Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πλαστήρας ο Ζανκλω; Αυτό να δω και τι στον κόσμο......Αν το κάνεις μαύρος καβαλάρης...είμαι μέσα
Πλαστήρας ο Ζανκλω; Αυτό να δω και τι στον κόσμο......Αν το κάνεις μαύρος καβαλάρης...είμαι μέσα
Γιατί; Προτιμάς τον ξεπνεομενο θεατη των δρωμενων;Λαϊκιστή; Είσαι σίγουρος;
Να πω την μαύρη αλήθεια μου, αυτο δεν το 'πιασα. Χάθηκα στη μετάφραση.Γιατί; Προτιμάς τον ξεπνεομενο θεατη των δρωμενων;
Δεν ξέρω τυπε την ιστορία του Αποστολάκη δυστυχώς. Ξέρω όμως ότι τον αρχηγό τις αστυνομίας και πυροσβεστικής ο Τσίπρας τους έδιωξε ( εάν δεν κάνω λάθος) και η κουκλάρα τους αναβάθμισε με προαγωγή. Στην συνέντευξη τύπου έκανε πως δεν ξέρει. Χαχαχαχαχα.Σου είπα μερικές όταν με ξαναρώτησες. Γιατί είπες να το παίξεις ξύπνιος. Βέβαια σου έδωσε πάτημα και η βλακώδης επιλογή Μητσοτάκη. Αλλά μπορώ να σου πω κι άλλες. Για να είναι αρχηγός ΓΕΝ κάποιος που δε διοίκησε ούτε μαούνα, μάλλον το μόνο καλό που έκανε είναι οι δημόσιες σχέσεις. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγινε γιατί ήταν σειρά του Ναυτικού να βγάλει αρχηγό. Οπότε μεταπήδησε.
Για το ερώτημα, ένοχος και ο Κυριάκος.
Ήμουν έτοιμος να σε εγκαλέσω.μωρή λουλού για ρώτα τον αντισθένη σου έχω κάνει αναφορά?
ρώτα όχι ποιος έκανε, συγκεκριμένα για μένα...
κι όχι για τώρα αλλά γενικά...
ΔΕΝ μπορείς να ζήσεις μόνος σου. ΞΕΚΑΘΑΡΑ πράγματα. Δοκίμασέ το αν έχεις τα αρχίδια!Οικονομικά ειμαι ανεξαρτητος και δεν επιβαρύνω κανέναν,ναι μενω στο πατρικο γιατι τα λεφτα του ενοικιου τα χαλαω στον αγοραιο ερωτα και αυτο με συμφέρει.
Τα site γελάει ήδη με όλα σου τα nickname, για πάρα πολλά θέματα! ΕΓώ προσωπικά γελάω πιο πολύ με τις οικονομικές σου γνώσεις... νομίζω και 2-3 άλλοι επίσηςΡε χαζοβιολη μια χαρα ερωτησεις σου εκανα απλα χεζοσουνα να απαντησεις και θα γινοσουν ρομπα εδω μεσα,αφου ξερεις οτι ξερω οικονομικα και εκει θα γελαγε το σαιτ.
Ούτε 50, τα πλησιάζω όμωςΕσυ ο ιδιος ειπες οτι το 90 ησουν ενηλικος οποτε βαρας 50 στο νερο το λιγοτερο.
Μάλλον εννοείς τότε που σας γαμούσα και τους 4 Τώρα έχω άλλες 4άδες να γαμάω, εσείς μπαγιατέψατεΣε κατι φασεις εδω μεσα με τον βαγγον ειχε γινει αριστερη καταλυση στο σαιτ μαζι με γλασκο τονυ και αβε.
Ο θειτσος πηγε να τα βαλει αλλα δεν εκανε κιχ και εξαφανιστηκε σαν χεσμενη γκομενα με ρηξη πρωκτου.
Aφου την ιστορία του Αποστολάκη δεν την ξέρεις, πως λες ότι είναι ικανός και άνθρωπος με ήθος;Δεν ξέρω τυπε την ιστορία του Αποστολάκη δυστυχώς. Ξέρω όμως ότι τον αρχηγό τις αστυνομίας και πυροσβεστικής ο Τσίπρας τους έδιωξε ( εάν δεν κάνω λάθος) και η κουκλάρα τους αναβάθμισε με προαγωγή. Στην συνέντευξη τύπου έκανε πως δεν ξέρει. Χαχαχαχαχα.
Το εάν είμαι έξυπνος η όχι σίγουρα δεν θα το παίξω και πόσο μάλλον εδώ μέσα με το κάθε σκουπίδι που το παίζει τρελιτσα και κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Εξαιρείται ο πιξι γιατί και σκουπίδι είναι και στραπονιασμενος από την Ντάρια (και όχι μόνο) και με πολλά ψυχολογικά.
Θες να πεις ότι θα τις κόψεις μαχαίρι! ΤΑ 400 ευρώ του ΚΕΑ δεν θα φτάνουν ούτε για το ενοίκιο εκτός αν πας να μείνεις στο Πέραμα, στην Πλ. Βάιης ή στα Λιόσια με 100-150 ευρώ για μια τρύπα!Μπορω απλα θα πρεπει να ελαττωσω τις επισκεψεις μου στον αγοραιο ερωτα κατι που δεν θελω.
Όποτε θες! Εξάλλου μιλάμε πολλές φορές για τα οικονομικά της χώρας και ξεφτιλίζεσαι! Οι δε προβλέψεις σου... θυμάμαι ότι έλεγες για ύφεση 20% στις αρχές!!!Αν θες να μιλησουμε οικονομικα σε προκαλω εδω δημοσια να δεις πως θα γελασει το σαιτ.
Mε τα καλοκαίρια, close to 50Χωρις τα καλοκαιρια ναι δεν εισαι 50
Από μένα ποιο ήταν? Γιατί εγώ δεν θυμάμαι να σου είχα κάνει αναφορά τότεΟταν τα ειχα βγαλει στη φορα τυχαια την αλλη μερα εφαγα μπαν?
Τα πρώτα μπαν ηταν απο εσενα τα λοιπα απο θειτσο και κανα 2 αλλους
Kι εγώ εκεί γουστάρω να μένειςΓουστάρω βαθης ρε κατοικε των β .π
ΟΚ, πήγαινε στα λιόσια!Πέραμα ειναι μακριά και λιοσια μια χαρα.
Αρχίδια, -20% έλεγες μαλάκα!!!Μην τα αλλαζεις,ειχα πει απο μειων 8 εως -10%
Κανένας μύκητας, τα ματάκια σας έκαναν zoom για να βρείτε κάτι να πείτεΤότε με το νυχι τιγκα στο μηκυτα δεν θυμασαι
Κάτσε ρε τύπε, κατέβηκαν όλοι οι άσχετοι και έκλεισαν την πλατεία και δε θα πάει να τους δ-ι-δ-α-ξ-ε-ι το ταλέντο μας;μην τον πρεσαρεις σπάει...
Γιατι τον υποβιβασες τον Βαγγελα, απο προεδρο;Μωρη καμπια μητσοτακη οταν περναει ο πρωθυπουργος σου μην χτενιζεις το τσουλουφι σου...ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ
ωχ σωστο....θα μου τα σουρει ο ροαοπαο τωρα και θα εχει δικιοΓιατι τον υποβιβασες τον Βαγγελα, απο προεδρο;
Όταν δίδασκε μύτι-τακούνι η βαντάμα ο τεβζαντζε δεν είχε γεννηθεί ακόμα.η μπέμπα του ερυθρού καβαλαρέου?
Τον Βαγγελα τον σεβεται μεχρι και η κινεζικη Μαφια, τον Βαγγελα.ωχ σωστο....θα μου τα σουρει ο ροαοπαο τωρα και θα εχει δικιο
στα θεματα ασιας εισαι ειδημων ΕΙΔΗΜΩΝΤον Βαγγελα τον σεβεται μεχρι και η κινεζικη Μαφια, τον Βαγγελα.
Ηθος για μενα ειναι οτι δεν δεχτηκε την καρεκλα με τα οποια προνομοια ειχε. Σε αντιθεση με κατι αλλους.....Aφου την ιστορία του Αποστολάκη δεν την ξέρεις, πως λες ότι είναι ικανός και άνθρωπος με ήθος;
Σε ποιούς αξιωματικούς αναφέρεσαι; Για βάλε τα ονόματα εδώ αφού ξέρεις.
Εγω λεω ότι μας αραδιάζεις τις συνήθεις κουταμάρες σου.βρειςΗθος για μενα ειναι οτι δεν δεχτηκε την καρεκλα με τα οποια προνομοια ειχε. Σε αντιθεση με κατι αλλους.....
Αρχηγος Αστυνομιας και Πυροσβεστικης. Εαν δεν ξερεις σε τι αναφερομαι τοτε τσαμπα μιλαμε.