jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Θειτσο εσυ παντως σιγουρα πας ?Εσύ πήγες? ή... για ευνόητους λόγους.... δεν?
Θειτσο εσυ παντως σιγουρα πας ?Εσύ πήγες? ή... για ευνόητους λόγους.... δεν?
Nαι... οπως εσυ πας με στραπονιάρες!!!Θειτσο εσυ παντως σιγουρα πας ?
Να και το πουτανακι των σινεμα που ηρθε να στηριξει τον σκυλογαμημενο θειτσο.Μαλάκες, πως γράφετε με τα χύσια να σας τρέχουν από παντού; Φλόκια στη μάπα, φλόκια στα μαλλιά, φλόκια στα χέρια, σας έχει πνίξει στα φλόκια ο μπαρμπαπήδουλ.
Σαϊτούλες στα κωλαράκια σας! Έχει για όλα τα άπλυτα αριστερά!Να και το πουτανακι των σινεμα που ηρθε να στηριξει τον σκυλογαμημενο θειτσο.
Μια ζωη πουτσα θα τρωτε φασιτσακια,σταθείτε στη σειρας ερχεται και αλλος γυρος
20άρικο για όλες τις γυφτισσες δεν έχεις όμως ....Σαϊτούλες στα κωλαράκια σας! Έχει για όλα τα άπλυτα αριστερά!
Ρε τι σε ενδιαφέρει τι κανει στα προσωπικα του?Η οικογένεια καλά? Με τον πατέρα σου γαμάς ακόμα πουτάνες και η μάνα σου είναι τάρανδος?
Εννοείται ότι τον πήγα σε στριπ και τον κέρασα ΧΟΡΟ ωραίο καυτό ρωσιδακι..Η οικογένεια καλά? Με τον πατέρα σου γαμάς ακόμα πουτάνες και η μάνα σου είναι τάρανδος?
48 χρονων μαλακας και να λες για σαιτες πόσο αλλο θα ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα?Σαϊτούλες στα κωλαράκια σας! Έχει για όλα τα άπλυτα αριστερά!
Ναι, ξέρεις για ποια σαϊτα λέω. Μην πετάς ΚΑΙ εσύ την μπάλα στην κερκίδα! ΟΚ ο άλλος, είναι μικρό πουτανάκι, τώρα το έβγαλα στην πιάτσα... αλλά εσύ.... βετεράνος!!!!48 χρονων μαλακας και να λες για σαιτες πόσο αλλο θα ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα?
50* ψήφισε το 1990 τον βρυκόλακα.48 χρονων μαλακας και να λες για σαιτες πόσο αλλο θα ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα?
Εγώ σε έβγαλα στη πιάτσα μπας και βρεθεί δεύτερο 20άρικο στη τσέπη σου ΧΑΧΑΧΑΧΑΝαι, ξέρεις για ποια σαϊτα λέω. Μην πετάς ΚΑΙ εσύ την μπάλα στην κερκίδα! ΟΚ ο άλλος, είναι μικρό πουτανάκι, τώρα το έβγαλα στην πιάτσα... αλλά εσύ.... βετεράνος!!!!
Tην χρονολογία δεν μου λες!!!Εννοείται ότι τον πήγα σε στριπ και τον κέρασα ΧΟΡΟ ωραίο καυτό ρωσιδακι..
Έχεις πάει ποτε σε στριπ;; ξέρεις ότι εκεί απλά σου χορεύουν και δεν γαμας και τόσο εύκολα;
Μα τι λέω δεν αντέχεις δεύτερο 20αρικο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έφυγε ήδη το πρώτο 20άρικο και δεν αντέχω δεύτερο στο καπάκι ΕΤΣΙ Η ΦΥΛΉΣ ΑΠΟΚΛΕΊΣΤΗΚΕ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Θειτσο εγω ειμαι 31 ο τονυ 25 και εσυ 47 αρκετα μικροτεροι σου,αλλα σε γαμαμε ρε θειτσο σου γαμαμε τα πρεκια τη ψυχουλα και τη ζωουλα σου,ποσο αλλο θα ανεχεσαι γαμησι απο μικροτερους σου? Ποσο αλλο θα εισαι το πουτανακι μας εδω μεσα το ματσουρι?
Για πες ρε θειτσο ποια λες?Ναι, ξέρεις για ποια σαϊτα λέω. Μην πετάς ΚΑΙ εσύ την μπάλα στην κερκίδα! ΟΚ ο άλλος, είναι μικρό πουτανάκι, τώρα το έβγαλα στην πιάτσα... αλλά εσύ.... βετεράνος!!!!
Λέγε λέγε μπας και τα πιστέψεις!Θειτσο εγω ειμαι 31 ο τονυ 25 και εσυ 47 αρκετα μικροτεροι σου,αλλα σε γαμαμε ρε θειτσο σου γαμαμε τα πρεκια τη ψυχουλα και τη ζωουλα σου,ποσο αλλο θα ανεχεσαι γαμησι απο μικροτερους σου? Ποσο αλλο θα εισαι το πουτανακι μας εδω μεσα το ματσουρι?