★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Τι ανοησίες είναι αυτες που γράφεις. Πρόσεχε την επόμενη φορά που θα με βάλεις σε παράθεση.την προηγουμενη φορα που βγηκαμε απο το νατο δεν μας εφαγε κανενας,
το ανεκδοτο οτι " η τουρκια ελεγχει το νατο" μη το πολυλες ακομη και τουρκος να εισαι.
Δεν γινονται αυτα ο θειτσος γελαΠοιο καπη τονυ στη ψαθα στο πεζοδρόμιο θα τη βγαζει αφου η πρωην του τον εχει ξεβρακωσει και κανει ζωαρα ο αλβας.
Δεν πολεμαμε θειτσο,γιατι εγω να παω να σκοτωσω το παιδι τις καθε τουρκικης οικογενειας η αυτο εμενα?Aκριβώς. Kαι οι τάνας γιοι αριστεροφασίστες έχουν δηλώσει ότι δεν πολεμάνε!
Δεν γινονται αυτα ο θειτσος γελα
Δεν πολεμαμε θειτσο,γιατι εγω να παω να σκοτωσω το παιδι τις καθε τουρκικης οικογενειας η αυτο εμενα?
Για ποιο λογο?για τα συρματοπλεγματα?
Οι εποχες αλλαξαν και οι πολεμοι μονο κακο κανουν παρα καλο στην εποχη μας.
Θες πολεμο πλειστεισον και αμα κερδιζεις τραβα μαλακιουλα.
Ο θειτσος πληρωνει για να γαμιεται η πρωην του με τον αλβανο,εχει δικιο τονυ δεν του φερθηκε καλα η γυναικα.Κοίτα είσαι ψηλά πάνω στον μπουτσο μου άρα μια χαρά τη βλέπεις την Καλλιθέα επειδή εκεί ζεις σιγά δεν είναι ντροπή..ακόμα και για αυτο ντρέπεσαι;;;
Α ..επί της ευκαιρίας...βάλε να ακούσεις να νιώσεις την χαρά που σε γλεντάνε οι Αλβανοί..μια Ο πατριός των παιδιών σου ...μια Ο γαμιάς της γυναίκας σου ...πόσο να αντέξει η γυφτικη σου ψυχή
Άκου να μαθαίνεις εδώ
Αλλο η ταινια κουκη αλλο η πραγματικη ζωηΟ Φρουρός των Συνόρων (2008)
Ενα αδίστακτο καρτέλ σχεδιάζει να περάσει από το Μεξικό στις ΗΠΑ ένα φορτίο ναρκωτικών αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένας πρώην αστυνομικός, ο Τζακ Ρομπιντό (Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ), που υπηρετεί ως φρουρός των συνόρων ρισκάρει τη ζωή του για να τους σταματήσει, αντιμετωπίζοντας καταδιώξεις...www.dvd-trailers.gr
Ο Ζαν Κλωντ Βανταμ εχει παιξει στη ταινια Ο φρουρος των συνορων, κι εσυ λες δεν υπαρχουν συνορα;
Ανοησίες.Δεν πολεμαμε θειτσο,γιατι εγω να παω να σκοτωσω το παιδι τις καθε τουρκικης οικογενειας η αυτο εμενα?
Σωστα. Εσυ στη πραγματικη ζωη βλεπεις να πεφτουν τα συνορα; Γιατι εγω βλεπω οτι δημιουργουνται συνεχως κι αλλα. Η θελουν, κανουν αγωνα να δημιουργηθουν. Σκωτια, θελουν να κανουν παλι δημοψηφισμα, κι ας εχασαν το προηγουμενο. Καταλωνια. Φαγανε πολυ ξυλο απο τους Ισπανους αστυνομικους επειδη ηθελαν ανεξαρτησια. Καταλανοι θελουν να μιλησουν μη ισπανικα στο ισπανικο κοινοβουλιο, και τους σταματανε. Μιλα ισπανικα. Το Κοσοβο αποσχιστηκε απο τη Σερβια. Και Σερβοι μεσα στο Κοσοβο θελουν να αποσχιστουν κι αυτοι. Κρατος μεσα στο κρατος. Στην Ουκρανια στη Κριμαια εχουν σκοτωθει χιλιαδες στις προηγουμενες εχθροπραξιες. Και ετοιμαζονται για αλλες συγκρουσεις. Στη Γεωργια το ιδιο. Αποσχιστηκε εδαφος.Αλλο η ταινια κουκη αλλο η πραγματικη ζωη
Ρε είσαι βλάκας? Πότε είπα για πόλεμο? Αυτά τα λένε τα σούργελα οι χαυγίτες, ξέρεις εσύ.... τα φιλαράκια σου!!!Δεν γινονται αυτα ο θειτσος γελα
Δεν πολεμαμε θειτσο,γιατι εγω να παω να σκοτωσω το παιδι τις καθε τουρκικης οικογενειας η αυτο εμενα?
Ποιος το καθοριζει αυτο?Ανοησίες.
Αν δεν πολεμήσεις, δεν έχεις θέση στην Ελλάδα
Αν δεν πολεμήσεις, εμεις οι Ελληνες θα σε κρεμάσουμε
Το εαν θα σε σκοτώσει ο πηθικας δεν το ελέγχεις. Δε θα σου ζητήσει κάποιο πιστοποιητικο οτι δεν πολέμησες. Αλλα και πάλι στο ξαναλέω, αν δεν πολεμήσεις θα σε σφάξουμε με το κονσερβοκούτι.
Οι εποχές άλλαξαν ναι. Και εσυ είσαι απολειφάδι του μπρέζνιεφ.
Μάζεψέ τα σιγα σιγά, δε βλέπω λαμπρό μέλλον για τους αμορφωτους προδότες σαν εσένα.
Ρε μαλάκα... σταμάτα να γράφεις ΠΙΠΕΣ.... έλεος!!!Ποιος το καθοριζει αυτο?
Ο κάθε πολιτης εχει δικαιωμα για τη ζωη του και τη σωματικη του ακεραιοτητα.
Δεν μπορει καποιος να υποχρεωσει καποιον αλλον να παει να σκοτωθει η να σκοτωσει με το ζορι.
Ειμαι υπερ στο μισθοφορικο στρατο,η εστω σε εκπαιδευμενους μονιμους πολιτοφυλακες οι οποιοι θα εκπαιδευονται συχνα και θα αμοιβονται με ενα μηνιαιο μικρο επιδομα.
Εκει πρεπει να γινει η ορκομωσια οτι οφειλουν να φυλαξουν τη χωρα και το εργο που τους εχει ανατεθει.
Τωρα ο καθε πολιτης που εχει να πιασει οπλο 10 15 χρονια και η εκπαιδευση εχει παει στα τάρταρα τι απαιτησει μπορει να εχει το κρατος απο αυτον,μονο ως μοναδα θα μετριεται και θα ειναι αναποτελεσματικη,το καθε επαγγελμα θελει εκπαιδευση και ειδικευση και ο στρατος ειναι ακριβως αυτο.
Οταν η αμερικη πολεμουσε στο ιρακ αφγανισταν δεν πηρε τον κρεοπωλη τον μαναβη τον δημοσιο υπαλληλο γραφειου για να πολεμησει αλλα τους μισθοφορους.
Επισης αν καποιος θελει να πολεμησει πρεπει να γινει στρατιωτης μονιμας και να υπερασπιστει τη πατριδα του αλλα και την διεθνη ειρηνη.
Εχω γνωρισει ελληνα μονιμα που ειχε παει αφγανισταν με το νατο και μου ειχε πει ο ρολος μου ειναι οχι να πολεμάω και να σκοτωνω αλλα να μπορω να αποτρεψω τη βια και το θανατο.
Ολα αυτα που λες δεν εχουν να κανουν ολα με εχθροπραξιες και πολεμους τα περισσοτερα εκτος εξαιρεσεων βεβαια.Σωστα. Εσυ στη πραγματικη ζωη βλεπεις να πεφτουν τα συνορα; Γιατι εγω βλεπω οτι δημιουργουνται συνεχως κι αλλα. Η θελουν, κανουν αγωνα να δημιουργηθουν. Σκωτια, θελουν να κανουν παλι δημοψηφισμα, κι ας εχασαν το προηγουμενο. Καταλωνια. Φαγανε πολυ ξυλο απο τους Ισπανους αστυνομικους επειδη ηθελαν ανεξαρτησια. Καταλανοι θελουν να μιλησουν μη ισπανικα στο ισπανικο κοινοβουλιο, και τους σταματανε. Μιλα ισπανικα. Το Κοσοβο αποσχιστηκε απο τη Σερβια. Και Σερβοι μεσα στο Κοσοβο θελουν να αποσχιστουν κι αυτοι. Κρατος μεσα στο κρατος. Στην Ουκρανια στη Κριμαια εχουν σκοτωθει χιλιαδες στις προηγουμενες εχθροπραξιες. Και ετοιμαζονται για αλλες συγκρουσεις. Στη Γεωργια το ιδιο. Αποσχιστηκε εδαφος.
Αρα, ποια συνορα, ποιες συγκρουσεις σταματανε. Συνεχεια αλλα συνορα, αλλες συγκρουσεις.
όχιΚαταλαβαίνεις ελπίζω οτι αυτό που έγραψες είναι αστείο ακόμα και σε καφενείο γεμάτο ψεκασμένους
Αυτη ειναι η αληθεια ρε χεστη..Ρε μαλάκα... σταμάτα να γράφεις ΠΙΠΕΣ.... έλεος!!!
"Ο κάθε πολιτης εχει δικαιωμα για τη ζωη του και τη σωματικη του ακεραιοτητα." Μα τι ανοησίες είναι αυτες. Δε μπορεσα να συνεχίσω να διαβάζω. Ακόμα και τα αριστερά ξύλινα κλισέ διαβάζω καμμιά φορά (εστω και αν μετά πρέπει να κάνω εμετό). Αλλά αυτά που γράφεις ξεπερνάνε την ηλιθιότητα. Δεν πρέπει να είσαι έξυπνος.Ποιος το καθοριζει αυτο?
Ο κάθε πολιτης εχει δικαιωμα για τη ζωη του και τη σωματικη του ακεραιοτητα.
Δεν μπορει καποιος να υποχρεωσει καποιον αλλον να παει να σκοτωθει η να σκοτωσει με το ζορι.
Ειμαι υπερ στο μισθοφορικο στρατο,η εστω σε εκπαιδευμενους μονιμους πολιτοφυλακες οι οποιοι θα εκπαιδευονται συχνα και θα αμοιβονται με ενα μηνιαιο μικρο επιδομα.
Εκει πρεπει να γινει η ορκομωσια οτι οφειλουν να φυλαξουν τη χωρα και το εργο που τους εχει ανατεθει.
Τωρα ο καθε πολιτης που εχει να πιασει οπλο 10 15 χρονια και η εκπαιδευση εχει παει στα τάρταρα τι απαιτησει μπορει να εχει το κρατος απο αυτον,μονο ως μοναδα θα μετριεται και θα ειναι αναποτελεσματικη,το καθε επαγγελμα θελει εκπαιδευση και ειδικευση και ο στρατος ειναι ακριβως αυτο.
Οταν η αμερικη πολεμουσε στο ιρακ αφγανισταν δεν πηρε τον κρεοπωλη τον μαναβη τον δημοσιο υπαλληλο γραφειου για να πολεμησει αλλα τους μισθοφορους.
Επισης αν καποιος θελει να πολεμησει πρεπει να γινει στρατιωτης μονιμας και να υπερασπιστει τη πατριδα του αλλα και την διεθνη ειρηνη.
Εχω γνωρισει ελληνα μονιμα που ειχε παει αφγανισταν με το νατο και μου ειχε πει ο ρολος μου ειναι οχι να πολεμάω και να σκοτωνω αλλα να μπορω να αποτρεψω τη βια και το θανατο.
Ας με κανει μονιμα ο κουλης να τσεπωνω 1200 το μηνα και εγω του πολεμαω αμα θελει.είσαι υπερ του μισθοφορικού στρατού γιατί είσαι χέστης...
Πολεμοχαρη μου εσυ,που αν σε πιασουν οι τουρκοι απο το σβέρκο οπως οι γατες τα γατσουλια τοτε να δω αντριλα που θα βγάλεις.δεν είναι και πολλοί...
αλλά ελάχιστοι θα μπορούσαν να πετάξουν τέτοιου βεληνεκούς ηλιθιότητα.
φυσικά κατά 99% λες μαλακίες
Κάνε αίτηση τότε για μονιμάς, θες ν σε πάρει απ το χέρι?Ας με κανει μονιμα ο κουλης να τσεπωνω 1200 το μηνα και εγω του πολεμαω αμα θελει.
Εκπαιδευμενος ειμαι με κραβ μαγκα γυμνασμενος αλλα και να εκπαιδευτω περαιτέρω γιατι φανταρος που ημουν στα τεθωρακισμενα σκατα εκπαιδευση καναμε.
Εσυ αν πας στο μετωπο θα θελεις ενα μπαουλο απο πισω σου φυσσιγγια μιας και θα τα ριχνεις ολα καταρυπας στον ουρανό να ρηξεις κανα μετεωριτη.