Mπράβο σου που στηρίζεις οικονομικά τους γονείς σου, τώρα που μπορείς και το χρειάζονται, απαράδεκτο το κέρασμα γιατί δείχνεις ασέβεια στη μητέρα σου.
Με ειλικρίνεια τώρα, χωρίς φανατισμούς και μαλακιες.
Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να διαφωνήσω μαζί σου, διότι κατέχεις ένα Α επίπεδο ως μέλος.
Αλλά αυτό είναι κάτι το πολύ προσωπικό, έχει να κάνει κυρίως στις σχέσεις πατέρα και γιου, αν οι 2 τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις
Το να σεβεσαι τους γονεις ειναι το πιο σημαντικο.
Τωρα, αλλο να πηγαινεις παρεα σε τζαδικα και αλλο αν τους δινεις χρηματα. Ο μπαρμπας πιθανοτατα εννοει πως δε δινει χρηματα γιατι προφανως δε χρειαζονται. Και γω τους εχω δωσει ελαχιστες φορες, αλλα διακριτικα και εμμεσα γιατι οι ανθρωποι δοξα τω Θεω δε χρειαζοντουσαν.
Κοίτα, ούτε σε εμένα είπαν "Γιέ μου δώσε μας λεφτά δεν έχουμε να φάμε"
Το έκανα επειδή τους είδα άνεργους και τους 2 αυτό το καιρό, λεφτά μπορεί να έχουν όσα θέλουν, εγώ ως γιος τους όμως νιώθω την υποχρέωση σε προσωπικό επίπεδο να τους στηρίζω όταν τους βλέπω άνεργους.
Τώρα το να μας κάνεις τον δικηγόρο του θείτσου, οκ, δεκτό, έχετε μια Α επικοινωνία μεταξύ σας λογικό να στηρίζεστε
Σωστά! Επειδή ποτέ δεν είχαν την ανάγκη να τους δώσω.
Τα έχουν καταφέρει στην ζωή τους και έχουν κάνει τα κουμάντα τους. Κι επειδή οι γονείς σου δεν τα κατάφεραν, τα έχεις με αυτούς που τα κατάφεραν! Και γι' αυτό με έχεις άχτι! Αλλά παίρνεις πούλο... as usual! Τι να κάνουμε, that's life! Εσύ ειδικα πρέπει να το έχεις νιώσει στο πετσί σου το that's life!
Βράσε στο ζουμάκι σου λοιπόν!!!
Θειτσο εσύ δεν τους έδωσες επειδή σου δίνουν αυτοί, λογικό να μην έχουν την ανάγκη σου, εν αντιθέσει τους είσαι και βάρος.
Με κρίνεις εμένα επειδή τους βοηθάω, επειδή έχεις το κόμπλεξ της κατωτερότητας που δεν έχεις τη δυνατότητα να τους στηρίξεις.
Δεν σε κατηγορώ, αλλά μην καυχιεσαι που δεν τους έχεις δώσει χρήματα, όταν αυτοί σε φρόντισαν σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου .