kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.633
- Πόντοι
- 6.256
Πεφτεις πολυ εξω.Τελειωνει σιγα σιγα η γκρινια και επιστρεφουμε στο μαντρι ε?
Αμα ψαξεις θα δεις ενιοτε τετοια.
Πεφτεις πολυ εξω.Τελειωνει σιγα σιγα η γκρινια και επιστρεφουμε στο μαντρι ε?
το λαθρομεταναστευτικο ανηκει η οχι στα εθνικα?Το δικό μου κριτήριο είναι τα εθνικά. Γιατί για τα υπόλοιπα κατανοώ ότι υπάρχουν και κάποιοι δεδομένοι περιορισμοί. Αν τα σκατώσει στα εθνικά, λευκό.
Φυσικά. Αλλά όχι με τον τρόπο που το εννοούν τα διάφορα ναζίδια και όλα τα χουντικά κατακάθια. Και αυτη τη στιγμή έχει μπει σε μια λογική. Που πριν δεν υπήρχε. Εννοείται πως δεν είναι όλα καλώς καμωμένα και πως ο Μηταράκης είναι κάκιστος στη θέση του. Το ευτύχημα, κάποιες αποφάσεις τον ξεπερνούν και γίνονται σωστά βήματα. Ακόμα και αυτός έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι οι κουταμάρες του έχουν κόστος και δείχνει να συνέρχεται. Το ζητούμενο εδώ είναι αν θα αυτονομηθούμε από το Βερολίνο που μας θέλει αποθήκη ψυχών και σε ποιό βαθμό. Το ότι τα δημοσιεύματα που αφορούν κατηγορίες κατά της φροντεξ και του λιμενικού πληθαίνουν, δείχνει ότι κάτι γίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Μένουν πολλά ακόμα να γίνουν.το λαθρομεταναστευτικο ανηκει η οχι στα εθνικα?
φρουδες ελπιδες η αυτονομηση τυπε! να παρακαλας να πηγαινουν πολωνια!!!!Φυσικά. Αλλά όχι με τον τρόπο που το εννοούν τα διάφορα ναζίδια και όλα τα χουντικά κατακάθια. Και αυτη τη στιγμή έχει μπει σε μια λογική. Που πριν δεν υπήρχε. Εννοείται πως δεν είναι όλα καλώς καμωμένα και πως ο Μηταράκης είναι κάκιστος στη θέση του. Το ευτύχημα, κάποιες αποφάσεις τον ξεπερνούν και γίνονται σωστά βήματα. Ακόμα και αυτός έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι οι κουταμάρες του έχουν κόστος και δείχνει να συνέρχεται. Το ζητούμενο εδώ είναι αν θα αυτονομηθούμε από το Βερολίνο που μας θέλει αποθήκη ψυχών και σε ποιό βαθμό. Το ότι τα δημοσιεύματα που αφορούν κατηγορίες κατά της φροντεξ και του λιμενικού πληθαίνουν, δείχνει ότι κάτι γίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Μένουν πολλά ακόμα να γίνουν.
Αυτά που λες τα έχω γράψει πριν απο σενα, με αφορμή το ΚΥΤ στα σύνορα του 'Εβρου και την αποδοχή της συμφωνίας περί του ποιός δύναται να επιστραφεί, ανάλογα του αν βρίσκεται στην ηπειρωτική ή τη νησιωτική Ελλάδα.φρουδες ελπιδες η αυτονομηση τυπε! να παρακαλας να πηγαινουν πολωνια!!!!
αλλωστε η κυβερνηση τα παιρνει χοντρα για να τους βαλει σε δομες! το προβλημα ειναι γιατι οι δομες να ειναι σε σοβαρα νησια και μαλιστα σε αποσταση ουτε αναπνοης απο τους γειτονες μας! σκεψου τι θα γινει σε περιοδο ταραχων!
το κυτ που αναφερεις επεκτεινεται ηδηΑυτά που λες τα έχω γράψει πριν απο σενα, με αφορμή το ΚΥΤ στα σύνορα του 'Εβρου και την αποδοχή της συμφωνίας περί του ποιός δύναται να επιστραφεί, ανάλογα του αν βρίσκεται στην ηπειρωτική ή τη νησιωτική Ελλάδα.
Το λαθρομεταναστευτικό όμως δε λύνεται από πέντε-δέκα μαϊμούδες που κρέμονται στα δέντρα, μυρίζοντας η μία τον κώλο της άλλης και σκούζουν περήφανες για το πόσο χαριτωμένα το κάνουν.
Δεν έχει καμία σημασία. Εξ αρχής δεν έπρεπε να είχε αποφασισθεί η κατασκευή του εκεί. Τώρα μικρό, μεγάλο το ίδιο πρόβλημα θα είναι.το κυτ που αναφερεις επεκτεινεται ηδη
νοτιοτερα θα πηγαινε τυπε αλλα οψομεθα σε 2-3 χρονακια!Δεν έχει καμία σημασία. Εξ αρχής δεν έπρεπε να είχε αποφασισθεί η κατασκευή του εκεί. Τώρα μικρό, μεγάλο το ίδιο πρόβλημα θα είναι.
Αχαχαχχαχαχααενα θέμα με την μνήμη σου το έχειςΕν τω μεταξυ, λαθος κανει ο Κουλογλου, καμια "ισοπαλια" δεν υπηρχε στη ΔΕΘ, πανηγυρικη και συντριπτικη νικη Μητσοτακη ειχαμε
Και ο αλλος ο γιδοβοσκος τα χωνει στον δυστυχο που προσπαθησε να πει κατι μετριοπαθες.
Οχι, ουγκ, εσκισε ο Αλεξαρος, ουγκ ουγκ, κυβερνησαρα ερχεται, σνιφ, ουγκ, φτου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να εβλεπα ΕΡΤ?
Ειλικρινα δεν θυμαμαι, νομιζω ομως ΣΚΑΙ ειχα, μπορει ομως να κανω και λαθος, για να το λενε τοσα σαιτ καποια βαση θα εχει
Για να ξέρεις πως λειτουργεί η πραγματική οικονομία πρέπει να έχεις δουλέψει στην ζωή σου. Εσύ γλύφεις κωλοτρυπίδες στο μετάξι και πεταμένες κάποτες από πακια.Και παλι λάθος κανεις γιατί ο πληθωρισμός είχει πέσει. Όσον αφορά την ακρίβεια, αυτο ειναι κάτι που συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις χώρες εξαιτίας της παγκόσμιας αύξησης τιμών… η οποία έγινε εξαιτίας της πανδημίας… η οποία προκάλεσε ανωμαλια στην αγορά… και συνήθως μετά απο μια ανωμαλία έχουμε ακρίβεια. Όπως π.χ. ανωμαλία ήταν πέρσι που το πετρέλαιο κόστιζε $0.00 το βαρέλι… ενώ σήμερα κοστίζει $90.
Και κάπως έτσι λειτουργεί η οικονομία…
Τέλος μαθήματος.
Επειδη εσυ είσαι ενα άνεργο σκουπίδι, δεν σημαίνει οτι ολοι ειναιΓια να ξέρεις πως λειτουργεί η πραγματική οικονομία πρέπει να έχεις δουλέψει στην ζωή σου. Εσύ γλύφεις κωλοτρυπίδες στο μετάξι και πεταμένες κάποτες από πακια.
Πρόσεχε τι λεςΜην αγχωνεσαι, ο κουλης εχει ακομη τουλαχιστον 5-6 χρονιακια μπροστα του να τα διορθωσει ολα
Αν και εγω νομιζω οτι εχει 9-10 ακομη
Εχω προβλεψει οτι θα πεσει οταν δεν θα τον ψηφισω ούτε εγω πλεον γιατι θα εχω βαρεθει να τον βλεπω
Δυστυχώς για σένα δεν είναι έτσι αλλά οκ δεν σου χαλάσω χατηρι. Το μεροκάματο να βγάλεις προσπαθείς. Δεν μας είπες η πισίνα του Αγίου σου άρεσε?Επειδη εσυ είσαι ενα άνεργο σκουπίδι, δεν σημαίνει οτι ολοι ειναι
Κάτσε σκούξε λοιπόν γιατί έτσι κι αλλιώς εσυ απο την ανάπτυξη θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο.
Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ![]()
Tόσο πολύ εχει τσουξει, ε? Ε, γι αυτο και το κάνωΔυστυχώς για σένα δεν είναι έτσι αλλά οκ δεν σου χαλάσω χατηρι. Το μεροκάματο να βγάλεις προσπαθείς. Δεν μας είπες η πισίνα του Αγίου σου άρεσε?
Ούτε καν διαβάζω τα περισσότερα. Πάω κατευθείαν στο τέλος ???Tόσο πολύ εχει τσουξει, ε? Ε, γι αυτο και το κάνωΓια να συνειδητοποιήσετε οτι είστε μηδενικά
Μηδενικά του πεζοδρομίου!
Ξυδάκι λοιπόν κι ελπίζω να μην περιμένεις να ασχολούμαι με έναν αρχιμαλακα ο οποίος, στα χνάρια του πουσιβαγόνα, δηλώνει φωναχτά οτι ειναι ο αρχιμαλακας του bouΌπως ακριβώς ο άλλος ο καμένος ο πουσιβαγονας μας προέτρεπε ολους να τον ψηφίσουμε για super-μαλάκα για να μην εχει ανταγωνισμό
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις![]()
Τα διαβάζεις ΟΛΑ, απο την αρχή μεχρι το τέλοςΟύτε καν διαβάζω τα περισσότερα. Πάω κατευθείαν στο τέλος ???
Είπαμε ότι πεις!!Τα διαβάζεις ΟΛΑ, απο την αρχή μεχρι το τέλος![]()
Έτσι, έτσι, η μπαλίτσα στην εξέδρα ασχετε μαλακαΒεβαίως mr 3 minute![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()