Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 4.546
Μπίντο, χωρίς τελικό σ, το παλικάρι είναι Αλβανός.Ο Μπίντος και ο Αλυσιδάκιας;
Μπίντο, χωρίς τελικό σ, το παλικάρι είναι Αλβανός.Ο Μπίντος και ο Αλυσιδάκιας;
Μπίντο, χωρίς τελικό σ, το παλικάρι είναι Αλβανός.
Πιστεύω το μόνο εργαλείο που μπορείς να παίξεις είναι μια σκάλα, δικηγόρος ένας ήταν εδώ μέσα...που δεν ξέρω που έχει χαθει, λογικά τον καταβροχθησε κάνα βουβάλι θηλυκό.έχω πολλά νεύρα, παίζω κιθάρα τώρα μαζί τους...
πισωγλέντη δικηγόρε πιάνεις πουλιά στο αέρα. να ήταν και τα μόνα...
Γιατι οι αμερικανοι μισθοφοροι δεν ηταν που πηγαν και πολεμησαν στο ιρακ αυτοι δεν αγαπαγαν τη πατριδα τους?
Ετσι και εμεις ας μας βαλει μισθοφορους να την φυλαξουμε,αλλιως ας πανε να την φυλαξουν οι μονιμαδες.
Τελικά το Μπίντο είναι επώνυμο ή παρατσούκλι;
Γιατί ο Ζαν είπε παρατσούκλι.
Δεν τολμώ να ρωτήσω πως βγήκε.
Ο Αλυσιδάκιας βαφτίστηκε έτσι επειδή ήθελε να χτυπήσει με αλυσίδα τους ματατζήδες.
Ο Πεταλούδας βαφτίστηκε έτσι επειδή χοροπήδαγε γύρω από τους ματατζήδες.
Ο Μπίντος τι έκανε όταν έβλεπε ματατζήδες;
Το 2003 εγινε ο πολεμος στο ιρακ.Ζάν, ασχέτως πολιτικών πεποιθείσεων / συγκρούσεων κλπ, μια ειλικρινής ερώτηση : ζούσες το 2001;
Κοίτα, πιστεύω ότι τα νεύρα σου ανέκαθεν δεν ήταν καλά, πάντα το είχα απορία μιας και οι ασυναρτησίες σου ήταν κάθε φορά και πιο τραγικές, βρήκα την εξήγηση όμως σε μια φωτο, που δε θα την ποσταρω αν και ξέρεις πολύ καλά ποια λεω.πρώτη πρόταση...τι να πω αφού εσύ δεν ξέρεις τι λες και γράφεις. ως συνήθως βέβαια, αλλά τώρα υπερέβαλες αυτόν.
δημοτικό με το ζόρι.
για το άλλο τι να πω στρουμφίτα μου...δε σε γαμάω μην το προσπαθείς. μια φορά που πήδηξα τον ζαν ήταν αρκετό
Γιατι οι αμερικανοι μισθοφοροι δεν ηταν που πηγαν και πολεμησαν στο ιρακ αυτοι δεν αγαπαγαν τη πατριδα τους?
Ετσι και εμεις ας μας βαλει μισθοφορους να την φυλαξουμε,αλλιως ας πανε να την φυλαξουν οι μονιμαδες.
Θα φυλαγα το χωριο μου.ρε ηλίθιε αν ο όποιος εχθρός έφτανε τελικά στο κωλοχώρι σου τι θα φυλούσες?
τα λες και τα πιστεύεις ρε ζώον?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες μας και για πόλεμο ρε κακομοίρη τώρα...
Προμοτορα αν θες έχω μια σκαλίτσα να στην κάνω δώρο, δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι...σπαρταράει η ψυχή μου, ας κάνουμε όλοι έρανο για τον προμοτορα, ας αφήσουμε όλοι από μια σκάλα έξω από κάθε ξενοδοχείο...αλληλεγγύη στον προμοτοραόπως σου είπα στρουμφίτα όσο και να προσπαθείς δεν σε γαμάω...ούτε τζάμπα
ψάξε αλλού γαι πελατάκια...
Τονυ εχω ολοκληρη σκαλωσια αν θελει ο καλος μου ο προμοτορας και τσαμπα θα του τη δωσω.Προμοτορα αν θες έχω μια σκαλίτσα να στην κάνω δώρο, δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι...σπαρταράει η ψυχή μου, ας κάνουμε όλοι έρανο για τον προμοτορα, ας αφήσουμε όλοι από μια σκάλα έξω από κάθε ξενοδοχείο...αλληλεγγύη στον προμοτορα
Πιστεύω ο Ζαν που σου έχει συμπάθεια θα αφήσει πάνω από 2-3 σκάλες...κατά βάθος σε συμπαθεί, μη γίνεσαι τόσο καχύποπτος.
Θα φυλαγα το χωριο μου.
Θα μαζευομασταν οι 50 αντρες του χωριου με τα οπλα μας και οτι διαθεταμε ενας θα ηταν ο αρχηγος και θα οργανωνε τις θεσεις μαχης.
Εννοειται θα στηναμε ενεδρες και θα ειμασταν ταμπουρωμενοι στο βουνο.
Ποσοι τουρκοι θα ερχονταν να καταλαβουν το χωριο 20 30 50?
Και ο πεταλούδαςΟ Μπίντος και ο Αλυσιδάκιας;
Θα φυλαγα το χωριο μου.
Θα μαζευομασταν οι 50 αντρες του χωριου με τα οπλα μας και οτι διαθεταμε ενας θα ηταν ο αρχηγος και θα οργανωνε τις θεσεις μαχης.
Εννοειται θα στηναμε ενεδρες και θα ειμασταν ταμπουρωμενοι στο βουνο.
Ποσοι τουρκοι θα ερχονταν να καταλαβουν το χωριο 20 30 50?
Αυτά ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ είναι fake news; Είναι trollαρίσματα;
Αυτά ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ είναι fake news; Είναι trollαρίσματα;
ΗΛΙΘΙΕ.
Δεν ήταν τυχαίο δώρο τύπε, στον μπουμπούκο αρέσει να παίζει με παιχνιδάκια.
Το Ελληνικό είναι φιλέτο. Νομοτελειακά θα αξιοποιηθεί.