Τυπε καλα κανεις και ψηφιζεις οτι θες. Το θεμα ειναι στην κοινωνια να κρινεις και να αποφασιζεις ως πολιτης και οχι ως κομματικος. Και το χειρωτερο να μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι κατι ειναι καλο επειδη το στηριζει το κομμα σου.
Εκτος και αν τρως με χρυσα κουταλια απο το κομμα δεν αξιζει να γινεσαι παπαγαλος ενως κομματος ενω αυτοι για σενα δε θα σε καγουραγαν για να σε σβησουν ακομα και αν ειχες παρει φωτιά (κλεμενο αυτο).
Καλά τα κομματα και η πολιτικη αλλα εν τελη ειμαστε ολοι απεναντι στα 300 τομαρια και οταν ψηφιζουν νομους ολοι μαζι την τρωμε.
Τυπε ναι, δεν αντιλέγω τίποτα σε αυτα που λες, ξέρω και ξερεις οτι εχεις δίκιο.
Σαν λαός σε αυτα τα θέματα είμαστε τελείως για το πουτσο, βαφτιζομαστε δεξιος-αριστερος επειδή αυτό ήταν ο πατέρας, παππούς μας, και ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο .
Δυστυχώς στην Ελλάδα αμα δεν έχεις νύχια να ξυστεις μη περιμένεις από τους άλλους.
Προσωπικά, αν είχα οικονομικά θέματα, θα την είχα κάνει χρόνια τώρα από την Ελλάδα.
Ίσως με βοήθησε λίγο η τύχη, ίσως επειδή είμαι και άνθρωπος που μάχομαι σήμερα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Επειδή σε βλέπω πολύ δυσαρεστημενο, θα σου πρότεινα να σκεφτείς-μελετησεις να την κάνεις από Ελλάδα.
Μια ιδέα σου δίνω, εννοείται δεν ξέρω πως το σκέφτεσαι και ποιες οι δυνατότητες σου εδω.
Επειδή έχω αρκετούς φίλους που μετανάστευσαν στο λέω, τουλάχιστον τώρα όταν επιστρέφουν για διακοπές Ελλάδα, δεν έχουν οικονομικό θέμα, ενώ όταν ήταν εδώ , είχαν .