voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λες παίκτη μου να είμαστε από άλλον πλανήτη εμείς και να μην έχουμε διαπραγματευθεί για κάτι ποτέ στην ζωή μας ??
Έχεις πλάκα εσύ τελικά
λες παίκτη μου να είμαστε από άλλον πλανήτη εμείς και να μην έχουμε διαπραγματευθεί για κάτι ποτέ στην ζωή μας ??
Χωρίς όμως να γνωρίζεις βασική ορολογία. Γιατί έτσι θα καταλάβαινες ότι το ποσταρισμένο εκείνο άρθρο ουσιαστικά έλεγε για ποσοστό επί του ικανου για δουλειά πληθυσμού που είναι περίπου στα 7.500.000 και αυτό ήταν το λάθος του
ναι μαγκάκο μου ανθρωποι με λίγο ηθος τουλάχιστον και στοιχειωδη μορφωση!
οχι τραμπουκοι οννεδιτες και επενιτες! δηλαδη θέλει πολύ για να καταλάβεις την διαφορα?
www.lifo.gr/now/world/60357]Σόιμπλε: Αν η Ελλάδα δεν θέλει νέο πρόγραμμα, τότε όλα τελειώνουν[/url]. :S
Δε θυμάμαι να σε έβρισα ποτέ. Επίσης δεν σε γνωρίζω προσωπικά. Οπότε απλά δεν ασχολούμαιΤι ουσιαστικα και επιρρηματικα ρε μαλακα αλλο εργαζομενοι αλλο εργατικο δυναμικο αντε!
Βρηκαμε το νεο βλακακο του σαιτ τελικα....
Με τετοιες δηλωσεις νομιζει οτι θα κανει διαπραγματευση? Για να μην κανουν πισω φαντασου τι αλλο εχουν υπογραψει ΑΛΛΑ και τι συμφεροντα εχει η Γερμανιαwww.lifo.gr/now/world/60357]Σόιμπλε: Αν η Ελλάδα δεν θέλει νέο πρόγραμμα, τότε όλα τελειώνουν[/url]. :S
Οι Γερμανοί τα μετράνε όλα.Ξέρουν ακριβώς πόσο μετράει ο Τσίπρας κτλ τι έχουν από πίσω.Είναι και φοβεροί στο ψάρωμα,Θα τους κάνουν να κλάσουν για τα καλά.Το Γερμανό για να τον παίξεις πρέπει να είσαι πιο σκληρός και αδίστακτος από αυτόν.Στην ενέργεια δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς ούτε στη νοημοσύνη.Μόνο στην καθαρή δύναμη μπορείς να τον παίξεις.
Τι αντιπροσωπεύει ο Τσίπρας;Τίποτα σκληρούς επιθετικούς τύπους έτοιμους για όλα ή ένα συρφετό μαλθακών υπαλλήλων που θέλουν αύξηση.Οι Γερμανοί τους έχουν χαλαρά.
Για να βάλεις χέρι στο ευρωπαικό σύστημα πρέπει να τα κάνεις όλα κώλο να επιτύχεις βαλκανιοποίηση.Εκεί παίζει η σύγκρουση με το σκληρό τευτονικό πυρήνα είναι η μάχη κατά του πολιτισμού.
μεχρι εκει βλέπεις εσυ οκ...................φάει αδωνι και γιακουμάτο να γίνεις ανθρωπος!ποιός έχει στοιχειώδη μόρφωση ?? ο λαφαζάνης ή ο δρίτσας που έχουν απολυτήριο γυμνασίου και μόνον ??
ή μήοως δεν είναι τραμπούκος ο Κατρούγκαλος που έβρισε σε τηλεοπτική εκπομπή τον πατέρα του Κεφαλογιάννη ??
Εσυ τι εισαι Γερμανος?
Οι Γερμανοί τα μετράνε όλα.Ξέρουν ακριβώς πόσο μετράει ο Τσίπρας κτλ τι έχουν από πίσω.Είναι και φοβεροί στο ψάρωμα,Θα τους κάνουν να κλάσουν για τα καλά.Το Γερμανό για να τον παίξεις πρέπει να είσαι πιο σκληρός και αδίστακτος από αυτόν.Στην ενέργεια δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς ούτε στη νοημοσύνη.Μόνο στην καθαρή δύναμη μπορείς να τον παίξεις.
Τι αντιπροσωπεύει ο Τσίπρας;Τίποτα σκληρούς επιθετικούς τύπους έτοιμους για όλα ή ένα συρφετό μαλθακών υπαλλήλων που θέλουν αύξηση.Οι Γερμανοί τους έχουν χαλαρά.
Για να βάλεις χέρι στο ευρωπαικό σύστημα πρέπει να τα κάνεις όλα κώλο να επιτύχεις βαλκανιοποίηση.Εκεί παίζει η σύγκρουση με το σκληρό τευτονικό πυρήνα είναι η μάχη κατά του πολιτισμού.
θεος................. ;)Εγώ στη Γερμανία είμαι τους βλέπω τι κάνουνε αλλά αρνούμαι τη γερμανοποίηση είμαι φανατικός Βαλκάνιος μέχρι τέλους.Πιστεύω στη βαλκανική υπεροχή έναντι του δυτικού πολιτισμού.
Ακομα και ετσι να ναι αμα τα ζυγισει οπως λες τι ειναι πιο πιθανο να πει?
1) Υποχωρω και τους δινω λεφτα χωρις επιτηρηση για να μου χτυπανε καθε τρεις και λιγο την πορτα για νεα δανεικα και να ακουω για κατοχικα δανεια ναζι κλπ
2) Τραβαω την πριζα καταλαβαινουν την υστατη στιγμη τι θα παθουν και ερχονται σαν φυσιολογικοι ανθρωποι να κουβεντιασουμε επι πραγματικης βασης
Ειμαστε χαμενοι απο χερι...
γιατί σου ζήτησε η πολωνία να πληρωσεις τις δικές της αμυντικές δαπάνες ?? και κεί σύνορο της ΕΕ είναι ...
μήπως σου ζήτησε η Φινλανδία ?? ή Σουηδία ?? ή Εσθονία ?? η Λιθουανία? η Ρουμανία ??
ναι μαγκάκο μου ανθρωποι με λίγο ηθος τουλάχιστον και στοιχειωδη μορφωση!
οχι τραμπουκοι οννεδιτες και επενιτες! δηλαδη θέλει πολύ για να καταλάβεις την διαφορα?
Οι Γερμανοί έχουν το πάνω χέρι γιατί είσαι στο ευρώ.Το ευρώ είναι λεφτά η δραχμή είναι σκατά.Οπότε σου λένε τι θέλεις λεφτά ή σκατά;Εσύ απαντάς λεφτά και έτσι ακριβώς έχουν προβλέψει οτι θα απαντήσεις.Να απαντήσεις σκατά δεν το υπολογίζουν καν.Γιατί έτσι σε έχουν κόψει σαν Ελληνα σε ξέρουν 200 χρόνια.
Eχεις αποδειξεις για αυτο που λες μπουρδοσαυρε?Οι αριστεροί έχουν ήθος και αρχές.
Για αυτό έκαψαν ζωντανούς τους υπαλλήλους της Marfin, τόλμησαν να δουλέψουν σε ημέρα απεργίας.
Η ηθική τους το επέβαλε