alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι τσιρκο ζησαμε Θεε μου 5 χρονιαΝομίζουν ότι τους τράβηξε ο Καημμένος λίιιγο πιο κεντρικά τραβώντας από την ακροδεξιά
Ποτέ ξανα
Τι τσιρκο ζησαμε Θεε μου 5 χρονιαΝομίζουν ότι τους τράβηξε ο Καημμένος λίιιγο πιο κεντρικά τραβώντας από την ακροδεξιά
Και νομίζαμε ότι είχε πεθάνει το standup comedy στην ΕλλάδαΤι τσιρκο ζησαμε Θεε μου 5 χρονια
Ποτέ ξανα
Άλλο έχει καταρρεύσει κ άλλο οι μισοί δεν μπορούν να ζήσουν..αναμένουμε πραγματάκια μέχρι τις εκλογές του..αν βγει με νοθεία όπως ο μπαιντεν μην σας φανεί περίεργο
Ως που να γινει η πρασινη αναπτυξη θα δουμε πολλα απ τη δεη
Μη λες μεγαλα λογια, οι παραστασεις συνεχιζονταιΤι τσιρκο ζησαμε Θεε μου 5 χρονια
Ποτέ ξανα
Νομιζω το εχω ξαναγραψει, το 1993 βρεθηκα κατα τυχη σε μια προεκλογικη συγκεντρωση του Καμμενου, που τοτε κατεβαινε για πρωτη φορα υποψηφιος με τη ΝΔ στη Β΄ Αθηνων.Και νομίζαμε ότι είχε πεθάνει το standup comedy στην Ελλάδα
Είσαι λάθοςΚαι αυτα στο κεφαλι σου ειναι
Ο Σαμαρας ειναι αγκαλια με το χαμομηλι του και ο Καραμανλης με τα κοψιδια του
Κι εσυ φαντασιωνεσαι μαχαιρωματα
Τιποτα δεν υπαρχει, σταματα επιτελους, γελαει ο κοσμος
Ταυτόχρονα εισάγουμε ρεύμα από Αλβανία, Σκόπια εεεε Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία και ΤουρκίαΩς που να γινει η πρασινη αναπτυξη θα δουμε πολλα απ τη δεη
Και υπαρχουν ανθρωποι που χαιρονται που θα κλεισει το λιγνιτεργοστασιο
ΤριχεςΕίσαι λάθος
Οι καραμανλικοι στην βόρεια Ελλάδα ( μιλώ για κομματικά στέλεχοι ) είναι άκρως απογοητευμένοι
Βέβαια ακόμα στηρίζουν κ δε σήκωσαν μπαϊράκι αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν διεξαχθούν εκλογες
Εσύ είσαι πιο κοντά στους καραμανληκους η μητσοτακικους;;;Τριχες
Καμια κοντρα δεν υπαρχει σε τιποταΕσύ είσαι πιο κοντά στους καραμανληκους η μητσοτακικους;;;
Παρόμοια γραφικά γινόντουσαν και στο στρατόπεδο του πράσινου ήλιου με Σκανδαλίδηδες και Λαλιώτηδες στο παρασκήνιο όλη το διάστημα 2006 - 2012 γι αυτό και το Πασοκ έφτασε εκεί που είναι σήμεραΝομιζω το εχω ξαναγραψει, το 1993 βρεθηκα κατα τυχη σε μια προεκλογικη συγκεντρωση του Καμμενου, που τοτε κατεβαινε για πρωτη φορα υποψηφιος με τη ΝΔ στη Β΄ Αθηνων.
Μου κολλησε και μια κυρια ενα αυτοκολλητο "επιμενω στον Καμμενο" και κατσαμε να ακουσουμε τι θα πει
22 ετων ημουν και ντραπηκα που βρεθηκα εκει.
Η ομιλια ηταν για τον εμφυλιο, για κομμουνια, για την μεγαλη Δεξια που πρεπει να τσακισει την Αριστερα, για τον Αρη Βελουχιωτη κλπ.
Και μετα απο 22 χρονια, στα 44 μου, ειδα αυτον τον καραγκιοζη αγκαλια με τον Τσιπρα να πανηγυριζουν τη νικη τους, και απο κατω οι αμοιβαδες με τα σφυροδρεπανα να φωναζουν "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ".
Υπάρχει τεράστια απογοήτευση από βουλευτές β Ελλάδος καραμανληκους για την την ακραια φιλελευθέρη πολιτική του μητσοτακηΚαμια κοντρα δεν υπαρχει σε τιποτα
Αν υπαρχουν καποιοι καραμανλικοι σαν τον...Αντωναρο, που γελαγανε και οι πετρες με την καταντια του, μπορουν να πανε κι αυτοι στο Συριζα, στο καλο και απο το πεζοδρομιο.
Και αυτα στο κεφαλι σου ειναι
Ο Σαμαρας ειναι αγκαλια με το χαμομηλι του και ο Καραμανλης με τα κοψιδια του
Κι εσυ φαντασιωνεσαι μαχαιρωματα
Τιποτα δεν υπαρχει, σταματα επιτελους, γελαει ο κοσμος
ολα live θα βγουνε στην φοραΣωστά, είναι τρελή αβάντα!
Θύμισέ μου μια χώρα που έκανε πολιτική χρησιμοποιώντας τρομοκράτη. Και λες πεις εμένα φασίστα ρε σούργελο της δεκάρας!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για πες μας λεπτομέρειες από τον σκυλοκαβγά!
ολα live θα βγουνε στην φορα
να σου θυμησω τα "γαλλικα" που εριξε μολις προσφατα η κεφαλογιαννη επειδη εχασε το υπουργειο τουρισμου
εχει πολλυ σασπενς τολμη και γοητεια και μην σου πω και δυναστεια οταν και εφοσον γινει ανασχηματισμος
οταν πχ ο καρατζαφερης τον τελευταιο καιρο γλυφει τον κυριακο απο το καναλι του σημαινει "κοκαλακι"
Τι πως γίνεται ρε τύπε ? Εκεί που μένουν και συχνάζουν δεν συναναστρέφονται τη Σούλα τη νυχού από τον Κορυδαλλό που η μόνη της καούρα είναι να πάει ΣΚ Μύκονο για φωτόΣτην Ελλάδα για διακοπές ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr - Zougla
Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και την αποκάλυψη έκανε η Ελβετίδα κληρονόμος μέσα από τον...www.zougla.gr
Πως γινεται και οι 3 γιοι του βασιλια Κωνσταντινου, παντρευτηκαν ολοι γυναικες κληρονομους δισεκατομμυριουχων! Ελπιζω αν στο μελλον τεθει ξανα πολιτειακο θεμα, οι γιοι του Κωνσταντινου, και με τη βοηθεια των χρηματων, να ειναι ετοιμοι για καθε ενδεχομενο.
Τι με νοιαζει που φορολογουνται; Εφορια ειμαι; Εμενα με νοιαζει εαν και οταν τεθει ξανα πολιτειακο ζητημα, οι γιοι του Κωνσταντινου μεσω του χρηματος των δισεκατομμυριουχων γυναικων τους, να μπορεσουν να κανουν μια καλη εκστρατεια.Τι πως γίνεται ρε τύπε ? Εκεί που μένουν και συχνάζουν δεν συναναστρέφονται τη Σούλα τη νυχού από τον Κορυδαλλό που η μόνη της καούρα είναι να πάει ΣΚ Μύκονο για φωτό
Να ναι έτοιμοι για ποιο πράγμα ? Ούτε εδώ φορολογούνται ούτε μπορεί κανείς εδώ να φορολογήσει τις περιουσίες των γυναικών τους
H Oλγα ηθελε πακετο τουρισμου και πολιτισμου.να σου θυμησω τα "γαλλικα" που εριξε μολις προσφατα η κεφαλογιαννη επειδη εχασε το υπουργειο τουρισμου
Δεν θα τεθεί ποτέ πολιτειακο ζητημα.Τι με νοιαζει που φορολογουνται; Εφορια ειμαι; Εμενα με νοιαζει εαν και οταν τεθει ξανα πολιτειακο ζητημα, οι γιοι του Κωνσταντινου μεσω του χρηματος των δισεκατομμυριουχων γυναικων τους, να μπορεσουν να κανουν μια καλη εκστρατεια.
Τι ειναι "Καρατζαφερης"?οταν πχ ο καρατζαφερης τον τελευταιο καιρο γλυφει τον κυριακο απο το καναλι του σημαινει "κοκαλακι"
Φανταζομαι καποιοι θα ελεγαν επισης Δε θα διαλυθει ποτε η Σοβιετικη Ενωση. Ποτε μη λες ποτε, λενε.H Oλγα ηθελε πακετο τουρισμου και πολιτισμου.
Και φυσικα της ειπαν να παει να κουρευεται.
Η εποχη των βαρωνων τελειωσε.
Οποιος δεν γουσταρει, σπιτι του.
Μπραβο στον Μητσοτακη που δεν χαμπαριαζει τιποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα τεθεί ποτέ πολιτειακο ζητημα.