alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Συγκινηθηκα. Δηλαδη αν παω κατω θα βρω χρυσαυγιτες?Κομματικη συγκεντρωση για την οποια δεν υπηρξε ουτε καν επισημη ανακοινωση του κομματος;
Συγκινηθηκα. Δηλαδη αν παω κατω θα βρω χρυσαυγιτες?Κομματικη συγκεντρωση για την οποια δεν υπηρξε ουτε καν επισημη ανακοινωση του κομματος;
Τα οικονομικα προβληματα μιας χωρας δεν λυνονται με συγκεντρωσεις και δαιμονοποιηση των αλλων αλλά με ΔΟΥΛΕΙΑ.Δεν είναι μείζον εθνικό θέμα αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια;;;;
ΟΥΤΕ ψηφισα!Αλτσχάιμερ εχεις?Ειχα γραψει τι με εβγαλε το helpmevote.gr..Ναι τα γνωστα. Ψηφιζω/στηριζω συριζα αλλά δεν ειμαι συριζα...
Ζουράρης για να γουσταρεις δηλαδη.σολο ζουράρεως!!!!![]()
Συγκινηθηκα. Δηλαδη αν παω κατω θα βρω χρυσαυγιτες?
Τι είναι το κόμμα ομάδα:;; Και εγώ δεν συμφωνώ ιδεολογικά με τον συριζα αλλά στην προεκλογική περίοδο με εξέπληξε θετικά. Και μετά τις εκλογές ακόμη θετικότερα... Αλλά αν δεν εφαρμόσει ή προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που λέει δεν παίζει να ξαναψηφίσωΝαι τα γνωστα. Ψηφιζω/στηριζω συριζα αλλά δεν ειμαι συριζα...
Συγκινηθηκα. Δηλαδη αν παω κατω θα βρω χρυσαυγιτες?
Στηριζεις ομως. Ειναι το ιδιο.ΟΥΤΕ ψηφισα!Αλτσχάιμερ εχεις?Ειχα γραψει τι με εβγαλε το helpmevote.gr..
Για το άλλο που εγραψα δεν ειδα κατι όμως και με βαζεις σε σκέψεις......
Πώς θα τους εντοπισω τύπε?(πρωην) ΝΔατες θα βρεις σιγουρα.
Πες μας τωρα ποιο θα ειναι το οριο του ΦΜΑΠ...και τον καταργεί, όπως δήλωσαν οι υπουργοί του.
τυπε ο τζημερος γιατι δεν κατεβηκε στις εκλογες ποτε θα αναγνωριστει η προσφορα του στη ζωη αυτου του τοπου?![]()
Όλα χρειάζονται. Ειδικά τώρα που πρέπει να κάμψουμε όσο μπορούμε τις αντιστάσεις των φριτζΤα οικονομικα προβληματα μιας χωρας δεν λυνονται με συγκεντρωσεις και δαιμονοποιηση των αλλων αλλά με ΔΟΥΛΕΙΑ.
Τι σε εχει εντυπωσιασει μετεκλογικα τύπε? Τα πουκαμισα του Μπαρουφακη?Τι είναι το κόμμα ομάδα:;; Και εγώ δεν συμφωνώ ιδεολογικά με τον συριζα αλλά στην προεκλογική περίοδο με εξέπληξε θετικά. Και μετά τις εκλογές ακόμη θετικότερα... Αλλά αν δεν εφαρμόσει ή προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που λέει δεν παίζει να ξαναψηφίσω
Τό ταμείον έναι μείον, μάλλον. Εδώ που τα λέμε ο Τζήμερος είναι περιττός. Παγάκια σε εσκιμώους, γιατί λόγω Ευρώ η κατεύθηνση πηγε αναγκαστικά νεοφιλελέ. Φροντίζει το υπερ-σύστημα.
Κι εγω θελω να καμψω την αντισταση της τραπεζας που θελει τη δοση του στεγαστικου μου δανειου. Αντιλαμβανεσαι το γελοιο του πραγματος φανταζομαι.Όλα χρειάζονται. Ειδικά τώρα που πρέπει να κάμψουμε όσο μπορούμε τις αντιστάσεις των φριτζ
λιωσατε τα καβαλι σας τοσα χρονια στο μεροδουλι ρε απατες....κανονικα σας αξιζει μια συνταξουλα!!!1Τα οικονομικα προβληματα μιας χωρας δεν λυνονται με συγκεντρωσεις και δαιμονοποιηση των αλλων αλλά με ΔΟΥΛΕΙΑ.
Νωρις ειναι ακομη για συνταξουλα.λιωσατε τα καβαλι σας τοσα χρονια στο μεροδουλι ρε απατες....κανονικα σας αξιζει μια συνταξουλα!!!1
Στηριζεις ομως. Ειναι το ιδιο.