Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Για κάποιους που ρωτάνε πως θα ήταν με τσίριζα!!!
Ανεργος ηγετης ο τσιπρας?τον σαμαρα,βλακα,τον εριξε το τσιπρακι με σημαια το κοψιμο των συνταξεων του μειλ χαρδουβελη...σηκωσε τοτε το λαβαρο της επαναστασης ο αποτυχημενος αλ6,βρηκε το πατημα στην εκλογη προεδρου και εριξε τον σαμαρα...ΠΟΤΕ δεν θα μαθουμε τι θα γινοταν αν δεν τον εριχνε..μαθαμε ομως απο πρωτο χερι ποσο πολιτικος απατεωνας και ψευτης ειναι ο ανεργος ηγετης...το τι ακολουθησε το εγραψε η ιστορια..αν εσυ θες να το διαβαζεις χαρουμενα με τον μπιντε και τον πεταλουδα στο δωματιο σου δικαιωμα σου...τοσο μυαλο εχεις τοσα κανεις...
καθομαι και σου απανταω κιολας...
Αν ηταν απο τα χανια η ξεφτιλα των χανιων θα ηταν,θα αμαυρωνε τη φημη των λεβεντοπαιδων.Σε γαμαμε 2 2 σωγαμπρε Ροδίτη...
Καλύτερα να λεγες ότι είσαι από την Χίο παρά από τα Χανιά...
Παλαιε πασοκε και νεοδεξιε ψευτοκαπιταλιστη απο εδω και μπρος μαζι με τα λοιπα νδ τσιρακια θα σε εχω στο ιδιο μετωπο,νεοδεξιος εισαι και εσυ και στηριζεις εμμεσα τη νδ.Λογω γιατρου εχεις δικιο τσυριζαιε
Ειπε να συμφωνουμε μαζι σου σε οτι λες
Τύπε επαναλαμβάνω: Προφανώς κανένας από όλους αυτούς που ανέφερες (Τσίπρας, Σαμαράς, Καραμανλής, κλπ) δεν ήταν επιτυχημένος. Επίσης όμως κανένας από αυτούς δεν κατάφερε να με εξαγριώσει με τη συνολική στάση του όπως ο γουρλός. Εσένα αν σου αρέσει πρόβλημά σου. Εμένα με έχει φτάσει στο αμήν. Και σκέψου ότι ποτέ δεν με άγγιζαν τα πολιτικά και ούτε με έχει επηρεάσει η κρίση του κορωνοϊού στα επαγγελματικά (αντιθέτως με ευνόησε και λίγο).αυτο που καποιους σας πιανει το επαναστατικο σας μονο οταν κυβερναει καποιο προσωπο που δεν ειναι της αρεσκειας σας δεν το καταλαβαινω...η στιγμη δηλαδη για να κατεβεις σε πορειες και να πετας γιαουρτια δεν ειχε ερθει επι σαμαρα???που κοβανε τις συνταξεις,που αυτοκτονουσε κοσμος,που εκλειναν μαγαζια,που υπηρχε ανεχεια και ενα μεγαλο ποσοστο του κοσμου ζουσε κατω απο τα ορια της φτωχιας??δεν σε επιασε οταν ο τσιπρας σε κοροιδευε μεσα στα μουτρα σου με τα κλαρινα και τα σκισιματα των μνημονιων,που δεν κατηργησε ενφια,που εκοψε και αυτος συνταξεις,που και στην 4ετια του αυτοκτονουσε κοσμος,που τα εκανε μπουρδελο ο κολλητος του παππας,που υπηρχε παραδικαστικο??για να μην παω πιο πισω σε σημιτη,καραμανλη και τον γελοιο γαπ....
δεν σας επιασε το επαναστατικο σας 30 χρονια που γαμουνε τη χωρα??μου θυμιζεις μια φιλη μου που ερχετε και μου λεει θελω να χασω 20 κιλα μεχρι το τελος του μηνα και 20 χρονια τρωει σα να μην υπαρχει αυριο...20 χρονια σαβουριαζει αλλα σε 20 μερες θελει να τα φτιαξει ολα σωστα...
Στο μπούτσο μας!Εμένα με έχει φτάσει στο αμήν.
στο αμην εχουν φτασει ολοι ακομα και οσοι εχουν λεφτα και για τον τροπο ζωης πλεον..γιατι και ευνοημενος να εισαι,και λεφτα να εχεις,τι να το κανεις αν δεν μπρεις να βγεις εξω να πιεις μια μπυρα,να κανεις λιγο καμακι η να πας σε καποια ταβερνα,σινεμα,ενα γυμναστηριοΤύπε επαναλαμβάνω: Προφανώς κανένας από όλους αυτούς που ανέφερες (Τσίπρας, Σαμαράς, Καραμανλής, κλπ) δεν ήταν επιτυχημένος. Επίσης όμως κανένας από αυτούς δεν κατάφερε να με εξαγριώσει με τη συνολική στάση του όπως ο γουρλός. Εσένα αν σου αρέσει πρόβλημά σου. Εμένα με έχει φτάσει στο αμήν. Και σκέψου ότι ποτέ δεν με άγγιζαν τα πολιτικά και ούτε με έχει επηρεάσει η κρίση του κορωνοϊού στα επαγγελματικά (αντιθέτως με ευνόησε και λίγο).
Έχεις δει πως είναι το γραφείο του απέξω? Σαν φρούριο. Άρα από κάτι φυλαγεται...Δικηγορος Δημητρακοπουλος εχθες στην ΕΡΤ στην εκπομπη της Μαριον Μιχελιδακη. Και αφου προηγουμενως ειχαν διαβαστει πρωτοσελιδα για τη δολοφονια του καλου δημοσιογραφου Καραιβαζ.
<Ειμαι 33 χρονια στη μαχομενη δικηγορια, ποινικο, αλλα αυτα που γινονται στην Ελλαδα με δολοφονιες, εγκληματικοτητα δε τα εχω ξαναζησει. Θυμιζουν αλλες χωρες, Κολομβια.>
Υποπτος ο ρολος του Δημητρακοπουλου, βρηκε την ωρα να κανει κι αυτος αντιπολιτευση στη κυβερνηση. Μαζι με τους αλλους κι αυτος.
Σωστα τα λες τυπε.στο αμην εχουν φτασει ολοι ακομα και οσοι εχουν λεφτα και για τον τροπο ζωης πλεον..γιατι και ευνοημενος να εισαι,και λεφτα να εχεις,τι να το κανεις αν δεν μπρεις να βγεις εξω να πιεις μια μπυρα,να κανεις λιγο καμακι η να πας σε καποια ταβερνα,σινεμα,ενα γυμναστηριο
δεν ειναι ζωη αυτη,ειπαμε οκ μεχρι ενα σημειο απο κει και περα το θεμα δεν ειναι αν εισαι δεξιος η αριστερος.
Το ειχα προβλεψει απο τον ιουλιο του 19 οτι το 21 θα γινουν εκλογες και το ειχα πει του αλεξ.Δημοσκόπηση: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Καλπάζει η αποδοκιμασία
Προβάδισμα 9 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Prorata που διενεργήθηκεwww.tribune.gr
Θα γινουν φετος εκλογες;
Μεσα στην εβδομαδα παντως με πηραν τηλεφωνο απο τη ΝΔ. <Σας καλουμε απο το πολιτικο γραφειο της Σοφιας Νικολαου απο τη ΝΔ.>
Ρε συ Ζαν. Το 2015 με την κυβερνηση του Συριζα, η συντηρηση εκανε την μεγαλυτερη της νικη επι της αριστερας. (Το αριστερας σε αυτακια). Παγκοσμιως. Μεχρι και Στουρναρα τραπεζιτη ειχε. Λες να μπορει, ακομα και αν το θελει, ο Συριζα να ξανακυβερνησει;Το ειχα προβλεψει απο τον ιουλιο του 19 οτι το 21 θα γινουν εκλογες και το ειχα πει του αλεξ.
Του ειχα πει μετρα 1000 μερες αντιστροφα
Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου,γιατι να μην μπορει ο συριζα να ξανακυβερνησει?Ρε συ Ζαν. Το 2015 με την κυβερνηση του Συριζα, η συντηρηση εκανε την μεγαλυτερη της νικη επι της αριστερας. (Το αριστερας σε αυτακια). Παγκοσμιως. Μεχρι και Στουρναρα τραπεζιτη ειχε. Λες να μπορει, ακομα και αν το θελει, ο Συριζα να ξανακυβερνησει;