alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Eγω ειμαι ΝΔ, εσυ Συριζα.Σε αντίθεση με σένα είμαι αντικειμενικός χωρίς να φοράω χρωματιστά κομματικά γυαλιά .
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου καθολου. Κανεις δεν θα ηθελε να κυβερνουσε αυτη την 2ετια. Βεβαία όπως λένε ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και για μένα τα έκανε ΣΚΑΤΑ. Σαν ΚΙΝΑΛ κατα την δικια μου αποψη ζητημα ειναι εαν θα μπει στην Βουλή. Είναι εξαφανισμένο εντελώς. Σαν ΠΑΣΟΚ ισως (κατι ελεγε ο Λοβερδος) οτι θα θεσει υποψηφιοτητα σαν πασοκ εαν δεν κανω λαθος. Απατος θα παει κ αυτος
Δεν καταλαβαινω γιατι εσυ επιφυλασσεις στον εαυτο σου το προνομιο να εισαι αντικειμενικος χωρις κομματικα γυαλια. Εγω θεωρω οτι βλεπεις ΜΟΝΟ με κομματικά γυαλια. Το οτι αποδεχεσαι οτι η περιοδος ηταν δυσκολη, ειναι στοιχειωδες. Δεν σε κανει αντικειμενικο. Σε κανει στοιχειωδως λογικο.
Το αν εισαι αντικειμενικος, θα το πει καποιος τριτος, οχι εσυ. Με την λογικη αυτη, να πω κι εγω οτι ειμαι αντικειμενικοτατος. Εγω γνωριζω οτι ΔΕΝ ειμαι αλλά προσπαθω να το δουλευω.
Περαιτερω, ο Λοβερδος κάνει πολλη δουλεια αυτη την εποχη. Και δεν χρειαζεται να καταφερει πολλα. Μονο να κανει διψηφιο το ποσοστο του ΚΙΝΑΛ και σας την εκανε τη ζημια.