alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Oχι ρε, καμια σχεσηο ίδιος είναι
Oχι ρε, καμια σχεσηο ίδιος είναι
Αστο απο προβλέψεις ολο εξω πεφτεις δικηγορακο.
Με την πξουλα πως τα βρηκατε?
Ποιος τελικα απο τους δυο σας ηταν παθητικος?
Καλά καλά, να σου πω τώρα.... Την προηγούμενη φορά δεν μου είχες πει τι μαλακία είπες κι έφαγες μπαν. Τώρα θα μου πεις? Τι έγινε με τον ninja????Βαλε λαδι και στησου στα τεσσερα...
Οταν λειπω μου φαινεται παιρνεις θαρρος.
Αν είχα πατήσει αναφορά τότε θα ήξερα και τον λόγο βρε παπάρα! Γι' αυτο σε ρωτάω, επειδή δεν ξέρω!Να ρωτησεις τον εαυτο σου που μου παταει αναφορες.
Υπαρχουν και αλλα ρουφιανακια βεβαια.
Σαφως...Τονυ ΧΧ, Παπαφιλιπς και Ρομπ-C παρεθεσαν και οι τρεις σημερα ποσταρισματα που εχω κανει πριν απο 7, 8 και 9 χρονια.
Μηπως πρεπει να αρχισω να κολακευομαι που τοσος κοσμος αφιερωνει χρονο απο τη ζωη του για να δει τι εγραψα πριν τοσα χροΤον
Nαι ΟΚ... στα παπάρια μου ποιοι πάτησαν αναφορά. Τον λόγο μπορείς να μου τον πεις?Υπαρχουν και αλλοι που θελουν να φιμωσουν εναν αριστερο εδω μεσα.
Ξερω κανα 2 ακομα που ειναι ρουφιανοι
Όχι απλά δείχνουν ότι και μετά από 7-9 χρόνια είσαι το ίδιο καραγκιόζηςΤονυ ΧΧ, Παπαφιλιπς και Ρομπ-C παρεθεσαν και οι τρεις σημερα ποσταρισματα που εχω κανει πριν απο 7, 8 και 9 χρονια.
Μηπως πρεπει να αρχισω να κολακευομαι που τοσος κοσμος αφιερωνει χρονο απο τη ζωη του για να δει τι εγραψα πριν τοσα χρονια?
Πολυ με πληγωνεις ρε τύπεΌχι απλά δείχνουν ότι και μετά από 7-9 χρόνια είσαι το ίδιο καραγκιόζης
Σκέψου το ενδεχόμενο να υπάρχει και 3ος ενεργητικός και Συριζαιος.Αστο απο προβλέψεις ολο εξω πεφτεις δικηγορακο.
Ούτε εσύ ο ίδιος δεν κατάλαβες?Δεν τον ξέρω ρε θειτσο...
Και εμένα που δεν μου απαντάς και φεύγεις... κρακ κρακΠολυ με πληγωνεις ρε τύπε
Αλλος που δεν ζει χωρις εμενα, τι κακο ειναι αυτοΚαι εμένα που δεν μου απαντάς και φεύγεις... κρακ κρακ
Εδω οσοι σε ακουνε εσενα σημερα να νοσταλγεις τον Τσιπρα λενε οτι εχεις παθει αλτσχαιμερ στα 35, και συζητας τι θα κανω εγω στα 70?Σε κανα 20 αρι χρονια γερος πια θα νοσταλγεις την κουλοκυβερνηση οπως κανουν τωρα κατι γεροι που θελουν πισω την χουντα,και οσοι θα σε ακουνε θα λενε οτι εχεις παθει αλτσχαιμερ
Είπε ο χασοδικης που στην δύσκολη εξαφανίζεταιΑλλος που δεν ζει χωρις εμενα, τι κακο ειναι αυτο
Άσε εσύ το έχεις ήδηΕδω οσοι σε ακουνε εσενα σημερα να νοσταλγεις τον Τσιπρα λενε οτι εχεις παθει αλτσχαιμερ στα 35, και συζητας τι θα κανω εγω στα 70?
Πάλι εδώ είσαι μωρή πούστρα του ελμπασάν;Αστο απο προβλέψεις ολο εξω πεφτεις δικηγορακο.
Ρε τύπε μού θυμιζεις τον Τζωνη, που με επρηζε κανενα τριωρο και εμπαινα στον κοπο και απαντουσα, και οταν καποια στιγμη κατα τις 3 τα χαραματα πηγαινα για υπνο, την αλλη μερα εβρισκα ποσταρισμα του οτι εσπασα και εξαφανιστηκα επειδη δεν μπορούσα να τον αντιμετωπισωΕίπε ο χασοδικης που στην δύσκολη εξαφανίζεται
Ετοιμάσου για βραδυνό μπανάκι.Ρε αντε πλυνε κανα σωβρακο του πεθερου και το βραδι να πας μουλωχτα σε κανα τσοντοσινεμα ξερεις σε περιμένει ο 55ρης κοιλαρας
Μεχρι ποτε πιστευεις αντεχει ο κουλης??
Εχω πληροφορίες οτι θα παμε σε εκλογες συντομα και θα γινει συγκυβερνηση με κυριο κορμο τον συριζα...
Δηλαδή εννοείς τον ερχόμενο Οκτώβριο...Μεχρι ποτε πιστευεις αντεχει ο κουλης??
Εχω πληροφορίες οτι θα παμε σε εκλογες συντομα και θα γινει συγκυβερνηση με κυριο κορμο τον συριζα...