικο Τουρκο δημαρχο, τις τουρκικες αρχες, Τουρκους αστυνομικους φυσικα για την ασφαλεια, μιλωντας τουρκικα, και μετεπειτα και ελληνικα.
Στον ΑΝΤ1 ο ανταποκριτης απο ΗΠΑ Θανασης Τσιτσας, ειπε οτι με τον Αρχιεπισκοπο Αμερικης Ελπιδοφορο ειναι πολυ θυμωμενη τοσο η ελληνικη επισημη πλευρα με τον Μητσοτακη, οσο και η κυπριακη με τον Προεδρο Αναστασιαδη, επειδη παρεβρεθη στην τελετη εγκαινιων του τουρκικου ουρανοξυστη στην Νεα Υορκη.
Ο Ελπιδοφορος ειναι Τουρκος πολιτης. Υπηρξε Μητροπολιτης Προυσης. Προαλειφεται ως ο επομενος Οικουμενικος Πατριαρχης. Θα πρεπει να ειναι με το Οικουμενικο Πατριαρχειο Φαρος του Ελληνισμου αλλα συναμα να τα εχει καλα με το τουρκικο κρατος.