Ρε χαζουλη δεν καταλαβαινεις οτι μας κανουν οτι θελουν οι απ εξω..Και οτι οι σημερινοι πολιτικοι λενε στους ξενους ναι σε ολα.. Δεν υπαρχουν πλεον πολιτικοι παλαιας κοπης με @@. Σημερα συμβαινει το αντιθετο..
Άκου να δεις πανηλιθιο σούργελο
ΠΑΝΤΑ στον κόσμο υπήρχαν οι δυνατοί και οι αδύναμοι. Απο ΠΑΝΤΑ. Κάποτε ήμασταν κι εμείς οι δυνατοί κι είχαμε κατακτήσει σχεδόν όλο τον (γνωστό τοτε) κόσμο. Με τι? Με πολέμους, εκστρατείες και τέτοια. Όπως, έκαναν αντίστοιχα και οι άλλοι δυνατοί της κάθε εποχής.
Τωρα, οι χώρα «κατακτά» τον κόσμο με την δύναμη την οικονομική. Το Ισραήλ, ενα μικρό κράτος σαν εμάς, βρίσκεται γεωγραφικά μέσα στον λάκκο με τις πουτσες. Δεν το ακουμπάει κανεις. Το ίδιο και η Ελβετία… αυτή δεν βρίσκεται στον λάκκο με τις πουτσες, αλλα και στους παγκόσμιους πολέμους που ηταν μέσα στον λάκο, παλι δεν την πείραξε κανεις. Γιατί άραγε?
Οι κανόνες αλλάζουν. Οι ΗΠΑ ξεκωλιασαν την ΕΣΣΔ οικονομικά, όχι πολεμικά. Άρα, υπάρχουν κάποιοι άλλοι μεγάλοι σήμερα, οι οποίοι θέτουν τους όρους του παιχνιδιού. Είτε λοιπόν θα πεις «εγώ δεν θα κατέβω να παίξω» και θα αποκλειστείς κατευθείαν (π.χ. γυρίζεις στην δραχμή!) ή θα μπεις να παιξεις μπάλα, με ΑΥΤΟΥΣ τους κανόνες, μπας και βάλεις κι εσυ κάνα γκολάκι!
Αυτο λοιπόν κάνουν ολα τα κράτη, μικρά, μεσσαια, μεγάλα, αδύναμα, δυνατά. Κι οποίος ειναι μάγκας παίρνει νίκες.
Αυτή την στιγμή λοιπόν, η Ελλαδα με ολα τα κακά και τα στραβά της, εχει φτάσει σε ενα σημείο να εχει ραγδαία ανάπτυξη, ο πληθωρισμός της να είναι πολύ κάτω του μέσου όρου της ΕΕ, οι οίκοι αξιολόγησης μας αναβαθμίζουν συνεχεια, η ανεργία μειώνεται, δανειζόμαστε με σχεδόν μηδενικά επιτόκια και γενικά οι περισσότεροι οικονομικοί δείκτες πάνε παρά πολύ καλα, είτε σου αρέσει η φάτσα του Κουλη είτε όχι, είτε σε εχει τσουξει που έχωσε τα Χρυσαυγή ύλη μέσα είτε όχι, είτε σε ενοχλεί που κανει ποδήλατο στην Πάρνηθα είτε όχι.
Εμένα προσωπικά στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου ολα αυτα που εσένα σε τσούζουν. Εμένα με νοιάζει η ανάπτυξη της χώρας, η ψηφιοποίηση της χώρας, η έξοδος της χώρας απο την μαλακια που την έδερνε τα τελευταία 40 χρονια και ολα αυτα που είπα παραπάνω.
Εσυ δεν βλέπεις τίποτα απο ολα αυτα, βλέπεις μονο την «γελοία» φάτσα του Κουλη κι ανεβάζεις οτι παπάρα βρεις! Και γι’ αυτο εσύ δεν πρόκειται να «τσιμπήσεις» τίποτα απο την ανάπτυξη που έρχεται. Ο γραφικός του χωριού που κανει αντυπωλειτεφσοι θα είσαι (πρόσεξε με… αντιπωλειτεφσοι κανεις, όχι αντιπολίτευση, υπάρχουν πολλοί άλλοι εδώ μέσα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι κάνουν αντιπολίτευση!).
Όποτε συνέχισε τον δρόμο σου, να συνεχίσω τον δρόμο μου, όπως εχει επιλέξει ο καθένας.