jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
η επιστημη εδωσε λυση για το χτικιο
Οι φαρμακοβιομηχανιες δωσανε λυση στο οικονομικο τους
η επιστημη εδωσε λυση για το χτικιο
σιγα μην περιμενανε απο το εμβολιοΟι φαρμακοβιομηχανιες δωσανε λυση στο οικονομικο τους
κι αυτο που κανει εδω τι ειναι?Τζχωννυ εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου;
Η βιομηχανια ειναι βαρια. Τα σκατα ομως ελαφρια και παντα επιπλεουν.χαμος με τον αγωγο στη μυκονο, μου τα λενε φιλοι που δουλευουν εκει, μεγαλα ρεζιλια,
ειναι η βαρια μας βιομηχανια.
βιολογικο δεν εχει το νησι? τα vip σκατα στην ψαρου πανε?
βαρια βιομηχανια, ασηκωτη
σιγα μην περιμενανε απο το εμβολιο
δες και απο που βγαζει τα υπολοιπα παρα πολλα διςPfizer: Η άλλη πλευρά της πανδημίας - Στα 26 δισ. δολάρια τα κέρδη από τα εμβόλια το 2021
Pfizer: Η άλλη πλευρά της πανδημίας - Στα 26 δισ. δολάρια τα κέρδη από τα εμβόλια το 2021
Κέρδη υψηλότερα κατά 73% από τις αρχικές εκτιμήσες - Αναμένονται συνολικά έσοδα 70 - 72 δισ. δολάρια για φέτος - Η εταιρεία εκτιμά ότι θα υπάρχει ζήτηση για χρόνια, όπως με τα εμβόλια της γρίπης - Προς έγκριση νέα εκδοχή του εμβολίου της που θα συντηρείται σε θερμοκρασίες ψυγείουwww.protothema.gr
Άστο, τ' αρχίδια μου θα πάρεις. Βολέψου με την ζωούλα σου λοιπόνΓιατι που ειναι η ζωη μου για να την παρω πισω
Ποιος την πηρε και γιατι
Αυτοι που πηραν την ζωη μου πρεπει να πληρωσουν ακριβα και να με αποζημιωσουν πλουσιοπαροχα
Ρε μαστορα ντροπηκαλυτερα να πηδαγε την κορη σου την πουτανα ο κουλογιος, να κανε και την τυχη της
Αν έλεγε για την δικιά σου κόρη? Που δεν έχεις βέβαια καθότι καθολικά ανίκανος, αλλά πες ότι είχες. Τι θα του έλεγες?Ρε μαστορα ντροπη
Χτες εκανε μανικιουρ απο το πατα πατα το ρουφιανοκουμπο
Παλι τον εξωθεις σε ρουφιανοπατωκουμπιες
Αν ο κουλης και η συμμορια του ετρωγαν 50000-100000μηνυσεις την ημερααπο τα θυματα τους θα βλεπαμε τοτε την μαγκια τουςΆστο, τ' αρχίδια μου θα πάρεις. Βολέψου με την ζωούλα σου λοιπόν
Ρε αμοιβαδα τον μαλωνω που μιλαει ετσιΑν έλεγε για την δικιά σου κόρη? Που δεν έχεις βέβαια καθότι καθολικά ανίκανος, αλλά πες ότι είχες. Τι θα του έλεγες?
Προχώρα στις μηνύσεις λοιπόν. Εκτός αν είστε κότες τρίλειρες!Αν ο κουλης και η συμμορια του ετρωγαν 50000-100000μηνυσεις την ημερααπο τα θυματα τους θα βλεπαμε τοτε την μαγκια τους
Nαι, φαίνεται!!!Ρε αμοιβαδα τον μαλωνω που μιλαει ετσι
Δεν το καταλαβες εεε;;;;
Λογικο
Ειναι βαρια σαν την τσαπου του τσολια
Ναι οντως φαινεται ποιος κανει σαν δωδεκαχρονο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Nαι, φαίνεται!!!
Σαν παιδάκι 12 χρονών
Εγω αμοιβαδα θα εχω ζωουλαΆστο, τ' αρχίδια μου θα πάρεις. Βολέψου με την ζωούλα σου λοιπόν
Mε έχεις ακούσει εμένα να γκρινιάζω για την ζωή μου?Εγω αμοιβαδα θα εχω ζωουλα
Εσενα να δουμε που θα σε εχουν πανω κατω που θα τρεχεις να τρυπηθεις οποτε θα βαραει το ταμπουρλο ο ανεμελος οταν θα ακους για παρενεργειες του χτικιου και θα τρεμεις συγκορμος
Οταν θα σε καραντινιαζει για μηνες
Οταν γενικα θα εισαι σκλαβακι τους
Ωχ αρχισαν οι παρενεργειες του χτικιου στην αμοιβαδαMε έχεις ακούσει εμένα να γκρινιάζω για την ζωή μου?
Εσύ μόλις έσκουζες σαν πόρνη και ζήταγες να σου δώσουν την ζωή πίσω και να σε ανταμοίψουν πλουσιοπάροχα. Αυτά δεν ήταν τα λόγια σου?
Τι έγινε? Έπεσε η συνταξούλα του ΙΚΑ από 1800 στα 700?
Πιες ξυδάκι!!!!
τα αρχιδια μας εχουν ζαλισει διαφοροι παπαρολογοι συμπεριλαμβανομενου και του αδωνη η οποιοι ισχυριστηκαν να μην μπαινουν ανεμβολιαστοι στα μαγαζια μη εξαιρουμενου και τις τραπεζες για πληρωμες στις δεκο
αντι να τους εχουν διωξει απο ποστα εξουσιας τους αφηνουν ανεξελεγκτα να λενε τετοια πραγματα και οι αλλοι οι "φωστηρες" με τις επιτροπες τους να κανουν τις οποιες παπαριστικες δηλωσεις στα καναλια πραξεις εναντιων του ελληνικου λαου
το σταδιο της νομιμοτητας εχει ξεπεραστει προ πολλου τα σημερινα πρωινα γεγονοτα στον σκαι δυστυχως το αποδεικνιουν
ο αυτιας δυστυχως αντι σαν "δημοσιογραφος κυρους" να τους βαλει ενα φρενο σε αυτον τον παραλογισμο τους αφησε ανεξελεγκτα να εκφραζονται με μισος και ανθελληνισμο στον οποιοδηποτε ελληνα πολιτη λογω εντολων του αφεντικου του αλαφουζου
καιρος να γκρεμοστακιστει η τραβεστι κυβερνηση το συντομοτερο δυνατον εχει αφησει παρακαταθηκη για το πως ενεργει εκτελει και αποφασιζει μια ακροδεξια εως ναζιστικη κυβερνηση για τον τοπο μας