Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Συνήθισέ την για τα επόμενα 50 χρόνιαολο πουσταραδες καλυπτει αυτη η κυβερνηση..μια τον φουρθιωτη,μια τον λιγναδη..τι γινεται εκει μεσα ολοι πουσταραδες ειναι?
Ρουφα εδώ τις μαλακιες σου απόγονε ρουφιανων χαφιέδων καραβανάδων.Σκουπιδαριό αλβανέ?
Φασιστάκο ρατσιστάκο?
Η μαμά κοιμήθηκε με τον μπαμπά χθες ή μόνη της όσο γαμούσε πουτάνες αυτός?
Αλλά τι να σεβαστείς την μαμά σου... είσαι τόσο ελεινό σκουπίδι!!!
Aπό γαμήσι πως πάμε? Τον παίζεις σκαταλβανέ κοπρίτη?
Πες μου, είσαι σκαταλβανός? Ντρέπεσαι σκαταλαβανέ?Ρουφα εδώ τις μαλακιες σου απόγονε ρουφιανων χαφιέδων καραβανάδων.
Έλληνας περήφανος είμαι.Πες μου, είσαι σκαταλβανός? Ντρέπεσαι σκαταλαβανέ?
Έχει κάνει ανάλυση του ισολογισμού, επεξεργάστηκε την τεχνική εικόνα, είδε και τις προοπτικές του κλάδου και αποφάσισε να επενδύσει.Μιας και μιλάμε για επενδύσεις, την μετοχή της Tesla Motors πως την βλέπεις ζαν κλωντ;
Πριν ή μετά το στραπόνιασμα έκανε την ανάλυση?Έχει κάνει ανάλυση του ισολογισμού, επεξεργάστηκε την τεχνική εικόνα, είδε και τις προοπτικές του κλάδου και αποφάσισε να επενδύσει.
Έχει ψήσει ήδη τον Μπίντο και τον Πεταλούδα.
Μόλις μαζέψουν και Αλυσιδάκια, Αρουραίο και Μαλιά θα πάνε βουρ για ένα κομάτι.
Να τος ο ρουφιάνος ο απόγονος χαφιέδων καραβανάδωνΣκαταλβανός είσαι και θα έχεις σίγουρα όχληση σύντομα.
Για να δούμε τι θα δούμε!
Έφυγε το e-mail
Έχεις να φας καλά σκουπιδαριό, αναμένουμε!Να τος ο ρουφιάνος ο απόγονος χαφιέδων καραβανάδων
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όπως Πριν έναν μήνα που πάλι εστειλες ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΈχεις να φας καλά σκουπιδαριό, αναμένουμε!
Υeap!Όπως Πριν έναν μήνα που πάλι εστειλες ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ