Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Πολύ - όμως!Θείο ανήκεις στους 75- ;
Και Τράγκα δεν παρακολουθούσα ποτέ!
Πολύ - όμως!Θείο ανήκεις στους 75- ;
Συμφωνώ κ παλαιότερα σε αυτό συμφωνήσαμε
Είναι γάτα κ όντως ακολουθεί το παλμό των δημοσκοπήσεων
Είναι το ύπουλο φίδι που θα δαγκώσει με μαλακό τρόπο καθώς κ με τη σοβαροφάνεια του
Δυστυχώς όμως κάνει την ίδια πολιτική με το ζαβο τον Κωστάκη Καραμανλή
Δες 2004-2007 αυξήσεις δυ μισθών κ συντάξεις
Όταν όμως αναγκάστηκε μετά το 2008 να τις μειώσει τοτε αναγκάστηκε να εξαφανιστεί
Τι ελληνικό κράτος μπαζει από δημοσιονομικό ελλειμα κ από μη παραγωγική ανάπτυξη
Αν κ δεν είμαι σαμαρικος πρέπει να ομολογήσω ότι ο Αντώνης προσπάθησε να βάλει στο δημόσιο μια τάξη
Δυστυχώς χώρα δέκα εκατομμύριω με 820k δυ κ 2,4 εκατ συνταξιούχος δεν μπορεί.ννα σηκώσει κεφάλι για ευνόητους λόγους κ αναγκαστικά εξωτερικό δανεισμό που σημαίνει υποθηκη του πλούτου σου
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Πολιτική σταθερότητα όχι όμως δημοσιονομικό συμαζεμα
Ένας που δανείζει σκέφτεται στη μικροοικονομική δύο πράγματα
1 σου δανείζω με μεγάλο τόκο διότι ξέρω ότι με το χρήμα αυτό θα το τζιραρεις κ θα κερδίσεις πολλά
2 σου δανείζω με μικρό τόκο διότι θέλω να τσιμπήσεις το τυράκι κ ενώ ξέρω ότι δε θα μου επιστρέψεις ούτε το κεφάλαιο ,,ευελπιστώ να σου πάρω το ακίνητο σου
Θειτσο μονος σου τα γραφεις μονος σου τα διαβαζειςKάποιος μαλάκας από την πλέμπα εδώ μέσα ανέβασε κάτι για τον αντρικο τον παπαντρέα! Πάλι καλά που ήταν αυτός, έλεγε, που έδωσε χρήμα στο λαό μετά από μια δύσκολη περίοδο.
Σοβαρά ε? Κάτσε και πλήρων τώρα μαλάκα 10ετή κρίση!!! Και θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πουσταριό
Για να δούμε τι τελικά ήταν :
Αλλα 6 ???χαχαχαχχαχαχαχΠοια 2?
Άλλα 6 θα μεινει.
Πονας?
Κανεις λαθος,οι δημοσκοπησεις κανουν οτι τους πει ο κουλης.Για την ακριβεια, ο Κουλης κάνει παντοτε ό,τι του λενε οι δημοσκοπησεις.
Παραδειγματος χαρη, μολις στην κοινωνια υπηρξε αιτημα αυστηροποιησης ποινων, κατ' ευθειαν ερχονται οι νεες διορθωσεις του ποινικου κωδικα.
Εχει βρει το νοημα. Πώς να χασει?
Ουτε ψωμι ουτε ψωμακι ουτε ψιχουλα απο ψωμακι δεν θα υπαρχει με κουλη αν κατσει και αλλοΑλλα 6 ???χαχαχαχχαχαχαχ
Γεια σου ρε δικηγορε με τα αστεια σου
6 χρονια κουλης ξερεις τι σημαινει?το ψωμι ψωμακι
ε πιάσε δουλειά και άσε τα κεα και τα σαπάκια,Αλλα 6 ???χαχαχαχχαχαχαχ
Αξιολόγηση όλων των δύ από καλάμια των επιμελητεριων Εμπορικών βιομηχανικών κλ αλλά κανένα συστημικό κα δεν θα αφήσει να γίνει αυτοΤύπε μου εσύ μπορεί να οραματίζεσαι εκδίωξη κλοτσηδόν των ανίκανων ΔΥ.
Αν έχεις κάποιον μαγικό τρόπο που μπορεί να γίνει δίκαια, χωρίς κοινωνική αναστάτωση πες τον και σε μας.
Εγώ επειδή δεν πιστεύω στις ταλιμπανικές λύσεις υποστηρίζω ένθερμα τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται και φέρνουν αποτελέσματα.
Το ψηφιακό κράτος που εφαρμόζεται ταχύτατα και ελαχιστοποιεί την ανάγκη για βούδες-σφραγιδοφύλακες που βασανίζουν τους πολίτες.
Δεν θα δω τους υπάρχοντες να φεύγουν, δεν θα υπάρξει όμως και η ανάγκη αναπλήρωσής τους προς τέρψη των ρουσφετολόγων βουλευτών.
Άμα προχωρήσει και η καρκινοβατούσα αξιολόγηση των ΔΥ τότε με χέρια και με πόδια θα τον ξαναψηφίσω.
ΑπάντησαΔεν είναι έτσι τα πράγματα.
Αν τα δανεικά που σου δίνω έχουν μεγάλο ρίσκο τότε απαιτώ μεγάλο επιτόκιο.
Αν έχουν μικρό ρίσκο συμβιβάζομαι με μικρότερο επιτόκιο.
Πεζε δεν το λεω για τον εαυτο μου αλλα για τη φτωχολογια.ε πιάσε δουλειά και άσε τα κεα και τα σαπάκια,
τεμπέλαρε
το ψωμι ψωμακι και τωρα λεμε και το γαμησι γαμησακιΑλλα 6 ???χαχαχαχχαχαχαχ
παιζεις κρυπτο ρε τυπε? ωραιος...Πεζε δεν το λεω για τον εαυτο μου αλλα για τη φτωχολογια.
Εγω καθε μηνα τσεπωνω κανα χιλιαρικο και απο τα αμαξια βαλε 250 το ενοικιο βαλε το κεα το οποιο το χρησιμοποιω για τα μπουρδελακια.
Καθαρο 1500 το μηνα και ειμαι εργενης,χωρις ενοικια εξοδα βασικα σπιτιου κλπ.
Συν οι μετοχες που εχω βαλε και τα κρυπρονομισματα βαλε και το χρυσο.
πεζοπορε...και γω δε δουλευω..δουλευουν αλλοι για μενα.καλο?ε πιάσε δουλειά και άσε τα κεα και τα σαπάκια,
τεμπέλαρε
Ρε πρασινοφρουρε υποστηρικτης της νδ εισασταν εσεις θυμασαι με μπενι συγκυβερνηση με ακροδεξιο σαμαρα και ερωτας και τσοντα πορνο καθε βραδι.Ουτε ψωμι ουτε ψωμακι ουτε ψιχουλα απο ψωμακι δεν θα υπαρχει με κουλη αν κατσει και αλλο
Βασικος υποστηρικτης του κουλη το ζαβο του15μελους που μετα την καραμανλικη σχολη σκεψης εχει αφομοιωσει και τηνκουλικη σχολη σκεψης
Αξιωματικη αντιπολιτευση -λεμε τωρα- ανυπαρκτη γελανε και οι πετρες με τον τσυριζα
Πεζε δεν το λεω για τον εαυτο μου αλλα για τη φτωχολογια.
Εγω καθε μηνα τσεπωνω κανα χιλιαρικο και απο τα αμαξια βαλε 250 το ενοικιο βαλε το κεα το οποιο το χρησιμοποιω για τα μπουρδελακια.
Καθαρο 1500 το μηνα και ειμαι εργενης,χωρις ενοικια εξοδα βασικα σπιτιου κλπ.
Συν οι μετοχες που εχω βαλε και τα κρυπρονομισματα βαλε και το χρυσο.
Ενα 1200 κας εχω μαζεψει απα τα κεα και περιμενω να τα χαλασω μολις ανοιξουν τα μπουρδελακια αμαθε.
Τετοια αποταμίευση δεν εχω ξανακανει