★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Όσοι βγαίνουν έξω αυτές τις μέρες είναι είναι ζαιοι ναι, Κούγια που σε κούγιαγεΚάντε κάλεσμα και διαδηλωση στα λουλουδαδικα, ξερετε εσεις
Όσοι βγαίνουν έξω αυτές τις μέρες είναι είναι ζαιοι ναι, Κούγια που σε κούγιαγεΚάντε κάλεσμα και διαδηλωση στα λουλουδαδικα, ξερετε εσεις
... μην σου πω ότι το βλέπω κι αυτό!!!Κάντε κάλεσμα και διαδηλωση στα λουλουδαδικα, ξερετε εσεις
περιμενε το εκλογικο σποτακι των εθνικων εκλογων μαζι με τα αλλα σποτακια για τα εργα της κυβερνησηςΕμεις μια χαρα παμε
Εσεις που κοντευετε να αναδειξετε ενα τροχαιο σαν πολιτικη δολοφονια, δεν ξερω αν πατε και τοσο καλα.
Ο ανθός της ελληνικης κοινωνιας ειναι, οκΌσοι βγαίνουν έξω αυτές τις μέρες είναι είναι ζαιοι ναι, Κούγια που σε κούγιαγε
τι ειναι η ζωη ενος πολιτη με αυτη ενος πολιτικου τιποτα για αυτους
πιασαμε πατω ως κοινωνια με αυτους οι οποιοι οριζουν την μοιρα μας στα χερια τους
Ξερεις οτι εκτιμω τον ηπιο λογο που εκφραζεσαι, στο εχω ξαναπει, και δικαιολογω ακομα και τις προσπαθειες σου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Αλλα εδω δεν ειπε κανεις οτι το τροχαιο ειναι πολιτικο θεμα, η ενστικτωδης προσπαθεια συγκαλυψης του απο τον αστυνομικο-ους ομως , ειναι.Οτι θα γινοταν ενα τροχαιο ατυχημα πολιτικο θεμα, δεν το φανταζομουν ποτέ
Εχετε αποτρελαθει
φιλε μου θα γινει οπως ειπα πριν αργα η γρηγοραεάν δεν γίνει αυτό που γράφεις τι θα μετά αναρωτιέμαι. ή θα το προσπεράσεις?
Σίγουρα όχι το αγκάθι που κυβερνάει.Ο ανθός της ελληνικης κοινωνιας ειναι, οκ
Μην εισαι αφελης. Η κουβεντα του αστυνομικου "εξαφανισου" ειναι απλως το κερασακι. Και χωρις αυτην παλι τα ιδια θα λεγανε και παλι θα σκουζανε. Καποιοι θελουν οπωσδηποτε αφηγημα. Εναν νεκρο θελανε καποιοι και τον βρηκανε, εστω κι ετσι, τωρα που δεν τους εκανε τη χαρη ο Κουφοντινας.Ξερεις οτι εκτιμω τον ηπιο λογο που εκφραζεσαι, στο εχω ξαναπει, και δικαιολογω ακομα και τις προσπαθειες σου να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Αλλα εδω δεν ειπε κανεις οτι το τροχαιο ειναι πολιτικο θεμα, η ενστικτωδης προσπαθεια συγκαλυψης του απο τον αστυνομικο-ους ομως , ειναι.
παιδιά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται απορώ με την σιγουριά σας. Έγινε στο μόνο σημείο των αθηνών εκτός από το προεδρικό μέγαρο όπου δεν μπορεί να κρυφτεί σαν συμβάν.φιλε μου θα γινει οπως ειπα πριν αργα η γρηγορα
θελουμε 100 χρονια ακομα να γινουμε δυτικοι
η δικη μας γενια μια εσσο ακομα και 2 εσσο πισω εχουμε ανατολιτικη συμπεριφορα
Κάτσε ρε παλικάρι να βγεί κανένα βιντεάκι και θα το δούμε.Σοβαρά μιλάς τώρα... δηλώνει κάποιος αυτόπτης και του λέει ο αστυνομικός φύγε και εάν φοράς κράνος?? ΣΟΒΑΡΆ ΜΙΛΑΣ ΤΏΡΑ?
Τωρα ετσι τους βολευει, τι να κανουμε? Ποσο θα την βγαλουν με τη Νεα Σμυρνη? Παλιωσε. Επρεπε να βρουν κατι καινουργιο.παιδιά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται απορώ με την σιγουριά σας. Έγινε στο μόνο σημείο των αθηνών εκτός από το προεδρικό μέγαρο όπου δεν μπορεί να κρυφτεί σαν συμβάν.
και να ζηταει η οικογενεια του νεκρου μαρτυρες για το περιστατικο οταν στο πιο φυλλασομενο μερος της αττικης υπαρχουν χιλιαδες καμερες παρακολουθησης?παιδιά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται απορώ με την σιγουριά σας. Έγινε στο μόνο σημείο των αθηνών εκτός από το προεδρικό μέγαρο όπου δεν μπορεί να κρυφτεί σαν συμβάν.
Καμμια φορα βιαζομαστε να απαντησουμε χωρις να διαβασουμε ακριβως τι λεει ο αλλος. Και εγω ακριβως αυτο το κερασακι εννοω πολιτικο θεμα, και το οτι αυτη η αντιδραση ειναι στο DNA της αστυνομιας. Αυτο ειναι το πολιτικο θεμα.Μην εισαι αφελης. Η κουβεντα του αστυνομικου "εξαφανισου" ειναι απλως το κερασακι. Και χωρις αυτην παλι τα ιδια θα λεγανε και παλι θα σκουζανε. Καποιοι θελουν οπωσδηποτε αφηγημα. Εναν νεκρο θελανε καποιοι και τον βρηκανε, εστω κι ετσι, τωρα που δεν τους εκανε τη χαρη ο Κουφοντινας.
Αλλά ολα αυτα ειναι εξοχως θλιβερα.
το να λες τον παππου αφελη σε κανει το λιγοτερο βλακα για ολους μας....Μην εισαι αφελης. Η κουβεντα του αστυνομικου "εξαφανισου" ειναι απλως το κερασακι. Και χωρις αυτην παλι τα ιδια θα λεγανε και παλι θα σκουζανε. Καποιοι θελουν οπωσδηποτε αφηγημα. Εναν νεκρο θελανε καποιοι και τον βρηκανε, εστω κι ετσι, τωρα που δεν τους εκανε τη χαρη ο Κουφοντινας.
Αλλά ολα αυτα ειναι εξοχως θλιβερα.
Και επιμενω.Καμμια φορα βιαζομαστε να απαντησουμε χωρις να διαβασουμε ακριβως τι λεει ο αλλος. Και εγω ακριβως αυτο το κερασακι εννοω πολιτικο θεμα, και το οτι αυτη η αντιδραση ειναι στο DNA της αστυνομιας. Αυτο ειναι το πολιτικο θεμα.
Ποιοι ειστε οι "ολοι σας"?το να λες τον παππου αφελη σε κανει το λιγοτερο βλακα για ολους μας....