Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Α, είπα κι εγώ!Έτσι λένε οι αριστεροί κλαίγοντας. Μην πιστεύεις οτι γράφω.
Α, είπα κι εγώ!Έτσι λένε οι αριστεροί κλαίγοντας. Μην πιστεύεις οτι γράφω.
Σσσσσσσσ... άστους ρε να ονειρεύονται ότι "η κοινωνία βράζει", "ο κόσμος θα επαναστατήσει"¨κι όλες αυτές τις πούτσες! Άστους να είναι στα συνεφάκια τους! Μεταξύ τους τα λένε!Έσπειραν πορείες, θερίζουμε νεκρούς | Liberal.gr
Δεν αναφέρομαι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Α. Τσίπρα. Αυτοί δεν μπορούν να κινητοποιήσουν ούτε εκατό ανθρώπους. Είναι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που καλύπτουν πολιτικά τις συγκεντρώσεις των αριστεριστών και εισπράττουν την οργή των πολιτών, όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις. Αναφέρομαι συνολικά...www.liberal.gr
Οι μασκες πεφτουν,η νδ στηριζεται αποκλειστικά απο αλβανους ξενους γυφτους και μαλακουληδες.Θαυμάστε τα "Μου αρέσει" στον Κούλη και τα "Έλεος" στον Βαρουφάκη. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του γουρλού.
Δεν μπορει η μαλλον δεν ξερει τι αλλο να πει εδω μεσα γ αυτο βριζει.Γιατί ρε μαλάκα... τόσο πολύ πριζώνεσαι με αυτα?
Ποια συννεφακια ρε θειτσο εδω μιλαμε για πραγματικοτητα.Σσσσσσσσ... άστους ρε να ονειρεύονται ότι "η κοινωνία βράζει", "ο κόσμος θα επαναστατήσει"¨κι όλες αυτές τις πούτσες! Άστους να είναι στα συνεφάκια τους! Μεταξύ τους τα λένε!
Ρε σε μενα θα πεις ποιοι ερχονται στις πορειες,εχω φιλο συμπατριωτη σου αλβα τον μπιντο γαμω τα παιδια δεν ψηφιζει συριζα αλλα ειναι ανταρσυα λιγο με πειραζει αυτο αλλα ειναι συνεχεια σε πορειες.Πως δεν ειναι φλώροι αν αντι να δουλέψουν κανουν διαδηλώσεις για φονιάδες και μετα κλαίγονται?
Καλυτερη αντιπολίτευση κανει το λούμπεν παρα το κόμμα σου.
Οι δεξιοί του φόρουμ ολοι εχουν να επιδείξουν μια δουλεια.για τους ακροδεξιούς,ειναι σχεδόν αδέρφια των Αλβανών
Είναι όνομα ή παρατσούκλι?μπιντο
Ε ναι καμμια σχεση με αυτους που σε σκοτωναν για ψύλλου πηδημαΡε σε μενα θα πεις ποιοι ερχονται στις πορειες,εχω φιλο συμπατριωτη σου αλβα τον μπιντο γαμω τα παιδια δεν ψηφιζει συριζα αλλα ειναι ανταρσυα λιγο με πειραζει αυτο αλλα ειναι συνεχεια σε πορειες.
Και σου ειπα οι αλβανοι εδω στην ελλαδα εχεται φλορεψει καμια σχεση με αυτους που ερχονταν τη δεκαετια του 90
ΠαρατσουκλιΕίναι όνομα ή παρατσούκλι?
Σκληρός καργιόλης ο συνδικαλιστής του συριζα.
Άντε κουράδα Οικονόμου πολιτεύσου με τον Κούλη να τελειώνουμε σκουπίδι
Ναι, έχεις δίκιο, δε μπορώ, σε φοβάμαι και σε ζηλεύω.Δεν μπορει η μαλλον δεν ξερει τι αλλο να πει εδω μεσα γ αυτο βριζει.
Ενα βουρλο ειναι ο βλαροκ
Θαυμάστε τα "Μου αρέσει" στον Κούλη και τα "Έλεος" στον Βαρουφάκη. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του γουρλού.
ποια ειναι η εθνικη γραμμη και ο πατριωτισμος του ΣΥΡΙΖΑ?Δεν υπαρχει πατριωτισμος δεν υπαρχει εθνικη γραμμη δεν υπαρχει τιποτα,συμφέρον και μονο αυτο κανει η νδ
"Πατρίδα μας η γη, σύνορά μας ο ουρανός".ποια ειναι η εθνικη γραμμη και ο πατριωτισμος του ΣΥΡΙΖΑ?
συνορα ο κωλος του Αθηναιου44"Πατρίδα μας η γη, σύνορά μας ο ουρανός".
Χοντρό τύπε.συνορα ο κωλος του Αθηναιου44
Τον Ζανούλη δεν τον έχω για κακιασμένο που θα έχεζε τάφους.μια ερωτηση κρισεως...πιστευεις αν πεθαινα ο βανταμας θα μου δανειζε κανα φραγκο για εγχειρηση η θα με εγραφε στα αρχιδια του,θα περιμενε να ψοφησω,να με θαψουν και μετα θα εχεζε στον ταφο μου επειδη ειμαι ΔΕΞΙΟΣ;