Το είδα το βίντεο τύπε....το πολιτικό θέμα είναι η αντίδραση του μπάτσου και όχι το ότι ο οδηγός ήταν της ντόρας. Το ότι είναι κτήνοι τώρα θα το μάθουμε δεν το ξέραμε? Η το ότι η Δημοκρατία είναι στα πρώτα βήματα του να πάει περίπατο? Της έδωσε ο συριζα τις πρώτες κλωτσιές και ήθρε τώρα ο κυριάκος να της ξαπλώσει κάτω
Το είδα το βίντεο τύπε....το πολιτικό θέμα είναι η αντίδραση του μπάτσου και όχι το ότι ο οδηγός ήταν της ντόρας. Το ότι είναι κτήνοι τώρα θα το μάθουμε δεν το ξέραμε? Η το ότι η Δημοκρατία είναι στα πρώτα βήματα του να πάει περίπατο? Της έδωσε ο συριζα τις πρώτες κλωτσιές και ήθρε τώρα ο κυριάκος να της ξαπλώσει κάτω
Ερωτηση
Αν ο οδηγος ηταν οδηγος του Τσιπρα
Ο συναδελφος του δεν θα εκανε το ιδιο με τον αυτοπτη μαρτυρα;
Θα συμπεριφεροταν διαφορετικα αναλογως με το σε ποια υπηρεσια ηταν ο συναδελφος του;
Προφανως οχι, "συντεχνιακα" λειτουργησε και οχι πολιτικα.
Αρα γιατι ειναι εστω και αυτο το θεμα "πολιτικο"?
Ή μηπως θα ζηταγαμε απο τον Τσιπρα να κάνει δηλωσεις;
Καλα τωρα, ενταξει. Βλεπεις ειμαστε ολοι εμεις ευγενικοι πάντοτε, ακομη και υπο πιεση, και απολυτως ψυχραιμοι, αλλά οι αστυνομικοι πρεπει να ειναι ευγενικοι και ψυχραιμοι υπο οποιεσδηποτε συνθηκες αφου ερχονται από καποιον αλλον πλανητη και δεν ειναι υποσυνολο της κοινωνιας μας.
άστοχο το σχόλιο αυτό. Πες μου τον λόγο που έχασε την ψυχραιμία του ο συγκεκριμμένος και αν δικαιολογείται να μην απευθύνεται στον πληθυντικό και με ευγένεια.
Σε ελέγχουν στον δρόμο είτε για τροχαία παράβαση είτε για απλό έλεγχο στοιχείων σε μεγάλο βαθμό δεν είναι ευγενικοί. Πες μου ποιές συνθήκες πίεσης το δικαιολογούν αυτό.
Κεντρικο το σημειο στη πλαινη εισοδο της Βουλης. Κεντρικο, αλλα και πολυ επικινδυνο. Γιατι οχηματα πηγαινοερχονται στη Βουλη, κοβωντας το δρομο καθετα. Οπως εγινε και με το θυμα του τροχαιου τον μοτοσυκλετιστη που ειχε πρασινο. Το σημειο εχει σχεδον παντα τροχονομο. Ενα σωρο αστυνομικοι στην εισοδο. Ενας δε βρεθηκε να κανει το κουμαντο, να διευθετησει τη κυκλοφορια,να μη γινει το κακο; Τοσα ατομα εκει. Αχρηστοι.
Θα σου πω μια ιστορια απο προσωπικη εμπειρια στα δικαστηρια.
Τροχονομος κοβει σε μια διασταυρωση την κινηση και δίνει προτεραιοτητα στα οχηματα που ερχονται απο τον δρομο που εχει stop.
Ομως την ορατοτητα στην διασταυρωση την κοβει μια κλουβα των ΜΑΤ, και η τροχονομος δεν στεκεται σε τετοιο σημειο ωστε να την δει ευκολα αυτος που ερχεται απο την δρομο που εχει προτεραιοτητα.
Αποτελεσμα, συγκρουση σφοδροτατη.
Ειναι πολιτικο θεμα επειδη η αστυνομια τα εκανε μπαχαλο;
Ερωτηση
Θα συμπεριφεροταν διαφορετικα αναλογως με το σε ποια υπηρεσια ηταν ο συναδελφος του;
στην αντιστοιχία της λογικής σου, εάν ακολουθούσε ο πατέρας του μοτοσυκλετιστή από πίσω, θα έπρεπε να φυτέψει στην άσφαλτο με γροθιές τον οδηγό και τον μάγκα τροχονόμο δεύτερο. Για την πίεση της στιγμής βεβαίως.
άστοχο το σχόλιο αυτό. Πες μου τον λόγο που έχασε την ψυχραιμία του ο συγκεκριμμένος και αν δικαιολογείται να μην απευθύνεται στον πληθυντικό και με ευγένεια.
Σε ελέγχουν στον δρόμο είτε για τροχαία παράβαση είτε για απλό έλεγχο στοιχείων σε μεγάλο βαθμό δεν είναι ευγενικοί. Πες μου ποιές συνθήκες πίεσης το δικαιολογούν αυτό.
Δεν ξερω ρε τύπε, τα εχω απαντησει κι αλλες φορες αυτα, σε μενα παντα ευγενικοι ειναι, τωρα αν καποιοι συμπεριφερονται προβοκατορικα και προκλητικα για να "σπασει" ο αστυνομικος και μετα να παραπονεθουν οτι υψωσε την φωνη του, δεν ξερω
στην αντιστοιχία της λογικής σου, εάν ακολουθούσε ο πατέρας του μοτοσυκλετιστή από πίσω, θα έπρεπε να φυτέψει στην άσφαλτο με γροθιές τον οδηγό και τον μάγκα τροχονόμο δεύτερο. Για την πίεση της στιγμής βεβαίως.
Θα σου πω μια ιστορια απο προσωπικη εμπειρια στα δικαστηρια.
Τροχονομος κοβει σε μια διασταυρωση την κινηση και δίνει προτεραιοτητα στα οχηματα που ερχονται απο τον δρομο που εχει stop.
Ομως την ορατοτητα στην διασταυρωση την κοβει μια κλουβα των ΜΑΤ, και η τροχονομος δεν στεκεται σε τετοιο σημειο ωστε να την δει ευκολα αυτος που ερχεται απο την δρομο που εχει προτεραιοτητα.
Αποτελεσμα, συγκρουση σφοδροτατη.
Ειναι πολιτικο θεμα επειδη η αστυνομια τα εκανε μπαχαλο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν εισαγονται ποτέ στο αυτοφωρο οι ανθρωποκτονιες απο αμελεια
Ερωτηση
Φυσικά...τα τομάρια δεν διακρίνονται ως προς την πολιτική παράταξη που έχουν βυσματωθεί. Πολιτικό είναι το θέμα ως προς τον ''αέρα'' που αφήνει η κάθε κυβέρνηση στους αστυνομικούς ώστε να συμπεριφέρονται έτσι. Εγώ δεν είπα να βγει ο προθυπουργός να κάνει καμία δήλωση αυτό το λες εσύ. Είπα να έχει κυρώσεις ο απαράδεκτος που τραμπούκισε τον πολίτη.
Και πιο βαθεία...δεν είναι θέμα μια συμπεριφορά και ένα περιστατικό αλλά η όλη ιδεά των αστυνομικών ότι είναι κάτι παραπάνω από τον απλό πολίτη. Ο κάθε υπουργός μπορεί να τουςς κάνει αρνάκια αν θέλει.
Δεν ξερω ρε τύπε, τα εχω απαντησει κι αλλες φορες αυτα, σε μενα παντα ευγενικοι ειναι, τωρα αν καποιοι συμπεριφερονται προβοκατορικα και προκλητικα για να "σπασει" ο αστυνομικος και μετα να παραπονεθουν οτι υψωσε την φωνη του, δεν ξερω
Η εγκαταλειψη ειναι κατι το αδιανοητο σε καθε περιπτωση και δεν χωρει καμια δικαιολογια, μολονοτι κανενας μας δεν ξερει πώς θα συμπεριφεροταν σε μια τετοια στιγμη. Αυτο λεω εγω
σε μένα έχουν συχνά συμπεριφερθεί με αγένεια. Δες πως συμπεριφέρομαι εδώ, λες να είμαι προβοκάτορας στο ζωντανό και ήπιος στο ίντερνετ? Ίσα ίσα με έχουν προβοκάρει σε τυχαίο έλεγχο, έχω πάει και αυτόφωρο γιατί "έσπασα" εγώ, έσπασα και τον κύριο αρχιφύλακα.
Η εγκαταλειψη ειναι κατι το αδιανοητο σε καθε περιπτωση και δεν χωρει καμια δικαιολογια, μολονοτι κανενας μας δεν ξερει πώς θα συμπεριφεροταν σε μια τετοια στιγμη. Αυτο λεω εγω
σε μένα έχουν συχνά συμπεριφερθεί με αγένεια. Δες πως συμπεριφέρομαι εδώ, λες να είμαι προβοκάτορας στο ζωντανό και ήπιος στο ίντερνετ? Ίσα ίσα με έχουν προβοκάρει σε τυχαίο έλεγχο, έχω πάει και αυτόφωρο γιατί "έσπασα" εγώ, έσπασα και τον κύριο αρχιφύλακα.
έχω δυσανεξία στην άσχημη συμπεριφορά όπως είμαι και στην πραγματικότητα. Αλλά με έχεις δει να ασχημονήσω σε κάποιον ακόμα και εάν υβριστώ και λες ότι δεν είμαι ήπιος?
Πιστεψε με, για το θυμα και τους συγγενεις του ειναι ακριβως το ιδιο, ειτε σε εγκαταλειψει ο φρουρος του Μητσοτακη είτε σε εγκαταλειψει ο ντελιβεράς της γειτονιας μετα απο τροχαιο.
έχω δυσανεξία στην άσχημη συμπεριφορά όπως είμαι και στην πραγματικότητα. Αλλά με έχεις δει να ασχημονήσω σε κάποιον ακόμα και εάν υβριστώ και λες ότι δεν είμαι ήπιος?
Τελείωσε το σηριαλ με την «απεργια πεινας» του Κουφοντηνα και η αριστερά της κακιάς ωρας βγήκε νεο θεμα να καπηλευθεί, το θάνατο ενος μοτοσικλετιστή απο το ενα αυτοκίνητο της ασφάλειας της Μπακογιαννη... συνεχιστε ετσι???