TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ουτε με γελια δεν επρεπε να απαντησεις στην κομμώτρια
ουτε με γελια δεν επρεπε να απαντησεις στην κομμώτρια
Πέτα μπάλες στην εξέδρα ρεζίλα αρχιμαλάκα
Είπε αυτό ακριβώς που σου είπα. Γιατί δεν το ψάχνεις? Βρες το κι έλα κάνε με ρόμπα. Αλλιώς τράβα στην γνωία σου γιατί ο εγκέφαλός σου όντως έχει βγάλει "Error 404"Το αλλο μελος δεν θυμαμαι να μιλουσε για τον πατερα του και την μανα του
Εγώ είπα: "Τότε σου εύχομαι αν νοσηλευθεί ο πατέρας σου να τον αναλάβει ανεμβολίαστος".Εσυ τους επιασες στο στομα σου χωρις να εχεις καμια δουλεια να τους αναφερεις
Σιγά γαμιά κι εσύ, πρόσεξε στο δρόμο μην πέσεις σε κάναν περίεργο και μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή... Στα λέω δηλαδή γιατί πρέπει να είσαι πολύ μάγκας τσαμπουκάς εσύ.... γι' αυτό στα λέω!Στον δρομο κατι τετοιες συμπεριφορες αντιμετωπιζονται επι τοπου αλλα εσυ πιανεις μαναδες και πατεραδες απο την ασφαλεια που σου δινει το πληκτρολογιο
Αυτό πιστεύω κι εγώ για σένα... 100%Πρεπει να εχεις δεχθει αφθονο μπουλινγκ για γινεις τοσο θρασυδειλος
Tρώτε παρτούζα και δεν χορταίνετε! Και δεν το έχετε καταλάβει!Κώλο και πάλι κώλο σε πάνε ρουφιάνε Μπαρμπασκατογλείφτη.
Στην παλάμη σου εννοείς? Ξεκινα, κάθε μέρα αυτό κάνειςΚαι για να δεις τι συμπονετικός που είμαι, από εδώ και στο εξής θα στον δίνω μόνο πίπα για να κάνεις και κανένα διάλειμμα.
Πλάκα κάνεις; Υπάρχει καλύτερη κωμωδία απο αυτον; Οπου εμφανίστηκε να το παίξει ξύπνιος καναμε καινούριο συκώτι από τα γέλια.Κάθεσαι κι εσύ και μιλάς με τον ανίδεο αρχιμαλάκα αριστερό
Μου αρέσει που χρησιμοποιείς και ιδιαίτερη φρασεολογία, το κάνεις συχνά αυτό εσύ. Πιστεύεις ότι σε καταλαβαίνει?
Ναι, αλλά δεν παίζεις fair.... χρησιμοποιείς επίτηδες φρασεολογία που τον βάζεις τον άλλον 2 ώρες στο google και πάλι άκρη δεν βρίσκειΠλάκα κάνεις; Υπάρχει καλύτερη κωμωδία απο αυτον; Οπου εμφανίστηκε να το παίξει ξύπνιος καναμε καινούριο συκώτι από τα γέλια.
Είπε αυτό ακριβώς που σου είπα. Γιατί δεν το ψάχνεις? Βρες το κι έλα κάνε με ρόμπα. Αλλιώς τράβα στην γνωία σου γιατί ο εγκέφαλός σου όντως έχει βγάλει "Error 404"
Εγώ είπα: "Τότε σου εύχομαι αν νοσηλευθεί ο πατέρας σου να τον αναλάβει ανεμβολίαστος".
Τράβα βρες το λοιπόν κι αυτό το σημείο όπου κατ' εσένα, βρίζω τον πατέρα του και την μάνα του, ανέβασέ το εδώ και κάνε με ρόμπα.
Αλλιώς είπαμε... στην γωνιά σου!
Σιγά γαμιά κι εσύ, πρόσεξε στο δρόμο μην πέσεις σε κάναν περίεργο και μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή... Στα λέω δηλαδή γιατί πρέπει να είσαι πολύ μάγκας τσαμπουκάς εσύ.... γι' αυτό στα λέω!
Αυτό πιστεύω κι εγώ για σένα... 100%
Tρώτε παρτούζα και δεν χορταίνετε! Και δεν το έχετε καταλάβει!
Αυτό είναι το καλό με ηλίθιους και αρχιμαλάκες
Στην παλάμη σου εννοείς? Ξεκινα, κάθε μέρα αυτό κάνεις
Για την Χριστίνα από Φ69 λέγαμε και Λίζα από Φιλιππίδου. Αλλά εσύ πας μόνο μετάξι τι να σε κάνω. Κάνε αγωγή στον Κούλη να αυξήσει τα ΚΕΑ μπας και μπορεσεις να έρθεις και στην Φυλής. Σου έχει μείνει μόνο το μετάξι και το τζαμπέ στο Αγκύρας που σε στραπονιάζουνΕλα ρε θειτσο αφου μονος σου τα λες και γινεσαι κλοουν.
Επι ποσα χρονια εγλυφες το κωλοτρυπιδι της γυφτοπουλας??
Οσο και καθαρο να ηταν που δεν θα ηταν εχωνες τη γλωσσα σου μεσα στη σκατιλα.
Για να γινει γλυφοκωλι πρεπει τη στιγμη εκεινη να πλυθει με σαπουνι εντατικα και νερο να σκουπιστει μετα καλα και μετα να κανεις,εδω δεν αναφερες ποτε οτι προηγηθηκε πλυσιμο αρα εγλυψες ενα πρωκτο βρωμικο.
Thanks, το διασκεδάζωΓράφε ρουφιανάκο...
Γράφε γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ.
Καλά μαλάκας είσαι? Πότε έγινε ΝΔ ο px? Αυτό έχεις καταλάβει εσύ?Λοιπον αν δεν εισαι κοτα απαντα
Γιατι απο πασοκος εγινες νδ??
Τι μεσολαβησε και αλλαξες κομμα?
Αν δεν απαντησεις εισαι η μεγαλυτερη κοταρα του σαιτ
Άρρωστος όπως πολλοί εδώ, τραβα να τους το πειςΝαι πρώτα ήταν το χριστινακι που όλοι της έγλειφαν των κωλο
(μπλιαχ μόνο εσυ είσαι άρρωστος)
μετά έγινε άλλη μια,μετά περπατάς μετάξι και θα γελάνε οι Πακιστανοί θα λένε κοιτά τι ανώμαλοι που είναι οι Έλληνες
γι'αυτον το λογο τον εστειλε και η δικια του μαλλον.Μια φορα καθομασταν στη πλατεία και πιναμε μπυρες μια κοπελα 9αρα μουναρα στη παρεα μας έλεγε εμπειριες με σχεσεις της,αυτη σε ενα μηνα μπορει να εκανε 4 σχέσεις γενικα αλλαζε τους αντρες σαν τα στρινγκ.
Η χειροτερη της εμπειρια ηταν με εναν που τελειώνε σε 2 λεπτα,ελεγε ουσιαστικά με αυτον σεξ δεν κανω μεγαλη ξενερα η τυπισσα και έμπειρη 24 χρονων.
Θα προτιμουσε να την ειχε μικρη ο αλλος παρα να τελειωνει σε 2 λεπτα,οι γυναικες θελουν διαρκεια γαμησιου οχι 2λεπτα 3λεπτα κλπ ουσιαστικα μετα απο 10 λεπτα μετραει οτι εχει κανει σεξ.
Δεν ειναι τυχαιο με κατι δονηταρια ασχολουνται 30 λεπτα ισως και παραπανω,γενικα ειναι της ποσοτητας περισσότερο.
Τωρα ο θειτσος δεν μπορει να ικανοποιησει σεξουαλικα μια γυναικα μιας και τελειωνει γρηγορα.
Thanks, το διασκεδάζω
Γιατί είμαι ρουφιάνος? Επειδή πατάω αναφορές? Για πες
Ναι εντάξει... τότε άλλο τόσο είμαι εγώ χαυγίτης που έλεγες τις προάλλες! Τόσο χαυγίτης που γαμούσα πατόκορφα τον ave το κολλητάρι σου... που ήταν χαυγίτης. Και τώρα ζαίος!!!Οσο δεν γλυφεις εσυ σκατομενες κωλοτρυπιδες αλλο τοσο ο πξ δεν ειναι νδ
Χαχαχαχα
Eσένα τώρα βλέπω σε γαμάνε άλλοι όλη μέρα που είσαι κι εσύ εδώ 24/7γι'αυτον το λογο τον εστειλε και η δικια του μαλλον.
βαλε μεσα και τα κομπλεξ, που του εχουν δημιουργηθει τοσα χρονια.
εδω μεσα εχει πικαρει στη μαλακια και στο νεοδημοκρατικο γλειψιμο παντος τυπου.
μιλαμε για το πρωτο πινελο... γουσταρει να γλειφει κωλους γενικως
επισης ετσι εξηγηται γιατι παει μονο μεταξουργειο και οχι αλλου, συμφωνα με τα πολλα χιλιαρικα που βγαζει και μας το κοπαναει καθε φορα ζητωντας να μαθει τι δουλεια κανει ο καθενας.
ρε τον τιμημενο αρχιμαλακα ΠΙΝΑΤ, για λυπηση ειναι τελικα.
για λυπηση και φτυσιμο μεχρι να στερεψεις απο σαλιο.
Δεν ξέρω πως κάνεις εσύ αναφορές, αλλά εγώ δεν έχω τέτοιες δυνατότητες. Απλά πατάω το κουμπί και γράφω spam ή troll ή κάτι τέτοιο.Γιατί δεν περιορίζεσαι στην απλή αναφορά. Αλλά πετάς λάσπη και ρουφιανεύεις αναφέροντας ανακρίβειες. Γι αυτό άλλωστε πήρες και τα αρχίδια της διοίκησης όταν ζήτησες να με μπανάρουν.
Είσαι μεγάλος τραμπαρίφας!Εχεις μπερδεψει μου φαινεται τις κωλοτρυπιδες
Ο αβε ρε τη δουλεια εχει με τον χλεπα?ο αβε ειπε η χ.α διαλυθηκε και πηγα στον συριζα και δημοσια κιολας.
Ο χλεπας δεν ειπε τιποτα παρα εκει που εβριζε τον δικηγορο και τη νδ ξαφνικα βρεθηκε να υποστηριζει φανατικα τη νδ και χωρις να εχει τα κοτσια να το πει δημοσια.
ΚΡΑΚ.Είσαι μαλακας εντελώς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά εντάξει.
ΚΡΑΚ.Ότι θες μπορείς να πιστεύεις. Δεν έχει καμία σημασία . Το γεγονός ότι βλάκας γεννήθηκες ηλίθιος θα πεθάνεις δεν αλλάζει!!!
μαλλον δε βλεπεις καλα απο τη χυσαμολη, που ρουφας καθε μερα ΠΙΝΑΤ.Eσένα τώρα βλέπω σε γαμάνε άλλοι όλη μέρα που είσαι κι εσύ εδώ 24/7
Αλλά βλέπω είσαι αχόρταγος μπουστης (πέραν από μικροψώλης)
Ετσι ακριβως σκεφτεστε ολοι οι μαλακες που εχετε ευαγγελιο το μπαγκσμπανυ.https://www.koutipandoras.gr/articl...itropoli-mporei-na-synelthei-oyf-o-mitsotakis
Έτσι σκέφτεται και ο Κούλης
Λέγε τα να πιστεύεις μκροψωλάκημαλλον δε βλεπεις καλα απο τη χυσαμολη, που ρουφας καθε μερα ΠΙΝΑΤ.
εχεις βραχυκυκλωσει απο τοσο σπερμα που εχεις καταπιει και δε ξερεις τι να πεις.
τι να πεις ομως ? μονο μαλακιες ξερεις να λες.
καθαρισου λοιπον και ξαναδες ποσο σας εχω ξεπατωσει εδω και ενα μηνα+
εσενα τη μπαρμπαμπουστρα και την πιξομπουχεσουλα.
στερεοφωνικα σας παω και στο ρελαντι κιολας.
συνεχιστε ομως σαν υπερναυαγια που ειστε, μια χαρα το πατε για τη διασκεδαση μας.
οποτε θελω θα σας γλενταω