Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αυτό που είναι σε live μετάδοση σε ενοχλεί ή όλα οκ?αρα καλεις το λιμενικο η το 100 για να συλληφθει και να οδηγηθει στο αυτοφορο
Αυτό που είναι σε live μετάδοση σε ενοχλεί ή όλα οκ?αρα καλεις το λιμενικο η το 100 για να συλληφθει και να οδηγηθει στο αυτοφορο
εικονοληπτων ρεπορτερAπό ποιον κλάδο?
και εδω το ιδιοΑυτό που είναι σε live μετάδοση σε ενοχλεί ή όλα οκ?
Όλοι έχουν κώδικα δεοντολογίας, σε όλες τις δουλειές.εικονοληπτων ρεπορτερ
υπαρχει κωδικας δεοντολογιας για συγκεκριμενα γεγονοτα σαν αυτο
νευρακια νευρακια σημεραΕσύ άμα θέλεις φώναξε και τον Τσακ Νόρις. Βλάκα.
εδω υπηρχε παρεκτροπη ομωςΌλοι έχουν κώδικα δεοντολογίας, σε όλες τις δουλειές.
... ενώ εδώ δεν υπήρχε. Σωστά?εδω υπηρχε παρεκτροπη ομως
Μήπως θες να μας στερήσεις και το δικαίωμα άποψης και ψήφου τώρα; Αφού θέλεις να μας επιβάλλεις και άλλα πράγματα με το ζόρι (θα είσαι οπαδός του Πορτοσάλτε και του Σερίφη Χαλβαδιά).Πως να μη έχω νεύρα όταν βλέπω ότι κρετίνοι σαν εσένα ζουν στην ίδια χώρα με μένα και ψηφίζουν κιόλας.
Βρε νεοφιλελεύθερο φασιστοειδές του χειρίστου είδους. Αν ήμουν εγώ στην εξουσία σίγουρα δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι οι εργοδότες σου.Εσένα το σε νοιάζει ρε σταλινικό απολίθωμα; Αφού αν ήσουν εσύ στην εξούσια θα μας είχες ήδη στείλει όλους στα γκούλαγκ.
υπαρχουν ενα σωρο κρετινοι στην ελλαδα σε κυριαρχα ποστα η μη σε κομματα φορεις σωματειαΠως να μη έχω νεύρα όταν βλέπω ότι κρετίνοι σαν εσένα ζουν στην ίδια χώρα με μένα και ψηφίζουν κιόλας.
Μπα... αν είναι κάποιου οπαδός μάλλον αυτουνού θα ειναιΜήπως θες να μας στερήσεις και το δικαίωμα άποψης και ψήφου τώρα; Αφού θέλεις να μας επιβάλλεις και άλλα πράγματα με το ζόρι (θα είσαι οπαδός του Πορτοσάλτε και του Σερίφη Χαλβαδιά).
Το φασιστάκι είσαι εσύ, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα αλλά θα το καταλάβειςΒρε νεοφιλελεύθερο φασιστοειδές του χειρίστου είδους. Αν ήμουν εγώ στην εξουσία σίγουρα δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι οι εργοδότες σου.
Ωχου ρε τύπε, πας να βγάλεις άκρη με τον Γλάσκο τώρα.Ρε παιδακι μου που κολλαει αυτο;
Εγω να δεχτω οτι το σκαι κανει αβαντα στην νδ. Τι σημαινει αυτο; οτι εχει εντολη η το ελευθερο απο την νδ να δερνει τον κοσμο επειδη της κανει αβαντα; Ειναι ασχετα πραγματα
Και που θα εύρισκε κότερο να κάνει διακοπές ο Τσίπρας, ρε τύπε;Βρε νεοφιλελεύθερο φασιστοειδές του χειρίστου είδους. Αν ήμουν εγώ στην εξουσία σίγουρα δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι οι εργοδότες σου.
Kαι ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ που θα βάλεις χέρι στην τσέπη των άλλων να αρπάξεις τον κόπο τους?Βρε νεοφιλελεύθερο φασιστοειδές του χειρίστου είδους. Αν ήμουν εγώ στην εξουσία σίγουρα δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι οι εργοδότες σου.
Εμμετικο σχόλιο από ηρωμενο δημοσιογράφο ΑΛΛΑ Κ εμμετικο σχόλιο του Κούλη να λέει τον Έλληνα πολιτη που ψηφίζει...ψεκασμενοΑυτό που είναι σε live μετάδοση σε ενοχλεί ή όλα οκ?
Από τσανακογλύφτες δεν θα πάρουμε τίποτε. Μη φοβάσαι.Kαι ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ που θα βάλεις χέρι στην τσέπη των άλλων να αρπάξεις τον κόπο τους?
Σοβαρά μιλάς?
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!
Σωστά τυπε...μόνο από τσιφλικαδες!!!Από τσανακογλύφτες δεν θα πάρουμε τίποτε. Μη φοβάσαι.
Εχε υποψη σου, οτι προσπαθεις να βγαλεις συμπερασμα κανοντας διαλογο με εναν ανθρωπο, που θεωρουσε οτι εχουμε χούντα και οτι επρεπε να γινει επανασταση επειδη η κυβερνηση επεβαλε την απαγορευση καπνισματος στα καταστηματαΤου καναλιου ναι, με την κυβερνηση τι σχεση εχει;
Σωστά, μόνο τ' αρχίδια μου θα πάρετεΑπό τσανακογλύφτες δεν θα πάρουμε τίποτε. Μη φοβάσαι.