Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
και τι θα γινει? σιγα το ρεζίλι!...δεν εχει ντροπη το θέμα......κάνεις μια κλινηση συμπαράστασης και αν δεν βγει η πέσει κοροιδία, θα φάνε το χ τους και πάμε παρακάτω!κρατα και μια πισινη ομως γιατι ειναι φρεσκα ακομα τα πραγματα...κινδινευεις να γελοιοποιηθεις στο μελλον...
δεν σου λειπει ομως ο αδωνις????????? ελα τωρα ....μην το παιζεις σκληρός!!!!!!Πισινη κραταω ομως βλεπω την διαφορα πριν της εκλογες αλλα και μετα. Τι το χειροτερο να κανουν? Αλλα και χειροτερα να ειναι εγω νιωθω καλυτερα.
χαχα ελα ντε!!θυμιζει πολυ ΓΑΠ.το θεμα ειναι που θα το παει και αν θα σκεφτει ρεαλιστικα η θα μας παει στο γκρεμο.
συνεχίζει να τον παίζει ο Τσίπρας..."μόνο με το Μεξικό συγκρινόμαστε σε διαφθορά"
Τώρα ας μου αξηγήσει κάποιος πως γίνεται ο Πρωθυπουργός να λέει είμαστε διεφθαρμένοι ως το κόκκαλο αλλά εμπιστευθείτε μας τα χρήματα σας και επενδύστε σε εμάς
με το 30% που λεει να δωσουμε πισω τα φράγκα διαφωνει!!!!!!! ;) ;)ο κυριος Βαρουφακης ειπε οτι συμφωνει με το 70% του μνημονιου..τι να πεις
Ναι αληθεια ειναι αυτο. Μου λυπει να τον ακουω και να τον βριζω για τις μαλακιες του αλλα γουσταρω που τον βλεπω στα χαμηλα και να του τα χωνει η Ζωηδεν σου λειπει ομως ο αδωνις????????? ελα τωρα ....μην το παιζεις σκληρός!!!!!!
μολόγα το εδω.....θα νιώσεις καλύτερα.......
πες τα αγορι μου να ξαλαφρώσεις!!!!!!!!!!!!Ναι αληθεια ειναι αυτο. Μου λυπει να τον ακουω και να τον βριζω για τις μαλακιες του αλλα γουσταρω που τον βλεπω στα χαμηλα και να του τα χωνει η Ζωη
Πανω απολα μου λειπει το Σοφακιπες τα αγορι μου να ξαλαφρώσεις!!!!!!!!!!!!
εμένα η πιπιλη!.........δεν ντρέπομαι να το πω...........
Πανω απολα μου λειπει το Σοφακι
σημερα ολοι και ολες στις 18.00 στο συνταγμα ουτε το κρυο ουτε τα χιονια ουτε οι απειλες της γερμανιας μας φοβιζουν πλεον
ο λαος ειναι μαζι ενωμενος εναντια σε τροικες και μνημονια
διαδηλωση στηριξης για το ΟΧΙ σε τροικα και μνημονια
το δικιο το εχουν οι εξεγερμενοι και οχι οι ρουφιανοι και οι προσκηνημενοι
ειχαμε εκλογες πριν μια βδομαδα και ο λαος μιλησε...ολα τα αλλα ειναι περιττα...μην τα ποδοσφαιροποιουμε ολα...
Τύπε σήμερα έχει το ντέρμπυ έπρεπε να το κάνουν αύριο το eurogroup,εσύ μετά θα πας για καφεδάκι κλασικά;
δηλαδη?.......τι εννοεις?..........Πριν 4 χρόνια όμως άλλα μάς λέγατε για τούς πολίτες ("αγανακτισμένοι") πού συγκεντρώνονταν στο Σύνταγμα.Αλλες εποχές.Βλέπεις τότε δεν ελέγχατε την κατάσταση.
την αξιοπρεπεια μας που ειχαμε χασει τοσα χρονια ρε
να δειξουμε την περηφανια μας σαν ελληνες
Πριν 4 χρόνια όμως άλλα μάς λέγατε για τούς πολίτες ("αγανακτισμένοι") πού συγκεντρώνονταν στο Σύνταγμα.Αλλες εποχές.Βλέπεις τότε δεν ελέγχατε την κατάσταση.
μαλλον υπερβάλλεις αγαπητε.......... :-Mέχρι προχθές όποιος μιλούσε γιά εθνική υπερηφάνεια ήταν φασιστόμουτρο.
Κάπως αργά δεν ανακαλύψατε τον πατριωτισμόι και το έθνος;
Mέχρι προχθές όποιος μιλούσε γιά εθνική υπερηφάνεια ήταν φασιστόμουτρο.
Κάπως αργά δεν ανακαλύψατε τον πατριωτισμόι και το έθνος;
γιατι οι αγανακτησμενοι ηταν ολοι συριζα???? καμια σχεση ηταν απλα ενα κινημα εναντια στο μνημονιο και τα μετρα λιτοτητας
ετσι και σημερα γινετε μια εκδηλωση εναντια στις πολιτικες τις γερμανιας και δεν ερχετε μονο κοσμος που ψηφιζει συριζα αλλα και απο διαφορετικους πολιτικους χωρους