jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εγω τουφεκι το ξερω εσυ πες το τυφεκιτυφεκιοφόρος...τυ....τυ
μου λείπει η ευστοχία ρε βιτάμα...βοήθα !!!
Εγω τουφεκι το ξερω εσυ πες το τυφεκιτυφεκιοφόρος...τυ....τυ
μου λείπει η ευστοχία ρε βιτάμα...βοήθα !!!
έχει μιλήσει. εσύ όμως τι έλεγχο θα του κάνεις εάν σκαμπάζει, στρατιωτικός είσαι?Ας μιλησει ρε φιλε να δουμε αν ειναι στρατιωτικος,να δουμε εχει γνωσεις σκαμπαζει?
Ας πει πρωτα αν ειναι με τι ειδικοτητα κλπ και εχω εγω φιλο καραβανα να του κανω ερωτησειςέχει μιλήσει. εσύ όμως τι έλεγχο θα του κάνεις εάν σκαμπάζει, στρατιωτικός είσαι?
Aλλη μια ανοησια απο τη Ντορα Μπακογιαννη. Προφανως εχει εσωτερικη πληροφορηση και μιλαει εκ του ασφαλους, οτι θα επιτρεπονται οι μετακινησεις εκτος νομου. Αλλα δε κρατηθηκε και επρεπε να πει την ανοησια της. Αλλο ενα λιθαρακι προστεθηκε στη πτωση της δημοφιλιας της κυβερνησης, απο τη Μπακογιαννη αυτη τη φορα. Συν η ειδηση που ξεραμε ηδη οτι αστυνομικοι πιεζονται να επιβαλλουν προστιμα για ασκοπες μετακινησεις, απο Κερκυρα και αλλου. Στη Θεσσαλονικη αυτη τη φορα, αστυνομικος επικεφαλης πηρε δυσμενη μεταθεση επειδη οι αστυνομικοι που ειναι υπο τις διαταγες του,δεν επιασαν το "στοχο'.το πλαφον,για βεβαιωμενες παραβασεις για ασκοπες μετακινησεις. Γελοιοτητες. Ολα αυτα τα αρνητικα μαζευονται, και ειναι ολοενα και περισσοτερα.Στην Ντόρα Μητσοτάκη δεν θα της απαγορεύσει κανείς να πάει στην Κρήτη το Πάσχα, εσείς στείλτε μήνυμα να πάτε μέχρι το περίπτερο πρόβατα
Mπακογιάννη: ”Eμένα δεν θα με κρατήσει κανείς, θα πάω Κρήτη το Πάσχα” (vid) - Hairt.gr
Κανένας και τίποτα δεν θα κρατήσει τη Ντόρα στο να μη πάει φέτος το Πάσχα στη Κρήτη. Για το αν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό ρωτήθηκε στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη. «Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη» απάντησε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας. Όταν ρωτήθηκε για το αν...hairt.gr
Εδω ο αλλος σε λεει στρατιωτικο ρε προμοτοραμε φωνάξατε?
τι θες να σου πω ρε βιτάμα?
μια απλή παράκκληση έκανα για βοήθεια με το τυφέκιο αλλά δεν βοηθάς...
Φοβάσαι ρε προμοτορα,ελα στο χωριο να σου μαθω σημαδι με το δικανορε εγω κλείνω τα μάτια όταν πιάνω όπλα !!
Όχι δίκανο σε ανίκανο ρε Ζαν....Φοβάσαι ρε προμοτορα,ελα στο χωριο να σου μαθω σημαδι με το δικανο
πηγε στην μαυρη θαλλασα εκανε ασκησεις προφανως σε διεθνη υδατα μαζι με αλλες δυναμεις και επεστρεψε. Που δηλαδη ηθελες να κανει ασκησεις στον Βοσπορο διπλα απο τα εμπορικα και επιβατικα? Πολυ πατριωτης εχεις γινει τωρα τελυταια .Απλα περασε δεν εγινε καμια άσκηση,εδω οι τουρκοι με ολοκληρο στολο και αληθινα πυρα καναν ασκηση μεσα στις κυκλαδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας μιλησει ρε φιλε να δουμε αν ειναι στρατιωτικος,να δουμε εχει γνωσεις σκαμπαζει?
αυτά που ξεκολλάνε τα εμπορικά στο σουέζ?όχι ρε δεν φοβάμαι, απλά κάνουν πολύ θόρυβο...
μου αρέσουν όμως πολύ τα μαχητικά αεροσκάφη
Η αναφορά στον Ζαν ήταν μόνο για τρολάρισμα.Συγκρίνεις 2 τελείως ανόμοια πράγματα φιλαράκι, άλλο να τα λέει αυτά η Ντόρα Μητσοτάκη σε πανελλαδική εμβέλεια, και άλλο να τα λέει ο Ζαν και κάθε Ζαν στο μπου, ξέρω μπορεί να έχεις τους λόγους σου να του την πεις, αλλά μάντεψε ποιον από τους 2 ψήφισες έμμεσα ή άμεσα.
έχει γίνει αντάρτης τουρκοφάγος...
Eίπε στη δήλωση ότι αυτή δεν την κρατάει κανείς και αμέσως μετά, συμπλήρωσε πως τελικά όλοι θα μπορούμε να ταξιδέψουμε. Αλλά ο τρόπος που την έκανε, τελικά τη μετέτρεψε σε κακή, πολιτικά, δήλωση.Η αναφορά στον Ζαν ήταν μόνο για τρολάρισμα.
Η άποψή μου αναφέρεται στα υπόλοιπα.
Η Μπακογιάννη δεν είναι αφελής να δίνει τόσο άγαρμπες ευκαιρίες για αντιπολίτευση.
Μάλλον φυσάει άνεμος ανοίγματος για το Πάσχα και είπε να πάρει τα 15 λεπλτά δημοσιότητας πουλώντας τσαχπινιά.
Μπορεί να στρέψεις ανάποδα το δίκανο και να σε χάσουμε, εγώ εσένα σκέφτομαιγιατί ρε τόνιιι, όλοι κάπως ξεκινάνε...
Η ακομα κ στο φουρνοΣτην Ντόρα Μητσοτάκη δεν θα της απαγορεύσει κανείς να πάει στην Κρήτη το Πάσχα, εσείς στείλτε μήνυμα να πάτε μέχρι το περίπτερο πρόβατα
Mπακογιάννη: ”Eμένα δεν θα με κρατήσει κανείς, θα πάω Κρήτη το Πάσχα” (vid) - Hairt.gr
Κανένας και τίποτα δεν θα κρατήσει τη Ντόρα στο να μη πάει φέτος το Πάσχα στη Κρήτη. Για το αν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό ρωτήθηκε στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη. «Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη» απάντησε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας. Όταν ρωτήθηκε για το αν...hairt.gr
Ζούμε εποχές καυλας για τους νοσταλγούς της χούντας...Η ακομα κ στο φουρνο
Απίστευτο σκηνικό στην Πάρο: Πρόστιμο και... χειροπέδες σε 15χρονο που πήγαινε στον φούρνο | in.gr
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, στον γιο της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πήγε στον φούρνο του χωριού να πάρει μια κόκα κόλα και μάλιστα οδηγήθηκε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.www.in.gr
... σε στενό οικογενειακό κύκλο πέριξ του Λεοντίου.έχει γίνει αντάρτης τουρκοφάγος...
ΤονΖούμε εποχές καυλας για τους νοσταλγούς της χούντας...
Το κόλπο με τα μηνύματα για έξοδο από το σπίτι σε πόσες χώρες ισχύει άραγε;
Πέρα από την Κύπρο αν δεν κάνω λάθος, σε καμία άλλη.
Tonny και ζαν κάνετε καλή δουλειά εδω μέσα μπράβο σας.Ζούμε εποχές καυλας για τους νοσταλγούς της χούντας...
Το κόλπο με τα μηνύματα για έξοδο από το σπίτι σε πόσες χώρες ισχύει άραγε;
Πέρα από την Κύπρο αν δεν κάνω λάθος, σε καμία άλλη.
Ο άλλος κοντεύει 71 μέρες να πει κάτι, έστω να δηλώσει αγάπη σε τροφαντούλες γυναίκες....Τον
Tonny και ζαν κάνετε καλή δουλειά εδω μέσα μπράβο σας.
Από τους νεοδημοκρατες politis alex71 επισης καλή δουλειά.
Μιλάει σωστά ο alex και είναι και μορφωμένος.Ο άλλος κοντεύει 71 μέρες να πει κάτι, έστω να δηλώσει αγάπη σε τροφαντούλες γυναίκες....