ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!! Tι να φυσήξω? Δηλαδή θεωρείς ότι με πειράζουν αυτά που ανεβάζεις? Μόνος σου γίνεσαι ρόμπα και μετά λες ότι ο aleχ έφυγε εξαιτίας μου!
By the way... δεν μπορείς να με βάλεις στην θέση μου. Είσαι πολύ μικρός, πολύ αγράμματος και πολύ αναρχοάπλυτος. Καταλαβαινόμαστε!
Φυσικά και υπάρχει, όλοι δίνουν 10 στο μετάξι, 20 στην φυλής και 100+ σε CG. Αν εσύ πιστεύεις ότι οι πλούσιοι πάνε με CG, οι φτωχοί στο μετάξι και οι ενδιάμεσοι στην Φυλής, τότε προφανώς δεν έχεις ιδέα από μπουρδέλα. Κατά τα άλλα ναι ξέρω... έχεις πάει άλλες 3.000 φορές απλά δεν έχεις ανεβάσει κριτική!
Eγώ να καταριέμαι την τύχη μου με την οικονομική κρίση? Εμένα η κρίση με έπιασε κάπου το 2011 όπου με έριξε για ένα χρόνο. Από εκεί και πέρα, έχεις δει τις μισθοδοσίες μου. Ναι ξέρω ξέρω, τα έχω πειράξει... εγώ ξέρω το άλλο όμως: το όσα δεν φτάνει η αλεπού!
Oι ανώτεροι ακριβώς αυτό κάνουν, μιας και εγώ δεν είχα παρακολουθήσει την συζήτηση (διότι δεν παρακολουθώ το τι λες όπως εσύ εμένα
) κι όταν κάποιος λέει σε μια γυναίκα "καλά εντάξει, μουσακά φτιάχνεις?", αυτό είναι προσβλητικό. Και για να μην αρχίσεις τα περί προμότορα όπως κάνει ο άλλος πανηλίθιος φίλος σου, ρώτα την αν έχω πάει ποτέ μαζί της, αν έχω μιλήσει τηλεφωνικά μαζί της, αν έστω της έχω στείλε ένα μήνυμα εδώ ή στo viber. Όταν σου απαντήσει, ανέβασέ το κι αυτό!
Mε τα μπουρδέλα δεν ασχολούμαι από αρχής της καραντίνας. Και το έχω πει πολλές φορές. Το ότι έχω γράψει κατεβατά από τσάρκες για ενημέρωση και κριτικές το ξέρουν όλοι. Δεν έχω ανάγκη να πείσω κανέναν. Αντιθέτως, εσύ έχεις ανάγκη να πείσεις για κάτι... αλλά μάλλον μόνο τον μπούλη μπορείς να πείσεις (κι αυτό περίεργο είναι, απλά και μόνο τον πείθεις γιατί είσαι αριστερός και αυτός ακόμα και την μάνα του να μαχαιρώσει αριστερός θα πάρει το μέρος του!) Κι αυτό το ξέρουν επίσης όλοι!