Έχω ανεβάσει ταυτότητα. Σου διαφεύγει. Δεν πειράζει.
Ταυτότητα μπορώ να ανεβάσω της γιαγιάς μου και να υποστηρίξω πως είμαι 78 χρονών, όπως και μικρού συγγενή να το παίξω 17.
Ψήφισες το 1990; ψήφισες! Γιατί επιμένεις;
Καλά αυτό το καταλαβαίνεις εσύ έτσι μπας και κάνεις αντυπωλήτεφσι! Καταλαβαίνεις τι είναι η πρόταση μομφής? Συνέχισε, αυτή η αντιπολίτευση μου αρέσει και μένα που σας βυθίζει
Σημασία έχει τι γίνεται σήμερα που είναι κυβέρνηση, δεν είναι προδοτική η συμφωνία σήμερα
To ότι είσαι το πιο χρεωκοπημένο κόμμα της Ευρώπης σου λέει κάτι;
Τι εξυπηρετείται , από την στιγμή που ο Βαφανκουλης λέει να δίνετε όλα τα μέλη από 1€ τον μήνα για να ξεχρεώσετε σε 160 χρόνια σε τι ακριβώς εξυπηρετείται;
Εμείς πως μπήκαμε Ε.Ε; θυμάσαι; έχεις διαβάσει;;
Όχι, δεν είναι. Αλλά από αριστερό δεν περιμένω κάτι άλλο γιατί ποτέ δεν σε ένοιαζε ούτως ή άλλως.
Δεν είναι;;; για δες τους χάρτες, δεξιός και να μη ξέρει τις αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού;; κλαψ κλαψ...
Όντως τώρα τράβα δες κάνα χάρτη που ανήκει πλέον η βόρεια ήπειρος.
Αν θες κάποια βοήθεια να κατανοήσεις κάποιο χάρτη, θα σε βοηθήσω
Η Θράκη σαφώς και έχει μουσουλμανική μειονότητα. Αλλά γιατί μου το λες εμένα? Εσύ κι οι φίλοι σου τους υποστηρίζουν.
Για προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας στην Καβάλα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.
www.tovima.gr
Ναι, αλλά δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Τουλάχιστον δεν είχε μέχρι που υπογράφηκε η συμφωνία. Δεν έχει καμία σημασία αν ο οποιοσδήποτε αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Το θέμα είναι να τον αναγνωρίσουν και τα υπόλοιπα κράτη. Κι αυτό έκανε ο προδότης αλεξέγιεφ.
Δεν είχε; όλοι αυτοί οι πολιτιστικοί σύλλογοι που αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες υπάρχουν πολλά χρόνια τώρα.
Το σχετικό βίντεο που ανεβασα είναι από το 2009
Άραξε την υποστηρίζει πλέον η νουδουλα που έχουν πελατειακές σχέσεις με αυτή τη χώρα.
Πώς το είπε ο Ζαεφ;; "Μας βοήθησε πολύ ο Μητσοτάκης "
Μάλλον τα δικά σου όνειρα χαλάνε, αλλά δεν πειράζει
Παίζει ρόλο? Για κωλοτούμπες μιλάμε
Το μισό ΠΑΣΟΚ μέσα είναι. Τι μέλλον έχεις πιστεύεις?
Η μπάλα στην εξέδρα ως συνήθως!
Πλεύρης Βορίδης μπουμπουκος, χουντικοί που ήταν στο λα.ο.ς
Πόσο μελλον έχεις πιστεύεις με αυτούς;;
Εγώ έχω σχεδόν όλους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ μαζί μου, έχω και την νεολαία.
Εσύ έχεις τους συνταξιούχους.
Ποιός είναι το μέλλον της χώρας;