Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Πάρε φόρα από ψηλά κι έλα με την κωλότρυπαγαμαω εσενα οπωτε θελω
χααχχα
Πάρε φόρα από ψηλά κι έλα με την κωλότρυπαγαμαω εσενα οπωτε θελω
χααχχα
Καλα κάτσε να έρθει ο γαμιας σου ζαν κλοντ και θα στο εξηγήσει το όνειρο.Σάλτα γαμήσου ρε άεργο κοπρόσκυλο![]()
ΟΠΟΩΤΕ θες ελα να μ τα πεις απο κονταΠάρε φόρα από ψηλά κι έλα με την κωλότρυπα![]()
Και πάλι δεν μου απαντάς για τον τσόχα.Ούτε ο Τσοχατζόπουλος, ούτε ο Παπαγεωργόπουλος είναι μέσα ΤΩΡΑ.
Άσχετε.
Σάλτα γαμήσου ρε κοπρίτη που θα έχω και παρτίδες μαζί σου.ΟΠΟΩΤΕ θες ελα να μ τα πεις απο κοντα
σε περιμενω
οπωτε θες στειλε μ πμ και τα λεμε
κοταραΚαι πάλι δεν μου απαντάς για τον τσόχα.
Κλασσικό λαμόγιο πρασινοφρουρός.
Εκεί στο 6% σκουπιδαριά του κερατά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σάλτα γαμήσου ρε κοπρίτη που θα έχω και παρτίδες μαζί σου.
Σκουπίδι άεργο!
Λοιπόν έχω ανάγκη απο 150 ευρώ,μπαρμπαπηδουλα δέχομαι την πρόταση σου να σε γαμήσω.Και πάλι δεν μου απαντάς για τον τσόχα.
Κλασσικό λαμόγιο πρασινοφρουρός.
Εκεί στο 6% σκουπιδαριά του κερατά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σάλτα γαμήσου ρε κοπρίτη που θα έχω και παρτίδες μαζί σου.
Σκουπίδι άεργο!
Με ανάρχιδα σκουπίδια που την πέφτουν σε γυναίκες θα ασχοληθώ?κοταρα
στο ξαναλεω
ελα να μ τα πεις απο κοντα
να δουμε αν εχεις αρχιδια ακομα
Λοιπόν έχω ανάγκη απο 150 ευρώ,μπαρμπαπηδουλα δέχομαι την πρόταση σου να σε γαμήσω.
Όταν θες πες μου,η ανάγκη βλέπεις..
ελα να με βριζεις αδερφαρα μπροστα μουΜε ανάρχιδα σκουπίδια που την πέφτουν σε γυναίκες θα ασχοληθώ?
Σάλτα στα γαμήδια ρε τρισάθλιο ανθρωπάριο.
Εμένα μου είχε στείλει μήνυμα και μου έλεγε επειδή εχω ανάγκη απο λεφτά θα μου δώσει αυτός 150 να τον πηδησω πρωκτικά.κοταρα
στο ξαναλεω
ελα να μ τα πεις απο κοντα
να δουμε αν εχεις αρχιδια ακομα
Aνέβασε το μήνυμα.Εμένα μου είχε στείλει μήνυμα και μου έλεγε επειδή εχω ανάγκη απο λεφτά θα μου δώσει αυτός 150 να τον πηδησω πρωκτικά.
Εγώ δεν δέχτηκα τότε
Το έχω σβήσει αλλιώς θα το έβαζαAνέβασε το μήνυμα.
Σαν τον px θα φας κι εσύ την καραμούζα![]()
ελα να με βριζεις αδερφαρα μπροστα μου
εχεις τα αρχιδια ?
η φοβασαι μπαρμπα
ελα οπωτε θες κεντρο η νοτια σε περιμενω
Ναι εντάξει, κι εγώ έχω σβήσει μήνυμα και βίντεο που γλείφεστε με τον μπούλη και στραπονιάζεστε εναλλάξ!Το έχω σβήσει αλλιώς θα το έβαζα
στηυ μαπα σου ΚΟΤΑΡΑ
το βασταει ρε η περδικουλα σ να συναντηθουμε λεγε????
πας να μιλησεις σοβαρα με δεξιους????????????? χααχχαΓιατί, εσύ απάντησες για τους υπόλοιπους; Ούτε καν ότι και ο Ψωμιάδης με τον Μιχελάκη καταδικάστηκαν για δωροδοκία δεν ξέρεις (ή κάνεις ότι δεν ξέρεις).
Σε έτσουξε το screenshot στο άλλο νήμα, ε? Για να καταλαβαίνουν όλοι τι σκουπιδαριό είσαιπας να μιλησεις σοβαρα με δεξιους????????????? χααχχα
τα μεγαλυτερα λαμογια που ληστεψανε τη χωρα
μιλας για τους προδοτες του εθνους τωρα
Αν καταδικάστηκαν τότε καλώς να μπούνε μέσα.Γιατί, εσύ απάντησες για τους υπόλοιπους; Ούτε καν ότι και ο Ψωμιάδης με τον Μιχελάκη καταδικάστηκαν για δωροδοκία δεν ξέρεις (ή κάνεις ότι δεν ξέρεις).
δεν το βλεπω που ειναι? χααχχαχαΣε έτσουξε το screenshot στο άλλο νήμα, ε? Για να καταλαβαίνουν όλοι τι σκουπιδαριό είσαι
Γιατί δεν το λες εδώ ότι μου έκανες αναφορά? Εγώ όποτε κάνω το λέω. Εσύ που αφενός μεν έκραζες τις αναφορές και όσους έκαναν, κάνεις ακριβώς το ίδιο!
Στα παπάρια μου βασικά γιατί όπως βλέπεις εδώ είμαι ακόμα.
Σάλτα γαμήσου τώρα!![]()