jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
To Eλληνικό θα γίνει ...
Θειτσο...
...του αη .ουτσου ανημερα...
To Eλληνικό θα γίνει ...
Αβε φούμαρα πουλαει ο θειτσος.Αν δουλευες ρε βλακα δεν θα ξημεροβραδιαζοσουν στο μπου τριημερο το αγ. πνευματος.. Θα περιμενες πως και πως να χτυπησεις κανα νησι με κανα μουνετο ωστε να θρεψεις τους καρπους της εργασιας σου
Αλλα το χαρτζηλικι απο την συνταξη των γερων σου επιτρεπουν μονο κανα μεταξι να γαμησεις πισω απο πακηδες, ουτε φυλης δεν μπορεις να πας οπως ο ΙΔΙΟΣ εγραψες καταριομενος την κριση
Πασοκε καποια στιγμη θα γινει,τη στιγμη που στα εμιρατα στο μαροκο και στην αιγυπτο φτιαχνουν νεες πολεις και πρωτευουσες με παρκα ουρανοξυστες λεωφορους σε εκτασεις ανω των 150 τετραγωνικων χιλιομετρων εμεις εδω αναμασαμε το ελληνικο μια εκταση το πολυ 8 τετραγωνικων χιλιομετρων,ουσιαστικα για ενα κομματι που στα κράτη που ανεφερα θαβτο ειχαν τελειωσει απο 6 μηνες εως 1 χρονο.Θειτσο...
...του αη .ουτσου ανημερα...
Στην αρχη τον λυπομουν τον κακομοιρο αλλα προκαλει με τα φουμαρα που γραφει..Αβε φούμαρα πουλαει ο θειτσος.
Πενταρα δεν εχει,ουτε μερικαματο δεν βγαζει ο χωρισμος του στιγματισε τη ζωη,νομιζεις ως παντρεμενος θα μπορουσε να μπει στο σαιτ ?με τιποτα,περα οτι θα φοβοταν αν τον επιανε θα ετρωγε παντοφλα.
Η γυναικα αυτη του γαμησε τα πρεκια και τωρα ολα αυτα που λεει εδω μεσα ειναι αμυνα επιβιωσης.
Αν δεν αμυνθει εστω εδω η μελαγχολια και η καταθλιψη ειναι σιγουρη.
Χωρις δουλεια χωρις λεφτα χωρος γυναικα και γκομενα κλεισμενος μεσα στο πατρικο του να κοιταει να βγαλει το αχτι του εδω μεσα.
Με πασοκ ηδη θα ηταν ετοιμοΠασοκε καποια στιγμη θα γινει
Δεν το παιρνω στα σοβαρα τον θειτσο,μια αποτυχημενη κιοσα ειναιΣτην αρχη τον λυπομουν τον κακομοιρο αλλα προκαλει με τα φουμαρα που γραφει..
Ελα ρε μαλακα μην πετας μαλακιες και σε κοροιδευουν οι δεξιοι.Με πασοκ ηδη θα ηταν ετοιμο
Βολτες θα κοβαμε σημερα του αγιου πνευματος
Αντι να λεει τις παπαρες του στα πολιτικα ισως θα ηταν καλυτερο για αυτον να ψαχθει στα τσοντοσινεμα.. Αποτυχημενος χωρις παρον και μελλον η μονη χρησιμοτητα για το κουφαρι του θα ηταν να το προσφερει σε μερακληδες.. Ισως η ζωη του αποκτουσε καποιο νοημαΔεν το παιρνω στα σοβαρα τον θειτσο,μια αποτυχημενη κιοσα ειναι
Παίξε το πουλάκι σου μαλάκα εσύ, αγάμητε, άνεργε και άσφαιρε!Αν δουλευες ρε βλακα δεν θα ξημεροβραδιαζοσουν στο μπου τριημερο το αγ. πνευματος.. Θα περιμενες πως και πως να χτυπησεις κανα νησι με κανα μουνετο ωστε να θρεψεις τους καρπους της εργασιας σου
Αλλα το χαρτζηλικι απο την συνταξη των γερων σου επιτρεπουν μονο κανα μεταξι να γαμησεις πισω απο πακηδες, ουτε φυλης δεν μπορεις να πας οπως ο ΙΔΙΟΣ εγραψες καταριομενος την κριση
Strap on!Δεν το παιρνω στα σοβαρα τον θειτσο,μια αποτυχημενη κιοσα ειναι
Αν ειχες παει τριημερο εσυ μωρη ψωναρα θα το διατυμπανουσες εδω μεσα 5 μερες πριν και θα το ελεγες ανα δευτερο μηνυμα.Παίξε το πουλάκι σου μαλάκα εσύ, αγάμητε, άνεργε και άσφαιρε!
Ποιος σου είπε ότι γράφω από Αθήνα?
Κάτσε ψήσου μαλακισμένο γιουσουφάκι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Strap on!
Μωρη πρασινη μουχλα επιασες πρωι πρωι δουλεια βλεπω.Μη μιλάς μπουκωμένη μωρή ντροπή τη Αυλώνας.
Ωραία!Αν ειχες παει τριημερο εσυ μωρη ψωναρα θα το διατυμπανουσες εδω μεσα 5 μερες πριν και θα το ελεγες ανα δευτερο μηνυμα.
Για να κανεις μωκο αρα εισαι στο παιδικο δωματιο
Βγαλε φωτο την προεκταση του cavo tagoo που χτιζεται να δουμε αν η φωτο ειναι τωρινεςΩραία!
ΡΟΥΦΑ τιςε αρχιδάρες μου αρχιμαλάκα κουμούνα! Σου θυμίζει κάτι? ΜΥΚΟΝΟΣ ξεκωλιασμένε στραπονιάρη!!!
Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι οε οε!!!!
Κεντρικός δρόμος Μυκόνου:
ΑΒ Βασιλόπουλος Μυκονου:
Κι εδώ με το μωρό
Κάτσε ψήσου μαλακιστήρι στην Αθήνα και στείλε φωτογραφίες από τα Κάτω Πετράλωνα, Κάτω Πτήσια ή Μπραχάμι όπου μένεις!
Για να δουμε αβε θα βγαλει??Βγαλε φωτο την προεκταση του cavo tagoo που χτιζεται να δουμε αν η φωτο ειναι τωρινες
Ποιο μωρο μωρε μαλακακο,κρυφη φωτογραφια τραβηξες και τη βαφτισες δικια σου.Ωραία!
ΡΟΥΦΑ τις αρχιδάρες μου αρχιμαλάκα κουμούνα! Σου θυμίζει κάτι? ΜΥΚΟΝΟΣ ξεκωλιασμένε στραπονιάρη!!!
Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι οε οε!!!!
Κεντρικός δρόμος Μυκόνου:
ΑΒ Βασιλόπουλος Μυκονου:
Κι εδώ με το μωρό
Κάτσε ψήσου μαλακιστήρι στην Αθήνα και στείλε φωτογραφίες από τα Κάτω Πετράλωνα, Κάτω Πτήσια ή Μπραχάμι όπου μένεις!
Οχι και ουτε προκειται...τσαμπα να μου πεις να παω δεν πηγαινωΖαν έχεις πάει ποτε μύκονο ?
Η παραλια δεν μου θυμιζει κατι απο μυκονο..Για να δουμε αβε θα βγαλει??
Εμενα γιατι μου κανουν αυτες οι φωτογραφιες παλιατζουρα??
Επισης το νυχι τιγκα στ μυκητα που μας εχει ποζαρει που το πας??
Χαχαχαχχαχα
Μια ζωη ξεφτιλα θα γινεται
Και μενα δεν μου κανει για μυκονο,πολυ ντεμοντε το περιβαλλον που φωτογραφισε,οπως επισης διακρινω και μια παλαιοτητα.Η παραλια δεν μου θυμιζει κατι απο μυκονο..
Εξαφανιστηκε μολις του ειπα να βγαλει φωτο απο το cavo tagoo που χτιζεται τωρα η προεκταση του και θα εδειχνε αν οι φωτο ειναι τωρινες..
Ουτε 5 λεπτα δεν ειναι απο τον βασιλοπουλο που ποσταρε
O βασιλοπουλος οντως ειναι στον περιφερειακο της Μυκονου.. Ο δρομος που λεει οτι ειναι κεντρικος ειναι ο δρομος προς ανω μερα που δεν εχει καν θαλασσαΚαι μενα δεν μου κανει για μυκονο,πολυ ντεμοντε το περιβαλλον που φωτογραφισε,οπως επισης διακρινω και μια παλαιοτητα.
Αν εχει κοτσια ας μας αποστομωσει με φωτογραφικο υλικο αλλιως για αλλη μια φορα θα ξεφτιλιστει.
Εμενα να μου πει οτι ειναι ο μπαρμπαπηδουλας δεν θα τον πιστεψω
John εσυ που εχεις παει σου θυμιζει τιποτα η παραλια που ποσταρε?Ζαν έχεις πάει ποτε μύκονο ?
Επισης το νυχι τιγκα στ μυκητα που μας εχει ποζαρει που το πας??