kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 1.706
ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
Να ρωτησω και εγω κατι; Υπαρχει περιπτωση, οπουδηποτε στον κοσμο να κυβερνησει αριστερο κομμα και να εφαρμοσει αριστερη πολιτικη; Οταν ολα τα κρατη ειναι πλεον χρεωμενα στις λεγομενες χρηματοπιστωτικες αγορες και η χρηματοδοτηση τους εξαρταται πλεον απο αξιολογησεις οικων, που θα σκοτωναν και την μανα τους για ενα δολλαριο κερδος;
Δεν νομιζετε οτι το παιχνιδι ειναι στημενο εδω και πολλα χρονια, και το μονο που μπορει να κανει πλεον ενα αριστερο κομμα ειναι να ελαφρυνει καπως την θεση των πολυ ασθενεστερων, εις βαρος των λιγοτερο ασθενεστερων και οχι εις βαρος των πολυ πλουσιων.
Απλοικη ερωτηση ενος κωλογερου, που δεν κατεχει και πολλα απο πολιτικη
Η απάντηση σου στο ερώτημα είναι φυσικά και ΌΧΙ. Το πρώτο 6μηνο του 15 που έγινε φαινομενικά η προσπάθεια είδαμε όλοι τα αποτελέσματα. Τώρα το εάν το συνέχιζε η όπως έγινε όχι το αποτέλεσμα δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ίσως το 09 πρίν ο ΓΑΠ τα γαμησει όλα να ήταν ποιο εύκολα. Οπότε όλα είναι στημένα. Όπως σωστά είπες και συμφωνώ το μόνο που μπορεί να κάνει μια αριστερή κυβέρνηση είναι να ελαφρύνει κάποιους και να μπει ένα ανάχωμα στην κατρακύλα (πχ άδειες ΜΜΕ)Να ρωτησω και εγω κατι; Υπαρχει περιπτωση, οπουδηποτε στον κοσμο να κυβερνησει αριστερο κομμα και να εφαρμοσει αριστερη πολιτικη; Οταν ολα τα κρατη ειναι πλεον χρεωμενα στις λεγομενες χρηματοπιστωτικες αγορες και η χρηματοδοτηση τους εξαρταται πλεον απο αξιολογησεις οικων, που θα σκοτωναν και την μανα τους για ενα δολλαριο κερδος;
Δεν νομιζετε οτι το παιχνιδι ειναι στημενο εδω και πολλα χρονια, και το μονο που μπορει να κανει πλεον ενα αριστερο κομμα ειναι να ελαφρυνει καπως την θεση των πολυ ασθενεστερων, εις βαρος των λιγοτερο ασθενεστερων και οχι εις βαρος των πολυ πλουσιων.
Απλοικη ερωτηση ενος κωλογερου, που δεν κατεχει και πολλα απο πολιτικη.
Αχαχχαχαχχα καλώς τον μαλακάΌταν ο τσιριζα λέει αποστάτη τον Αποστολάκη είναι Δευτέρα απόγευμα. Όταν τον λέει "δειλό" ο Άδωνις, είναι καραγκιώζης!
Πάμε να δουμε την πραγματικότητα?
Το γεγονός ότι ο Αποστολάκης είναι μια ΚΟΤΑΡΑ με 32 λειριά αποδεικνύεται πάρα πολύ εύκολα:
Από πότε τα παρασημοφορεμένα βατράχια στέκονται σούζα σε αλητάκια καταληψίες?
Τα υπόλοια είναι να 'χαμε να λέγαμε!
ΜΠΡΑΒΟ στον Άδωνι!
Όταν ο τσιριζα λέει αποστάτη τον Αποστολάκη είναι Δευτέρα απόγευμα. Όταν τον λέει "δειλό" ο Άδωνις, είναι καραγκιώζης!
ΜΠΡΑΒΟ στον Άδωνι!
Μπα, άσε καλύτερα. Είδαμε πως πήγε να το κάνει ο Παππάς. Έχει ενδιαφέρον η πούτσα που θα πέσει από τον Καλογρίτσα. Οπότε, η αριστερά ούτε αυτό μπορεί να κάνει. Βασικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί είναι άχρηστα αντικείμενα (ούτε καν υποκείμενα)Όπως σωστά είπες και συμφωνώ το μόνο που μπορεί να κάνει μια αριστερή κυβέρνηση είναι να ελαφρύνει κάποιους και να μπει ένα ανάχωμα στην κατρακύλα (πχ άδειες ΜΜΕ)
Εγώ πειράζει να βρίζω όσους έκαναν αποχή και άφησαν το 40% όχι του πληθυσμού αλλά τον ψηφοφόρων ?μπορει να μην σου αρεσι ο κουλης οπως δεν θα σου αρεσε κανενας δεξιος πρωθυπουργος
αλλα ετσι οπως μιλας βριζεις την πλειοψηφια του 40% που τον εβγαλε
η πλειοψηφια κυβερνα
μας αρεσει δεν μας αρεσει
εμενα ας πουμε οσο κυβερνουσε ο τσιπρας υπηρχαν πραγματα που δεν μου αρεσαν
τα εγραφα αλλα δεν εβριζα τον τσιπρα
ααλο ιδεολογικη διαφωνια και αλλο κραυγες μισους
οσο αφορα το θεμα μας πιστευεις οτι ηθελε να κανει κομπινα ο κμ αλλα εκανε καλυτερη ο τσιπρας
πεισε τους συνομιλητες της ιδιας ιδεολογικης αποψης με εσενα να λενε
ζητω ο τσιπρας που κοροιδεψε τον μητσοτακη
οχι να λενε για σμς πολιτικη συνεναιση κλπ
δεν μπορει να γραφετε και τα 2
η το 1 η το αλλο αποφασιστε
Χαχαχαχαχα ρε μαλακά σκάσε έχω πεθάνει στα γέλια. Άφαντος ο καλογριτσας στην εξεταστική αχαχχα που η ΝΔ έστησε αχαχχαχαχχαΜπα, άσε καλύτερα. Είδαμε πως πήγε να το κάνει ο Παππάς. Έχει ενδιαφέρον η πούτσα που θα πέσει από τον Καλογρίτσα. Οπότε, η αριστερά ούτε αυτό μπορεί να κάνει. Βασικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί είναι άχρηστα αντικείμενα (ούτε καν υποκείμενα)
Γι' αυτό και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κυβερνήσει αριστερή κυβέρνηση με αριστερή πολιτική, όπως πολύ σωστά είπε ο κωλο-γερος
Ε ναι έχεις συνηθίσει ΟΥΚΑΔΕΣ να σεΟ αλλος κανόνιζε μεχρι την τελευταία στιγμη τα της ορκωμοσίας με το Προεδρικο μέγαρο και μαλιστα ελεγε θα ερθω με την γυναικά μου και τελευταια στιγμη εκανε πισω γιατι τον εκανε ντα ο Τσιπρας, θελει να ειναι και επίτιμος αρχηγος τρομαρα του. Του αξιζει λοιπον να τον βριζει ο Αδωνις που πουλαγε βιβλια και νανογιλεκα.
Πρωτη φορα ειδα στην ζωη μου ΟΥΚα κοτα λειρατη!!!
Eσένα δεν χρειάζεται κανείς μάλλον, καθότι αντιπαραγωγικός μαλάκας!Παραιτήθηκαν οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου - Zougla
Όλοι οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου υπέβαλλαν χθες 31/8/21 τις παραιτήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση και την εργασιακή...www.zougla.gr
Βασίλη πετυχημενε υπουργέ άσε τον τουρισμό και γυρνά πίσω. Το Υγείας σε χρειάζεται
Η ΝΔ το έστησε? Τι λε ρε παιδί μου... πόσα ξέρεις!Χαχαχαχαχα ρε μαλακά σκάσε έχω πεθάνει στα γέλια. Άφαντος ο καλογριτσας στην εξεταστική αχαχχα που η ΝΔ έστησε αχαχχαχαχχα
K σε αυτό το Ελλάντα είναι πολύ μπροστάΡε τι μου θυμίζει ;; Τι μου θυμίζει ;;???
Μάλλον θα πίστευαν κι αυτοί οτι η Δύση δεν θα αρνιόταν τις προτάσεις του Αφγανιστάν ουτε μια στο εκατομμυριο!!!Ρε τι μου θυμίζει ;; Τι μου θυμίζει ;;???
Παρολα αυτα τον Αποστολακη οι ανωτατοι αξιωματικοι του Ναυτικου στοκο τον ανεβαζαν στοκο τον κατεβαζαν και δεν τον ειχαν σε εκτιμηση. (απο φιλο μου Ναυαρχο η πληροφορια εαν δεν κανω λαθος μαλλον σειρα του) .Καλο ειναι ολοι οι στρατιωτικοι δ.υ που γινονται ε.α (εν αχρηστεια) να μην ασχολουνται με τιποτα αλλο απο το να βαλουν κανενα μπαξε να περνανε την ωρα τους στο χωριο. Ουτως ή αλλως δεν προσφερουν εργο και εν ενεργεια που ηταν.Πόνος είναι θα περάσει.
Πίσω από ολο αυτο ειναι ο Τσιπρας που είναι φίλοι με τον Αποστολάκη , και στα αρχιδια του Αποστολάκη για τον Μπουμπούκο , 1 μετάλλιο του Αποστολακη κοστίζει περισσότερο από το αιδοιο της Τζένης Μανωλιδου όλα αυτά τα χρόνια.
Αποστολάκης:
►Παράσημα
-Χρυσός Σταυρός Τάγματος Φοίνικα
-Χρυσός Σταυρός Τάγματος Τιμής
-Ταξιάρχης Τάγματος Φοίνικα
-Ταξιάρχης Τάγματος της Τιμής
►Μετάλλια
Στρατιωτικής Αξίας Γ΄, Β΄, Α΄ Τάξεως
Μπουμπουκος Γεωργιάδης:
-Νανογιλέκα
-Βιβλίο Εβραίοι του Πλεύρη
-Επικίνδυνη Συσκευή για Τσιγάρο
Ε αφού το λέει ο φίλος σου...Παρολα αυτα τον Αποστολακη οι ανωτατοι αξιωματικοι του Ναυτικου στοκο τον ανεβαζαν στοκο τον κατεβαζαν και δεν τον ειχαν σε εκτιμηση. (απο φιλο μου Ναυαρχο η πληροφορια εαν δεν κανω λαθος μαλλον σειρα του) .Καλο ειναι ολοι οι στρατιωτικοι δ.υ που γινονται ε.α (εν αχρηστεια) να μην ασχολουνται με τιποτα αλλο απο το να βαλουν κανενα μπαξε να περνανε την ωρα τους στο χωριο. Ουτως ή αλλως δεν προσφερουν εργο και εν ενεργεια που ηταν.
Κοίτα εμένα τι μου θύμησε ο πατριώτης ΆδωνιςΡε τι μου θυμίζει ;; Τι μου θυμίζει ;;???
Ναι ενω οι μαλακιαρες που γραφει ο φιλος σου ο μπαξ μπανυ και μας τις μεταφερεις ειναι πιο αξιοπιστες.Ε αφού το λέει ο φίλος σου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοίτα εμένα τι μου θύμησε ο πατριώτης Άδωνις
Ωχ ήρθαν ενισχύσειςΝαι ενω οι μαλακιαρες που γραφει ο φιλος σου ο μπαξ μπανυ και μας τις μεταφερεις ειναι πιο αξιοπιστες.