Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
1μιση ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρω μπαινει το κρατος μεσα,ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ λογω λοκνταουν
#η_πουτσα_ηρθε γιατι #ΝΔ_θελατε
2,8 με 3 τον μηνα μπαινει μεσα....Σταικουρας τα ελεγε σημερα..για αυτο δανειζομαστε και αυτα πρεπει να ξεπληρωθουν καποια στιγμη..1μιση ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρω μπαινει το κρατος μεσα,ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ λογω λοκνταουν
Δεν θα μπορεσουν ποτέ να αποπληρωθουν αυτα,γιατι ο κοσμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ πολυ απλα...2,8 με 3 τον μηνα μπαινει μεσα....Σταικουρας τα ελεγε σημερα..για αυτο δανειζομαστε και αυτα πρεπει να ξεπληρωθουν καποια στιγμη..
Αυτα ειναι λογια για μπροστα στη καμερα,εγω κοιταω τη θέλει η βαση του κομματος και ολοι θελουν εκλογες.ο ιδιος ο τσιπρας ειπε εμεις δεν ζηταμε εκλογες για να μην το βρει σαν αλλοθι η κυβερνηση για να τις προκυρηξει...δε παρακολουθεις τον προεδρο σου;
κατσε ρε τυπε...ο ζανκλω εχει τελειωσει "ηκωνομεικκω πανναιποιστειμηο"...μην τον ακυρωνεις ετσι...εσυ δεν πιστευεις τις δημοσκοπησεις...εγω λοιπον σου γραφω οτι ειναι αξιοπιστες και ειναι οι αποψεις της μεγαλης πλειοψηφιας του λαου..δεν ειναι τυχαιο οτι πριν μερες που ηταν μυστικες ακομα οι 2 τελευταιες δημοσκοπησεις αλλα ηταν σε γνωση των κομματων ο σφυριζας ανεκρουσεν πρυμναν και τουμπεκιαστηκε απο τις πορειες,κουφοντινα και στηριξε εν μερει και τα μετρα του κοβιντ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εδω ειμαστε να το δουμε
Ντιρλα μπιηκες για ενισχύση???κατσε ρε τυπε...ο ζανκλω εχει τελειωσει "ηκωνομεικκω πανναιποιστειμηο"...μην τον ακυρωνεις ετσι...
γιατι ρε τελειοφαπε??χρειαζεται καποια υποστηριξη για να σου πω οτι εισαι ανοητος??Ντιρλα μπιηκες για ενισχύση???
Ο μουνογατος τωρα την εκανε ειδε μεσα 2 αριστερους και εξαφανιστηκε σαν βρεγμενη γατα.
Για καντου ψιτ ψιτ μπας και ερθει
Θα χρειαστεις ενισχυση στο να μου μιλησεις με επιχειρηματα.γιατι ρε τελειοφαπε??χρειαζεται καποια υποστηριξη για να σου πω οτι εισαι ανοητος??
Θα χρειαστεις ενισχυση στο να μου μιλησεις με επιχειρηματα.
Το να πεις κοτσανα το ξερω τι λες αλλα για να μιλησεις σωστα και σοβαρα πρεπει να εχεις ενα στοκο η αλεξ απο πισω να σου λενε τα ρηματα και τα ουσιαστικα και εσυ να βαζεις τις προθεσεις
θα ημουν τουλαχιστον χαζος,εστω και να προσπαθησω να κανω διαλογο με αμοιβαδα....Θα χρειαστεις ενισχυση στο να μου μιλησεις με επιχειρηματα.
Το να πεις κοτσανα το ξερω τι λες αλλα για να μιλησεις σωστα και σοβαρα πρεπει να εχεις ενα στοκο η αλεξ απο πισω να σου λενε τα ρηματα και τα ουσιαστικα και εσυ να βαζεις τις προθεσεις
το λαμβανω σοβαρα υποψηνκατσε ρε τυπε...ο ζανκλω εχει τελειωσει "ηκωνομεικκω πανναιποιστειμηο"...μην τον ακυρωνεις ετσι...
Μπα, αλήθεια ε?Αυτα ειναι λογια για μπροστα στη καμερα,εγω κοιταω τη θέλει η βαση του κομματος και ολοι θελουν εκλογες.
Ειδες ντιρλα και ενισχυση και μπηκες να κανει τωρα μαγκιτσες ρε μπυνογατε.το λαμβανω σοβαρα υποψην
Ρε ο μουνογατος..... ειδες μπαμπα ντιρλα τωρα και ειπες να μπεις να το παιξεις μαγκακι.το λαμβανω σοβαρα υποψην
ρε βλακα δεν καθομαι συνεχεια στο μπου σαν και σενα εχω και δουλειες..αν και δεν σε εβρισα σημερα σε αποδομησα χαλαρα με επιχειρηματα..εσυ ειπες τα δικα σου τα γνωστα και αυτο ηταν...Ειδες ντιρλα και ενισχυση και μπηκες να κανει τωρα μαγκιτσες ρε μπυνογατε.
Ρε ο μουνογατος..... ειδες μπαμπα ντιρλα τωρα και ειπες να μπεις να το παιξεις μαγκακι.
Ειδες οταν εχεις πλατες
Δεν ακυρωσα τα λογια τυ τσιπρα χαζοβιολη απλα η βαση θελει εκλογες.Μπα, αλήθεια ε?
Ρε εγω ημουν και αλλος ενας εδω μεσα και εσυ εγινες εξαφανιζολ.ρε βλακα δεν καθομαι συνεχεια στο μπου σαν και σενα εχω και δουλειες..αν και δεν σε εβρισα σημερα σε αποδομησα χαλαρα με επιχειρηματα..εσυ ειπες τα δικα σου τα γνωστα και αυτο ηταν...
Μουνογατε εισαι ασφαλης τωρα μπηκαν οι δικοι σου να σου κανουν πλατες,ελα τωρα να μας το παιξεις εξυπνάκι.Ο εκφραστής του λαού...
Γεια σου ρε ζαν γνώστη...
Χαχαχχααχ κακομοιρη ξερεις ποση στήριξη εχω εδω μεσα απο συντροφια και μου λενε πως σας γαμαω ετσι??Ναι εμάς χρειαζόταν...
Ζαν εσύ θα έχανες σε debate και από μονοκύτταρο οργανισμό...
Ως γνωστόν ο στραπονιάρης άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Δεν ακυρωσα τα λογια τυ τσιπρα χαζοβιολη απλα η βαση θελει εκλογες.
Ακομα στο τσαντιρι εισαι?
Τελικα τι εγινε εγλυψες πολλα βρωμικα ποδια?
Πάλι καλά που έχεις να στα λένε για να μην πάθεις κατάθλιψη!Χαχαχχααχ κακομοιρη ξερεις ποση στήριξη εχω εδω μεσα απο συντροφια και μου λενε πως σας γαμαω ετσι??