celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.884
- Πόντοι
- 6.056
Tελικα εκεινα τα βιντεο απο τον Πεανδρο τα πηρεςογκολιθος τυπε
Tελικα εκεινα τα βιντεο απο τον Πεανδρο τα πηρεςογκολιθος τυπε
πες μας πως κερδισες το δικαστηριο για το σπιτι που εμενε ο γιος σου και τον εβγαλεςΣάλτα γαμήσου εσύ ρε γιουσούφα.
μονο αυτα που το μαρακι γαμιεται στα καλαμια μου εστειλεTελικα εκεινα τα βιντεο απο τον Πεανδρο τα πηρες
Για κουτσομπολιά τράβα παρακολούθα το σορβάιβορ και το μπάτσελορ!πες μας πως κερδισες το δικαστηριο για το σπιτι που εμενε ο γιος σου και τον εβγαλες
Αυτο ειναι συνεχεια απο το αλλο στο μουσειο(στην αρχη στο πανοραμικο φαινονται κατι καλαμια στο βαθος) με τις δυο γνωστες κυριες της σοουμπιζ?μονο αυτα που το μαρακι γαμιεται στα καλαμια μου εστειλε
Εσύ πόσο μαλάκας είσαι που και λες ψέματα και αναφέρεσαι στην ζωή μου?εσυ ανεφερες το δραμα σου που πηγες να ζησεις με τους γερους σου αφου σε σουταρε η γυναικα σου μεχρι που πηρες το σπιτι δικαστικα
ποσο ναυαγιο εισαι???
δεν σου στελνω τιποτα ρε τσογλανεΑυτο ειναι συνεχεια απο το αλλο στο μουσειο(στην αρχη στο πανοραμικο φαινονται κατι καλαμια στο βαθος) με τις δυο γνωστες κυριες της σοουμπιζ?
Aποχωρω λογω δουλειας,τυχερος εισαι,δεν πιανουν τα κοπλιμενταδεν σου στελνω τιποτα ρε τσογλανε
το βασικοτερο ειναι να μην ξαναζησουμε εποχες πασοκ και συριζα, τα αλλα ειναι μικροπραγματα θα τα βρουμε.ηδη εχει ανακατεψει εναν υπουργο
οφειλει να παραιτηθει απο την θεση του
η βαζεις το χερι στο ευαγγελιο οτι ο υπουργος δεν εμπλεκεται στην ολη ιστορια?
ο χρυσοχοιδης οφελει να δωσει εξηγησεις η να παραιτηθει ειναι πολυ χοντρα μπλεγμενος με τον μενιο και την ολη υποθεση που χειριστηκε προσωπικα
μπαρμπαΕγώ όχι, δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο για τίποτα. Εσύ όμως το βάζεις από ότι φαίνεται. Κι αυτός είνα ο λόγος που η αριστερά δεν πρόκειται να κυβερνήσει ΠΟΤΕ ξανά. Σε αυτό, ίσως είναι το μόνο που θα έβαζα το χέρι μου στο ευαγγέλιο κι ο λόγος ξέρεις ποιος είναι? Εσείς οι ίδιοι!
Εμένα με συμφέρει, συνεχίστε έτσι. Θα δεις πως σιγά σιγά θα πάει πάλι πίσω στο 3%, το οποίο βέβαια δεν σας αξίζει (με 0,5% θα ήμουν ευχαριστημένος) αλλά δεν πειράζει. Εκτός βουλής και στο πεζοδρόμιο όπως πάντα. Αυτό μου φτάνει.
ολα θα βγουνε στην φοραβγηκε και ενεπλεξε εναν υπουργο...μαλιστα...βγηκε ο φουρθιωτης και ενεπλεξε εναν υπουργο...και ο υπουργος πρεπει να παραιτηθει επειδη τον ενεπλεξε ο φουρθιωτης...δηλαδη αν βγει ο φουρθιωτης και πει σε εσενα οτι πηρες το οσκαρ εσυ θα πας να το παραλαβεις...γιατι δεν βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι δεν το πηρες...
αφηστε να βγουν ολα τα στοιχεια στη φορα-η οσα αφησουν να βγουν τελος παντων-και μετα να κρινουμε..
σε αυτη τη χωρα με το που συμβει κατι,τα επομενα λεπτα εχουμε γινει ολοι μας ειδικοι του θεματος..εγινε σεισμος ειμαστε ολοι τσελεντηδες...επεσε αεροπλανο ειμαστε ολοι μηχανικοι...ηρθε πανδημια γιναμε γιατροι..καλα οικονομολογοι εχουμε γινει ολοι μεχρι και ο βιταμ...
μια χωρα ασχολειται με τον φουρθιωτη...καταντια μονο
αυτοκτονα εσυ πρωτος μπας και αλλαξουν τα πραγματαΕγω άκουσα, ή μαλλον ακομα καλύτερα, εγω διάβασα στο μακελειό οτι είπε ο φουρθιώτης οτι είσαι αδερφή. Αρα πρέπει να είσαι, εκτος και αν κάποιος βάλει το χέρι του στη φωτιά. Μέχρι τότε, είσαι αδερφή.
Γενικά αυτό το κόλπο των μη-Ελληνων χιτλερικών σκουπιδιών όπως εσυ έχει κουράσει. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι ρε γυφτάκια.
Γιατι δεν αυτοκτονάς να καθαρίσει λίγο ο τόπος;
Δεν είναι ότι δεν θυμάσαι καλά, απλά είσαι ψεύτης...που ειναι το ψεμα?
μονος σου και αβιαστα κλαιγοσουν που γυρισες στην μανα σου μετα το σουταρισμα
Όσο πας και βυθίζεσαι. Αυτό κάνει η αριστερίλα, δες τα συντρόφια γύρω σου.δεν εχεις καταλαβει οτι εχετε εξαγριωσει με τις εισηγηγεις και τις αποφασεις σας ολη την ελληνικη κοινωνια
και αν το καπακι της χυτρας πεταχτει εξω τοτε δεν θα σωθει τιποτα απο την αντεκδικηση των πολιτων
ναι γιατι ειχα μια σκασιλα αν θα εκλεγουν αυτα τα τερατα της πολιτικης....εδω καναμε πθ ενα μαλακισμενο ανειδικευτο,εναν εξωγηινο που σε χρεωκοπημενη χωρα φωναζε οτι λεφτα εχουμε και εναν που επαιζε playstation με συμβουλατορες υποδικους και καταδικασμενους...να μην παω πιο πισω στα ζιβαγκο και τα "λαδωσε το αντερο μας"...και τι δεν εχουμε βαλει εκει μεσα...ολα θα βγουνε στην φορα
αλλα μην περιμενεις παραιτησεις απο δαυτους εχουν χεσμενη την φωλια τους
να εκλιπαρουν να εκλεγουν στο ψηφοδελτιο επικρατειας διοτι με απλα ψηφαλακια δεν προκειται να εκλεγουν
βαλε μου εσυ ετικετα ως αριστεροςΔεν είναι ότι δεν θυμάσαι καλά, απλά είσαι ψεύτης...
Εκτός από άνεργος μαλάκας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όσο πας και βυθίζεσαι. Αυτό κάνει η αριστερίλα, δες τα συντρόφια γύρω σου.
δυστυχως δεν εχουμε πολιτικους με κυροςναι γιατι ειχα μια σκασιλα αν θα εκλεγουν αυτα τα τερατα της πολιτικης....εδω καναμε πθ ενα μαλακισμενο ανειδικευτο,εναν εξωγηινο που σε χρεωκοπημενη χωρα φωναζε οτι λεφτα εχουμε και εναν που επαιζε playstation με συμβουλατορες υποδικους και καταδικασμενους...να μην παω πιο πισω στα ζιβαγκο και τα "λαδωσε το αντερο μας"...και τι δεν εχουμε βαλει εκει μεσα...
Ζεις στον μικρόκοσμό σου και δεν βλέπεις πέρα από τα 2 μέτρα. Τις ίδιες πιπες μας ελεγες για το ατύχημα στη βουλή, το ίδιο για τον Λιγναδη, τώρα μας λες για τον Φουρθιώτη...βαλε μου εσυ ετικετα ως αριστερος
ξερεις ποσοι αλλοι μη μητσοτακικοι τους εχετε κολλησει το παρατσουκλι ως αριστερους?
ολα αυτα να θυμασαι εχουν και αντιτυπο στην κοινωνια και στο ιδιο το κομμα
Μην αντιγράφεις. Πες κάτι άλλο ρε συ, γίνεσαι βαρετόςαυτοκτονα εσυ πρωτος μπας και αλλαξουν τα πραγματα
Ποια σκάνδαλα; Για πεςοσο τα σκανδαλα
Δεν έχω αρχηγό, αντίθετα απο εσένα που έχεις αλλά έχει ψοφήσει. Βασικά λένε οτι αυτοκτόνησε. Εμπρός λοιπόν, αυτοκτόνα και εσυ.ο αρχηγος σου
Αγνοείς την ορθογραφία απλών λέξεων. Γιατί; Δεν πηγες σχολείο; Δεν είσαι έξυπνος; Τι συνέβη και έγινες ναζιστής;ειται επιδημιολογοι ειται πολιτικοι
Πω πω...έχυσα. Αυτά γράφεις στο μακελειό; Βρωμάει αμορφωσιά και χωριατίλα.δεν εχεις καταλαβει οτι εχετε εξαγριωσει με τις εισηγηγεις και τις αποφασεις σας ολη την ελληνικη κοινωνια
και αν το καπακι της χυτρας πεταχτει εξω τοτε δεν θα σωθει τιποτα απο την αντεκδικηση των πολιτων
πιτσιρικακιΜην αντιγράφεις. Πες κάτι άλλο ρε συ, γίνεσαι βαρετός
Ποια σκάνδαλα; Για πες
Δεν έχω αρχηγό, αντίθετα απο εσένα που έχεις αλλά έχει ψοφήσει. Βασικά λένε οτι αυτοκτόνησε. Εμπρός λοιπόν, αυτοκτόνα και εσυ.
Αγνοείς την ορθογραφία απλών λέξεων. Γιατί; Δεν πηγες σχολείο; Δεν είσαι έξυπνος; Τι συνέβη και έγινες ναζιστής;
Πω πω...έχυσα. Αυτά γράφεις στο μακελειό; Βρωμάει αμορφωσιά και χωριατίλα.
Πάντως ο φουρθιώτης είπε στο μακελειό οτι τον παίρνεις. Και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι είναι ψέμα. Αρα .. είσαι
βιαζεσαιΖεις στον μικρόκοσμό σου και δεν βλέπεις πέρα από τα 2 μέτρα. Τις ίδιες πιπες μας ελεγες για το ατύχημα στη βουλή, το ίδιο για τον Λιγναδη, τώρα μας λες για τον Φουρθιώτη...
Όπως βλέπεις η κυβέρνηση δεν έπεσε. Ούτε θα πέσει. Όχι από τέτοια. Αν δεν το καταλαβαινεις τότε δεν χρειάζεται κανείς να σου κολλήσει ταμπέλα αριστερού.