kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.839
- Πόντοι
- 6.256
Εχω απορια, ποση ελλαδα χωραει σε ενα αντετοκουμπο,βρε kontolagnos
μπας και στo nba draft σου έφαγε τη θέση ο αντετοκουμπο ?
καλημέρα
Στφατό υπηρετησε?
Εχω απορια, ποση ελλαδα χωραει σε ενα αντετοκουμπο,βρε kontolagnos
μπας και στo nba draft σου έφαγε τη θέση ο αντετοκουμπο ?
καλημέρα
ας υποθέσουμε ότι δεν υπηρέτησε,Εχω απορια, ποση ελλαδα χωραει σε ενα αντετοκουμπο,
Στφατό υπηρετησε?
Κάτσε να δούμε τις αθλιότητες του καρκίνου της Ελλάδος. Ξεκινάω και θα ανεβάζω. Γύρω στα 100 είναι, ακούω σχόλια κωλόχοντρε μαλάκα!Τις σημερινες αθλιοτητες των α-χ-ριστων να βαλεις αμοιβαδα
Τις μλκς των τσυριζαιων τις ξερουμε
Υπηρέτησε μαλάκα.Εχω απορια, ποση ελλαδα χωραει σε ενα αντετοκουμπο,
Στφατό υπηρετησε?
βεβαίως είχες ανεβάσειΕίχα ανεβάσει και φωτογραφία από την τελετή ορκομωσίας του
Πάρε και μερικά ακόμα και θα συνεχίσω μετά γιατί έχω και δουλειές!
Εσύ κάτσε με ποπ κορν και διάβαζε ξεφτιλισμένο βόδι!
Αυτό που μερικοί μετράτε την ελληνικοτητα του καθένα σύμφωνα με το αν έχασε κάποιους μήνες από τη ζωή του σε ένα εντελώς άχρηστο παραπηγμα στη μέση του πουθενά με ξεπερνά..Εχω απορια, ποση ελλαδα χωραει σε ενα αντετοκουμπο,
Στφατό υπηρετησε?
Πες του ρε γκρουεζα ότι λαδωσε τα άντερο μας τότε...Εχεις και αλλα παραμυθια γαλαζια αμοιβαδιτσα;;
Ο Γιαννάκης σας μαρανε μερικούς...
Εμείς τον θυμόμαστε (Τσενάι τον λέγανε). Τώρα είναι στο Αμέρικα μεγάλος και τρανός και βγάζει φραγκα με φούντες. Κι εσύ αναλώνεσαι (μαζί σου και γω άλλωστε) εδώ στην ψωροκώσταινα για κανα μισθουλάκι της πείνας.Ελα ρε μας τα ζαλισατε με τον γιαννακη τον κουμπο
Οργανο των νεοταξιτων ειναι για να χωνευτει η πολυκοσμικοτητα και το μπολιασμα
Οπως καποτε ηταν το αλβανο τοτε με την σημαια που μας ειχαν πρηξει τα ουμπαλα
Τον θυμαστε;;
Σιγα μην τον έβαλαν και οι μασόνοι με τους Εβραίους και τους ιλουμινατι για να διχάσουν το έθνος...Ελα ρε μας τα ζαλισατε με τον γιαννακη τον κουμπο
Οργανο των νεοταξιτων ειναι για να χωνευτει η πολυκοσμικοτητα και το μπολιασμα
Οπως καποτε ηταν το αλβανο τοτε με την σημαια που μας ειχαν πρηξει τα ουμπαλα
Τον θυμαστε;;
Κοιμηθειτε ησυχωςΣιγα μην τον έβαλαν και οι μασόνοι με τους Εβραίους και τους ιλουμινατι για να διχάσουν το έθνος...
Πιάσε τα ένα-ένα και βγάλτα fake!Εχεις και αλλα παραμυθια γαλαζια αμοιβαδιτσα;;
72. Ναυάγιο ‘Σάμινα’ και οι σχέσεις του με τη διαπλοκή στη ναυτιλία. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία Σφηνιά. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε και υποστήριξε την “Minoan Lines” ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία. Έτσι η «Μίνοαν» λειτουργούσε ανεξέλεγκτα και χωρίς τους ιδιαίτερους και απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Άσχετα από τις απόψεις μελών του πληρώματος δύο είναι οι εκδοχές του ναυαγίου. Ή το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και κανείς δεν έδωσε σημασία ή τη βλάβη την παρουσίασε εκείνη τη στιγμή, λόγω της πλημμελούς συντήρησης. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοΐας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα.
90+1: «Σκάνδαλο Siemens» : Στα πρακτικά της δίκης για την Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του Πασόκ, μέσω Τσουκάτου.
Καλά, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ χαζός έτσι? Και? Τι θες να μου πεις με αυτό? Καταδικάστηκαν οι υπεύθυνοι. Το θέμα ήταν ποιος έσπρωχνε από πίσω την Minoan πανηλίθιε χοντρέ!Απο οτι φαινεται δεν εχεις αλλα παραμυθια αμοιβαδα
Ναυαγιο σαμινα
Εξπρές Σάμινα
ΠοινέςΕπεξεργασία
Η δίκη για το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα» άρχισε στις 27 Μαΐου του 2005 στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Πειραιώς και στις 27 Φεβρουαρίου του 2006 βγήκε η ετυμηγορία. Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πλοίο ήταν αξιόπλοο, ότι οι βάρκες ήταν σε καλή κατάσταση κι ότι η πρόσκρουση οφειλόταν σε κακή διακυβέρνηση κυρίως από τον υποπλοίαρχο, ενώ η γρήγορη βύθιση αποδόθηκε στο γεγονός ότι δεν ήταν κλειστές οι υδατοστεγείς θύρες.
Εξπρές Σάμινα - Βικιπαίδεια
el.m.wikipedia.org
Ηλιθια αμοιβαδα
Όπως και ο Κούλης κωλόχοντρη γλίτσαΕισαγγελέας: Αθώος ο Τσουκάτος για το ένα εκατομ μάρκα από Siemens
Ηλιθια αμοιβαδα