Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εγώ δεν νομίζω να είχε μείνει στη ΝΔ ο Μπακογιάννης.Δεν νομιζω να υπηρχε Αδωνις αν υπηρχε Μπακογιαννης.
εγώ δεν νομίζω να είχε μείνει στη ΝΔ ο Μπακογιάννης.Δεν νομιζω να υπηρχε Αδωνις αν υπηρχε Μπακογιαννης.
Πω πω φίλε, διέπραξες το μέγιστο σφάλμα!!! Ποιος σε γλιτώνει τώρα από τους αναρχοάπλυτους με την πολιτικοκορεκτίλα και τις ευαισθησίες!!!!η μεγαλύτερη αστοχία μέχρι τώρα της κυβέρνησης που θα την γνωρίζουν και οι επόμενες γενιές είναι η επιλογή προέδρου της δημοκρατίας. Με μόνο κριτήριο ότι κατουράει καθιστά στη λεκάνη και κανένα άλλο.
Συμφωνώ.υπάρχει έλλειμμα πολιτικών γενικότερα. και πολιτικής.
σε όλο τον κόσμο.
σύγκρινε παλιούς, κολ, μιτεράν, αμερικανούς προέδρους (εξαιρώ τον μπους τζούνιορ), θάτσερ κλπ κλπ με κάτι ολάντ, μέρκελ, τσιπραίους, τζόνσον, μπερλουσκόνι και πολλούς άλλους τυχάρπαστους τα τελευταία 15 χρόνια...
Μπα,με τόσα που έχουν ειπωθεί για μάνες,κόρες και οικογένειες χώρια τις καρκινοκατάρες κλπ,αν συναντηθούν θα πέσουν ψιλές και βάλεΠαω στοιχημα, ολοι εσεις που ξεκατινιαζεστε εδω στο μπου. αν βρισκοσασταν σε ραντεβου θανατου, θα γινοσασταν φιλοι.
κανείς δεν θα μίλαγε έτσι αν ήθερε ότι θα συναντηθεί.Μπα,με τόσα που έχουν ειπωθεί για μάνες,κόρες και οικογένειες χώρια τις καρκινοκατάρες κλπ,αν συναντηθούν θα πέσουν ψιλές και βάλε
Mην ξεχνάς όμως ότι Πρόεδρος έγινε και ο Σαρτζετάκης, που ότι κέρδισε με τα @@@ που έδειξε στην υπόθεση Λαμπράκη, το έχασε με την παλαβή συμπεριφορά του ως Πρόεδρος. Χώρια η μουρλή η Αντουανέτα, η γυναίκα του.1-2 χρονια πριν παω φανταρος, δουλευα στα γραφεια μιας εταιρειας, οπου μελος του διοικητικου συμβουλιου και συγγενης του αφεντικου μου, ηταν ενας ανθρωπος που εκεινη την περιοδο εγινε προεδρος της Δημοκρατιας.
Εξ αιτιας της δουλειας μου σε αυτο το γραφειο, γνωρισα πολλους αξιολογους και αξιοπρεπεις ανθρωπους, διοικητες τραπεζων, 2 προσωπα που αργοτερα γινανε πρωθυπουργοι (εναν της ΝΔ και εναν του Πασοκ αλλα και πολλους αλλους).
Αυτο που θελω να πω ειναι, οτι ειναι τραγικο για αυτη τη παραταξη και για αυτον τον λαο, που οτι καλυτερο εχουμε σε πρωθυπουργο ειναι Μητσοτακης.
παρεπιπτόντως το φαινόμενο Γεωργιάδης θα κατανοηθεί πλήρως εάν δείτε ένα βίντεο που πέτυχα τυχαία στο γιουτιούμπ. Είναι απόσπασμα από το μάθημα ρητορικής που κάνει στα γραφεία του, το τυχαίο θέμα είναι η διενέργεια ή όχι πασαρέλας στην ακρόπολη από κάποιο διάσημο μόδιστρο. Έχει δύο έδρανα σαν ντιμπέιτ και πάει από το ένα στο άλλο, υποστηρίζοντας ομολογώ πολύ καλά και τις δύο αντίθετες θέσεις.
Νομίζω έγινε αντιπρόεδρος αφού έπεισε τον κούλη ότι οποιαδήποτε είναι η επίσημη θέση του κόματος για ένα θέμα θα το υπερασπιστεί επάξια σαν να το πιστεύει.
Ο Κωστής κατά δήλωσή του ήτο πουτανιάρης, διότι δεν το είχε καθόλου με τις γυναίκες.Είναι αδύνατη η σύγκριση μεταξύ του μακαρίτη του Στεφανόπουλου με τον Κυριακούλη.
Είναι σας να συγκρίνεις άρμα μάχης με ηλεκτρικό σκούτερ.
Αναφερθηκα σε περιοδο ακριβως μετα την μεταπολιτευση.Mην ξεχνάς όμως ότι Πρόεδρος έγινε και ο Σαρτζετάκης, που ότι κέρδισε με τα @@@ που έδειξε στην υπόθεση Λαμπράκη, το έχασε με την παλαβή συμπεριφορά του ως Πρόεδρος. Χώρια η μουρλή η Αντουανέτα, η γυναίκα του.
έχουμε καταλήξει επίσημα αν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε δεν έχω καταλάβειΤώρα θυμήθηκε η Ντόρα να πάρει θέση για το φοβερό τροχαίο έξω από τη Βουλή με το αυτοκίνητο της
Έκκληση κάνουν από τον στενό οικογενειακό κύκλο του Ιάσωνα για αυτόπτες μάρτυρες, τι αναφέρουν στο Kontranews.gr Δύο μέρες μετά θυμήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη να πάρει θέση για το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε την Παρασκευή έξω από τη Βουλή, στην είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν ένα υπηρεσιακό...kontranews.gr
Ο Γκάντι δε θα άντεχε και θα επέλεγε την αυτοπυρπόληση ως λύτρωση.ο άδωνις αντέχει αντιπαράθεση και με τον μακαρίτη γκάντι
Εγκεφαλικά νεκρός και η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά τουέχουμε καταλήξει επίσημα αν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε δεν έχω καταλάβει
1-2 χρονια πριν παω φανταρος, δουλευα στα γραφεια μιας εταιρειας, οπου μελος του διοικητικου συμβουλιου και συγγενης του αφεντικου μου, ηταν ενας ανθρωπος που εκεινη την περιοδο εγινε προεδρος της Δημοκρατιας.
Εξ αιτιας της δουλειας μου σε αυτο το γραφειο, γνωρισα πολλους αξιολογους και αξιοπρεπεις ανθρωπους, διοικητες τραπεζων, 2 προσωπα που αργοτερα γινανε πρωθυπουργοι (εναν της ΝΔ και εναν του Πασοκ αλλα και πολλους αλλους).
Αυτο που θελω να πω ειναι, οτι ειναι τραγικο για αυτη τη παραταξη και για αυτον τον λαο, που οτι καλυτερο εχουμε σε πρωθυπουργο ειναι Μητσοτακης.
Oλοι οι πασόκοι που γνωριζω αυτο λενεαμα δω οτι εχει διαφορα ασφαλειας ο κουλης απο τα σκουπιδια του συριζα, παλι πασοκαρα θα ψηφισω!!!!
Κάτσε να μας πει η Ντόρα. 48 ώρες της πήρε να βγάλει ανακοίνωση....! Άλλες τόσες ίσως κ περισσότερο θα πάρει να μας πουν γιατί ο Τροχαίας διώχνει αυτόπτη μάρτυρα από το σημείοέχουμε καταλήξει επίσημα αν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε δεν έχω καταλάβει