alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ λες όχι, εγω λεω ναι. Κανενα πρόβλημα, σε 23 μερες θα ξερουμε.Όχι. (απαντάω σαν κι εσένα τώρα )
Εσυ λες όχι, εγω λεω ναι. Κανενα πρόβλημα, σε 23 μερες θα ξερουμε.Όχι. (απαντάω σαν κι εσένα τώρα )
Αν θελεις την γνωμη μου αδελφε, η πρωτια θα κριθει πλεον στις λεπτομέρειες και δεν αξιζει να βαλουμε στοίχημα ουτε εγω ουτε εσυ για κατι που είναι πλεον στην κοψη του ξυραφιού.
Εμενα το πολιτικο μου αισθητηριο λεει ότι ο ΓΑΠ θα παει πολύ καλα.
Ο ΓΑΠ έβαλε την εκλογική αναμέτρηση στην κοψη του ξυραφιού
Ρυθμιστής ο ΓΑΠ
Με το ηλίθιο αυτάρεσκο χαμόγελό του .
Το δικο σας αισθητηριο τι λεει?Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Το κραταμε αυτο το ποστ για μελλοντικη χρηση
Ηταν ο μονος που μπορουσε με τη συγκεκριμενη παρεμβαση να αλλαξει τις ισορροπιες.
Κανενας άλλος δεν θα το μπορουσε.
Εμενα το πολιτικο μου αισθητηριο λεει ότι ο ΓΑΠ θα παει πολύ καλα.
χαχα εισαι απιστευτος, μας ετσι πρεπει να ειναι ενα στοιχημα αμφιροπο και οχι εγω η εσυ να ειμαστε δεκα μοναδες μπροστα, μετα πια η ουσια ο ενας απο τους δυο μας να πονταρει σε ενα χαμενο στοιχημα. Ενταξει ετσι κι αλλιως ενα πενηνταρικακι θα σε ελεγα ετσι για το χαβαλε, σιγα τα φραγκα τελος παντον, αφου δεν θελεις αστο.Αν θελεις την γνωμη μου αδελφε, η πρωτια θα κριθει πλεον στις λεπτομέρειες και δεν αξιζει να βαλουμε στοίχημα ουτε εγω ουτε εσυ για κατι που είναι πλεον στην κοψη του ξυραφιού.
Τίποτα από αυτά δεν εχει σημασια.Ρε...σου έγραψα και χτες ότι ο Γιούνγκερ είχε ενημερώσει Κωστάκη ακι Γιωργάκη από το 2009. Ψεύτης
Το λεω σε σενα, το λεω και σε οποιον άλλο ενδιαφέρεται. Στοιχήματα θα δεχθω και θα βαλω στο διαστημα 13-16 Ιανουαριου. Οποιος πιστος ας προσελθει τοτε.χαχα εισαι απιστευτος, μας ετσι πρεπει να ειναι ενα στοιχημα αμφιροπο και οχι εγω η εσυ να ειμαστε δεκα μοναδες μπροστα, μετα πια η ουσια ο ενας απο τους δυο μας να πονταρει σε ενα χαμενο στοιχημα. Ενταξει ετσι κι αλλιως ενα πενηνταρικακι θα σε ελεγα ετσι για το χαβαλε, σιγα τα φραγκα τελος παντον, αφου δεν θελεις αστο.
Είσαι μέντιουμ Αλεξ !
Μήπως κάνεις και επαναφορά ερωτικών δεσμών
βελτίωση των οικονομικών κλπ ;
Ρε...σου έγραψα και χτες ότι ο Γιούνγκερ είχε ενημερώσει Κωστάκη και Γιωργάκη από το 2009. Ψεύτης
Ηταν ο μονος που μπορουσε με τη συγκεκριμενη παρεμβαση να αλλαξει τις ισορροπιες.
Κανενας άλλος δεν θα το μπορουσε.
Τίποτα από αυτά δεν εχει σημασια.
Να υπολογισεις πολύ σοβαρα, ότι ο ψηφοφόρος αυτης της πολιτικης κατεύθυνσης εχει βρεθει πολλά χρονια στον αερα.
Και μια επαναφορά στις ριζες (παπανδρεισμος) λειτουργει πολύ "στοργικα" για καποιον που κινειται στο αγνωστο εδώ και χρονια.
Πότε εγινε αυτό? Λινκ?Εφόσον αποδεδειγμένα στον ΣΥΡΙΖΑ πήγαν οι πρώην Πασόκοι λόγω ΔΝΤ και περικοπων κλπ,τώρα δηλαδή θα πάνε στον ΓΑΠ ο οποίος έφερε το ΔΝΤ?
σου φαίνεται πιθανό και λογικό?
πάντως σε δημοσκόπηση του Πρετεντέρη συγκέντρωνε το εκπληκτικό ποσοστό του 0,75% ενώ ένα 73% είχε την άποψη πως πρέπει να εγκαταλείψει την πολιτική και να πάει σπίτι του
ΥΓ εννοείται όποιος βάλει μέσα στο φάκελο Παπανδρέου είναι επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια...
Τίποτα από αυτά δεν εχει σημασια.
Να υπολογισεις πολύ σοβαρα, ότι ο ψηφοφόρος αυτης της πολιτικης κατεύθυνσης εχει βρεθει πολλά χρονια στον αερα.
Και μια επαναφορά στις ριζες (παπανδρεισμος) λειτουργει πολύ "στοργικα" για καποιον που κινειται στο αγνωστο εδώ και χρονια.
Μιας και λειπει ο απολυτος το βαζω εγω
http://[URL unfurl="true"]www.clker.com/cliparts/5/d/4/8/1265591957539714055yiekh4.png[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Αλεξ κάτι ξέρει ! :2funny: :2funny:
Μόνο στο πάμε στοίχημα δεν τα παει τόσο καλά !