Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
πήξαμε στις θεούσεςΠατρίς,θρησκεία, βιτριόλι. Ο Άγιος πατέρας φέρεται να έχει συλληφθεί με κοκαΐνη και κατέληξε να ρίχνει βιτριόλι στους μητροπολίτες. Παρ όλα αυτά παραμένει καλός χριστιανός και πολέμιος των άπιστων του Συριζα, ουστ χριστιανοταλιμπαν .
Περίμενε εσυ τη λαμδα Μαλακακο να σου φτιαξει ελληνικο.Είχε πει για Δεκέμβριο του 2019.
Τελικά οι μπουλντόζες μπήκαν τον Ιούνιο του 2020.
Έχεις υπόψιν σου τι έγινε από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020? Μπα... στην κοσμάρα σου!
Άρα:
1. Είσαι ΨΕΥΤΗΣ (είχε πει Δεκέμβριο)
2. Είσαι γκρίνιας (οι μπουλντόζες μπήκαν 6 μήνες μετά και εν μέσω πανδημίας)
3. Την Παρασκευή πέρασε το Ελληνικό στην Lamda και ξεκινούν οι εργασίες. Οι καθυστερήσεις ήταν για τα δικαστήρια που γίνονταν μεταξύ Μοχίγκαν και Χαρντ Ροκ.
Με λίγα λόγια, αποδεικνύεται περίτρανα ότι είσαι και ΨΕΥΤΗΣ και ένα από τα δύο επόμενα:
Αδαής ή ηλίθιος.
Εγώ ψηφίζω και τα δύο
Πρασινη γλιτσα μωκο βρωμιζεις το σαιτ...Ρε Λαδάκη, στα σοβαρά τώρα συγκρίνεις την Άντζυ με τον Τζέιμς Μπράουν;
Ψωλογαμημένη πόρνη στραπονιάρα γαμώ την αριστερίλα σου και τα πάντα όσα εκπροσωπείς, το Ελληνικό θα γίνει και θα κρατήσω το ποστ σου για να σε κάνω ΡΟΜΠΑ ξεκούμπωτη ΚΑΘΕ μέρα!Περίμενε εσυ τη λαμδα Μαλακακο να σου φτιαξει ελληνικο.
Ποιες μπουλντοζες ρε ηλιθιε μπηκαν,γκρεμισαν κατι προκατ εκει περα και πηγε ο μπουμπουκος μετα το ψωλαριουμ να δειξει οτι ελιωσε στον ηλιο μιαςνκαι επέβλεπε την επενδυση.
Ενας χρονος περασε απο τοτε ρε ηλιθιο ζωαδι και ακομα στο θα εισαστε.
Οταν στο ντουμπαι χτιζπυν νεες πολεις απο την αρχη και μεσα σε 2 χρονια εχπυν τελειώσει εκταση 200 τ.χιλ εσεις εδω με το ελληνικο μιας εκτασης 8 τχιλ το μοιρολογειτε 10 χρονια
To νυχάκι μου είναι μια χαρά!Μπαρμπαπήδουλα
ο Pavarotti όμως τραγούδησε με τον James Brown
Luciano Pavarotti, James Brown - It's A Man's Man's Man's World
Μπαρμπαπήδουλα πήγες στο δερματολόγο
για το νύχι του μεγάλου δακτύλου του ποδιού σου ;
Τουλάχιστον , αφαίρεσε το από τις φωτογραφίες
που ποστάρεις !
Μην καταντήσεις σαν τη γέρικη 60χρονη λουγκρα
τον barock που είναι μια γρια πιπατζού !
Τουλάχιστον εσύ πας και σε ρδέλα κτλ.
δεν ρουφάς πάκια σαν την μπαρόκα !
δεν είσαι
Kαι πραγματικά, είσαι μεγάλος αρχιμαλάκας και εγώ φυσικά στο λέω στα ίσια γιατί δεν είμαι κάνα πουστάκι που να κρύβεται και να λέει "το βάζω για αυτόν που...".Εύσημα ο Άδωνις Γεωργιάδης στον... ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό!
Για επιτάχυνση των επενδύσεων και καθαρό πεδίο για τους επενδυτές μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής.www.newsit.gr
Το βαζω για το μαλακάκο που με ρωταγε πότε ειπε η νδ οτι θα ξεκινησει το ελληνικο
Τσιρκοαδωνης ιουλιος του 19
Το ελληνικο θα ξεκινησει εντος του 19
Ψευταραδες τσιπροκουληδες
Ναι σιγα μην κλαψω,ποιος νοημων ανθρωπος πιστευει τις πληρωμενες δημοσκοπησεις.12,9%
κλάψε ζανούκο
Δημοσκόπηση Alco: Ναι σε «προνόμια» εμβολιασμένων και υποχρεωτικότητα - Προβάδισμα 12,9 μονάδων στη ΝΔ | in.gr
«Ναι» στα «προνόμια» για τους εμβολιασμένους κατά του νέου κοροναϊού απαντούν οι περισσότεροι πολίτες σε νέα δημοσκόπηση της ALCO, ενώ τάσσονται και υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων. Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ με διαφορά 12,9 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑwww.in.gr
Ελα βρε Ζανούλη, μην απογοητεύεσαι.Ναι σιγα μην κλαψω,ποιος νοημων ανθρωπος πιστευει τις πληρωμενες δημοσκοπησεις.
Αυτη υη στιγμη ο συριζα βρισκεται στις 35 μοναδες πανω κατω και εσείς με το ζορι τις πιανεται η κατασταση θα ειναι ντερμπι αν γινουν εκλογες μεχρι τωρα.
Παρολαυτα ευχαριστημενος δεν ειμαι γιαττι περίμενα ο συριζα να ειναι μπροστα με διαφορα και πολλων μοναδων
Κλασσικό άνεργο ψέκι είναι, άστονΡε ναυάγιο σε ρώτησα συγκεκριμένα να μου βρεις την δήλωση για Σεπτέμβριο. Σε ρώτησα και κάτι άλλο, αλλά δεν το κατάλαβες καν.
Συνέχισε τα ψέματα, όπως ότι ψήφισες ΝΔ και τη μίζερη ζωή σου και άσε τους άλλους να βλέπουν μπροστά αρχιμαλακα.
Δεν αμφέβαλλα ότι σε αντιπροσωπεύει ο Τσίπρας αγράμματο ναυάγιο!!!Ο αποφοιτος του χαρβαρντ με τη φατσα του αυτιστικο
Τουλαχιςτον ο τςιπρακος βγαζει μια κακομοιρια, μια μιζερια, τη μιζερια του μεσου ελληνα
θα ξαναξηφισεις νδ??Τσιρκοοοοοοοοοοοοοο