jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εγω δεν ειμαι δεξιος ουτε κλαιγομαι για το κκετο ηθελες εκτος νομου εσαει;
Εσεις το κανετε
Εγω δεν ειμαι δεξιος ουτε κλαιγομαι για το κκετο ηθελες εκτος νομου εσαει;
ποιος ασχολειται με τους γραφικους;Εγω δεν ειμαι δεξιος ουτε κλαιγομαι για το κκε
Εσεις το κανετε
50% συνεχισε στο 0% αμοιβαδα σαν τον θειτσοτρια πραγματα θα σου πω.Πρωτον στηριζουμε ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,Δευτερον να ερθεις στην μεγαλη ΔΕΞΙΑ οικογενεια και Τριτον να εμβολιαστεις για να μπορεις ανετα να κανεις τα μπανια σου στην Αιδηψο
Εσειςποιος ασχολειται με τους γραφικους;
με Μπαρμπα πιανουμε 100% η μονο το 50% που εχω εγω;50% συνεχισε στο 0% αμοιβαδα σαν τον θειτσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσεις
ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣΣτΕ: 15 λεπτά διάλειμμα στο Δημόσιο για κάθε δίωρο μπροστά από τον υπολογιστή
Σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ, τα ΝΠΔΔ και στους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα οι οποίοι καθημερινά χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είναι μπροστά από οθόνες, ανά δύο ώρες πρέπει να διακόπτουν την εργασία τους, είτε για διάλειμμα 15...www.newsbeast.gr
Για τον ιδιωτικο τομεα η δικαιοσυνη ειναι ο χατζηθαφτης του κουληΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Εγώ θα προτείνω το Μπρόμαν ή το Χίμλερ για να φτιαχτείτε καλύτερα μιας που είστε φασιστοειδή.Παττακό καλύτερα!!!!
Ρε αμοιβαδα αυτος εγινε σκουληκοτροφηΠαττακό καλύτερα!!!!
νομίζω ο μέγκελε ... καλύπτει υπ.υγείας μαζί με προ.πο , πολυεργαλείοΕγώ θα προτείνω το Μπρόμαν ή το Χίμλερ για να φτιαχτείτε καλύτερα μιας που είστε φασιστοειδή.
Ναι, ουσιαστικά όχι Παττακό... στάλιν! Ο μόνος που καθάριζε και τους ομοεθνείς του.Εγώ θα προτείνω το Μπρόμαν ή το Χίμλερ για να φτιαχτείτε καλύτερα μιας που είστε φασιστοειδή.
Για τα φασιστάκια χρειάζονται φασιστάκια!
Μπουρδέλα πας ή σε πετάνε έξω?
Για του λόγου το αληθές (παρότι μακριά από εμένα η απολυταρχία) θα σου παραθέσω μια ωραία φώτο μιας και σου αρέσουν οι σοδομισμοί:Ναι, ουσιαστικά όχι Παττακό... στάλιν! Ο μόνος που καθάριζε και τους ομοεθνείς του.
Ο Μπρόμαν και ο Χίμλερ γαμούσε τους ξένους μόνο Για τα φασιστάκια χρειάζονται φασιστάκια!
Μπουρδέλα πας ?
Εσενα σε βαζουν αμοιβαδαΜπουρδέλα πας ή σε πετάνε έξω?
Ένας είν' ο δρόμος λαέ για να νικάςΓια του λόγου το αληθές (παρότι μακριά από εμένα η απολυταρχία) θα σου παραθέσω μια ωραία φώτο μιας και σου αρέσουν οι σοδομισμοί:
Σε πετάνε έξω γιατί είσαι σκουπίδι σαν τα πάκιαΠηγαινω σε αυτα που σε στραποναρουνε, και γλυφεις νυχοποδαρα.
Με την διαφορά οτι εγω τις γ@μαω.. Δεν με γ@μανε στα τεσσερα οπως εσενα
Σφίξε την κωλότρυπά σου, έχει ανοίξει από την κλάψα και την σύφιλη!Ένας είν' ο δρόμος λαέ για να νικάς
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ