Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εμένα μου αρέσει να ακούω την αλήθεια, όχι παπατζες. Εσύ εδώ μας έχεις φλομώσει στην παπατζα κα φαίνεται από αυτά που λες ότι δεν έχεις ιδέα που πάνε τα 4.Ναι ενταξει ο κοντος ταπωθηκε και βγηκες να τον υπερασπιστεις.
Ποσα εσοδα εχουμε ρε θειτσο απο την βαρια βιομηχανια τον τουρισμο?
3 4 δις τα θεωρεις πολλα? Μας σωζουν?
Και κατι ακομα για να σου καβλωνει η κωλοτρυπιδα.
Επι συριζα οι ελεγχοι στα νησια για φοροδιαφυγη ηταν εντατικοι και δεν κουνιοταν ρουπι,θες να σου θυμιζω καταστηματαρχες για να γλυτωσουν απο την εφορια επεφταν στη θαλασσα και κολυμπουσαν και απο πισω να τον κηνυγα ο εφοριακος.
Θες να σου θυμισω που εκοβαν αποδειξεις σαν μουρλοι ολοι γιατι οι ελεγχοι ηταν εντατικοι και επεφταν τα προστιμα βροχη?
Ναι ο συριζα τα εκανε ολα θειτσο για να μην φοροδιαφευγουν.
Δεν σ αρεσει να τ ακους αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Εγώ πολύ αμφιβάλλω ότι έχεις βγάλει το ΤΕΙ που λες, πιο πολύ για αιώνιο φοιτητή σε βλέπω, έτσι όπως είναι κι οι υπόλοιποι. Κάτι 30φευγα μουσοφορα αλητακια που βρωμάνε από τα 2 μέτρα αν πλησιασεις.
Μόνο και μόνο που θεωρείς ότι ο τουρισμός ΔΕΝ είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδος, είσαι εκτός τόπου, χρόνου και σύμπαντος.
Από την άλλη, έχεις ανεβάσει τα χιλιαδες ποστς "ανοίξτε την εστίαση", "ανοίξτε τον τουρισμο", "πως θα ζήσουν οι ανθρωποι στα νησιά" και κάτι τέτοιες πιπες.
Όταν λοιπόν θα μάθεις να έχεις μια λογική συνέχεια και συνέπεια σε αυτά που λες, τότε ίσως μπορέσουμε να συζητήσουμε πολιτικά και οικονομικά.
Βάζω στοίχημα όμως (κι εδώ θα είμαστε να το δούμε) αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ των ποτών γιατί έχεις την γρίπη της αριστεριλας για την οποία βέβαια δεν υπάρχει εμβόλιο. Δυστυχώς για σένα αυτό....
Κρίμα!