jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ενταξει ρε τσυριζαιε μπορει να μην ξερουν απο καπιταλισμο απο καπ@τες ξερουν σιγουρακαποτα λιστες καποτα λισμου .
Ενταξει ρε τσυριζαιε μπορει να μην ξερουν απο καπιταλισμο απο καπ@τες ξερουν σιγουρακαποτα λιστες καποτα λισμου .
Ο μεσος ελληνας νοιαζεται πλεον αν θα εχει να φαει την επομενη μεραέχω την εντύπωση ότι ο μέσος Έλληνας δεν είναι καλά ενημερωμένος για τις διάφορες ιδεολογίες πχ σοσιαλδημοκρατία ή η δεξιά για το εάν εφαρμόζονται ή για το εάν έχουν αποτύχει ορισμένες και γιατί..
Αυτό εξαρτάται αρκετά από το τι ψηφίζει κιόλας.Να τα λέμε και αυτά..Ο μεσος ελληνας νοιαζεται πλεον αν θα εχει να φαει την επομενη μερα
Σωστο αυτοΑυτό εξαρτάται αρκετά από το τι ψηφίζει κιόλας.Να τα λέμε και αυτά..
Αυτός ψιλομούφες είπε..Σωστο αυτο
Οταν ψηφιζει τσυριζα που εχει ομολογησει δημοσια βουλευτης οτι υπερφορολογησαν την μεσαια ταξη τοτε τι να πεις
Καλα για την δεξια δεν λεω εκει υπαρχει θεμα ψυχικης υγειας για οσους τηνψηφιζουν και δεν ειναι τουλαχιστον μεγαλοεπιχειρηματιες εφοπλιστες η βιομηχανοι
του χρονου θα εχουμε αναπτυξη και ραφαλ για να σκασεις απο το κακο σουΤετοια υφεση σαν την δικη μας δεν ειχαν,και οταν ξεπερνας τον μεσο ορο σε υφεση απλα ξεφτιλιζομαστε.
Αλλο να εισαι -5 και αλλο -11
Σας εκατσε καλα ο κοροιδοιος να τα ριχνεται ολα πανω σ αυτον ελα ομως που απο του χρονου η δικαιολογια αυτη δεν θα πιανει...
Και τον αλλο χρονο θα τρωμε με χρυσα κουταλια και διαμαντενια μαχαιροπιρουνατου χρονου θα εχουμε αναπτυξη και ραφαλ για να σκασεις απο το κακο σου
Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ όπως θα έπρεπε.Tι λες? Τότε γιατί ο καταληψίας σκούζει που δεν κάναμε 5.000 ΜΕΘ? Πάλι για την μάσα θα το κάνατε εσείς ε? ΑΝ προλαβαίνατε!!!!
Mαλάκα ζαν, να μην πεθάνεις ποτέ!!! Ρίχνω και γαμώ τα γέλια!!!!
Δεν απευθυνόμουν σε σέναΗ νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ όπως θα έπρεπε.
Τα γέλια τώρα ας υπάρχουν,τι να πω..
Ο κορονοϊός άλλωστε υπάρχει.Δεν τον αποκαλώ "κοροϊδοϊό".
OK, για δείξε πως το κάνεις γιατί μετά από τόσες δοκιμές θα έχεις γίνει master!Εχω μπλεξει με τα αυτοκίνητα στο αλλο νημα και αφηνω τον χαζοπηδουλα να παιζει μπαλα μονος του στα πολιτικα.
Θειτσο ηρθα στησε μου κωλο με κλιση 45 μοιρων
Ραφαλ θα εχουμε αναπτυξη δεν θα εχουμε,το ψωμι ψωμακι θα πουμε και θα δεις τιποτα θειτσους τρεβελοντυμενους στη πιατσα για 10 ευρω.του χρονου θα εχουμε αναπτυξη και ραφαλ για να σκασεις απο το κακο σου
Ασε θα ρωτησω τον φακερο να μου πει πως σε πηρε.OK, για δείξε πως το κάνεις γιατί μετά από τόσες δοκιμές θα έχεις γίνει master!
Για σένα δεν θα αλλάξει κάτι... έτσι κι αλλιώς η μαμά σου και το ΚΕΑ σε ζούνεΡαφαλ θα εχουμε αναπτυξη δεν θα εχουμε,το ψωμι ψωμακι θα πουμε και θα δεις τιποτα θειτσους τρεβελοντυμενους στη πιατσα για 10 ευρω.
Μαλλον γι αυτο ψηφισε κουλη,εχει αλλοθι
Το κεα το εχω για τα μπουρδελακια ρε θειτσο..Για σένα δεν θα αλλάξει κάτι... έτσι κι αλλιώς η μαμά σου και το ΚΕΑ σε ζούνε
Α, ναι... τα 'πιασες τα λεφτά σου τώρα!!! Αυτός λέει σε έχει δει να δέρνεις... πράγμα απίθανο! Για το στήσιμο όμως, σίγουρο! Τόσες δοκιμές!Ασε θα ρωτησω τον φακερο να μου πει πως σε πηρε.
Εμαθα οτι βογκουσες σαν καριολακι
Nαι, ξέρω... έχεις ξεσκιστεί στις πωλήσεις!!!Το κεα το εχω για τα μπουρδελακια ρε θειτσο..
Ας ειναι καλα τα αμαξια που πουλαω.
Tι; Θα γινουμε Ιρακ; Λιβυη; Βενεζουελα; Νιγηρια;Οταν βρεθουν οι υδρογονανθρακες αξιας 2 τρις δολαριων θα τριβουν τα ματια τους στο Ιονιο και στη Κρητη !!!! Αν και Ανανεωσιμες Πηγες Ενεργειας ειναι το μελλον 44 δις ευρω επενδυσεις ψαχτειτε και ασχοληθειτε και αφηστε τη μιζερια