Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Πραγματικά.... υπάρχει???
την είδα σε βίντεο και φρίκαρα. Η φωτο δεν αποδίδει το το μεγαλείο αυτής της ύπαρξης
H απο κει πάντως είναι Περσίδα πριγκίπισσα που, από όσα είχα διαβάσει, στα χρόνια της θεωρήθηκε πρότυπο ομορφιάς και αυτοκτόνησαν για χάρη της κάμποσοι, όταν τους έριξε πόρτα.την είδα σε βίντεο και φρίκαρα. Η φωτο δεν αποδίδει το το μεγαλείο αυτής της ύπαρξης
Και υποτακτική κιόλας... δεν ξέρω, κάποιοι τα γουστάρουν αυτά!!!H απο κει πάντως είναι Περσίδα πριγκίπισσα που, από όσα είχα διαβάσει, στα χρόνια της θεωρήθηκε πρότυπο ομορφιάς και αυτοκτόνησαν για χάρη της κάμποσοι, όταν τους έριξε πόρτα.
το έχω γράψει σε ποστ στο νήμα της χοντρής παυλίνας ή παυλίνου, τι ποιότητα γούστου είχαν στην αρχαία μεσοποταμία.H απο κει πάντως είναι Περσίδα πριγκίπισσα, που από όσα είχα διαβάσει στα χρόνια της θεωρήθηκε πρότυπο ομορφιάς και αυτοκτόνησαν για χάρη της κάμποσοι, όταν τους έριξε πόρτα.
Σου ανέβασα ταυτότητα και σου έδειξα πόσο είμαι. Εσύ τι πιστεύεις λοιπόν? Το 90 ή το '93?Τελικά θειτσο πότε ψήφισες πρώτη φορά στη ζωή σου; το 1990 ή το '93;
Ταυτότητα μπορώ να σου δείξω και εγώ του παππού μου και να ισχυριστώ ότι είμαι γεννημένος το 1930, δεν έχει να λέει, εγώ κάτι άλλο σε ρώτησα.Σου ανέβασα ταυτότητα και σου έδειξα πόσο είμαι. Εσύ τι πιστεύεις λοιπόν? Το 90 ή το '93?
Όχι, ο παππούς μου ήταν του 19!!! Αλλά ταυτότητα δεν έχωΤαυτότητα μπορώ να σου δείξω και εγώ του παππού μου και να ισχυριστώ ότι είμαι γεννημένος το 1930, δεν έχει να λέει, εγώ κάτι άλλο σε ρώτησα.
Καταρχάς δεν παίζει ρόλο ιδιαίτερα η ηλικία σου , μπορεί να ψήφισες πρώτη φορά στα 30 σου, έτσι από άποψη.Όχι, ο παππούς μου ήταν του 19!!! Αλλά ταυτότητα δεν έχω
Κι εγώ σου απάντησα... πάρε κομπιουτεράκι και θα το βρεις!
Αυτό με τις αυτοκτονίες δεν ξέρω αν ισχύει, μπορεί να είναι και τρολιά, αλλά δε μιλάμε για αρχαία μεσοποταμία, όπου οι γυναίκες ήταν ιδιαίτερης ομορφιάς. Δεν ήταν χαζός ο Μεγαλέξανδρος που πήρε κοπέλα από τις κατακτήσεις του. Αυτή έζησε 19ο αιώνα νομίζω και τότε ήταν της μόδας να αφήνουν χνούδι οι γυναίκες της υψηλής κοινωνίας. Άγνωστο γιατί το εύρισκαν όμορφο αυτό. Αν δεν ήταν νύφη με γαμάτη προίκα, που τελικά την πήρε ο Πέρσης Βασιλιάς γυναίκα του, δεν ξέρω πόσο όμορφη θα την εύρισκαν. Όσες Περσίδες έτυχε να γνωρίσω πάντως ήταν συνήθως ωραίες γυναίκες. Εξωτική, ιδιαίτερη ομορφιά.το έχω γράψει σε ποστ στο νήμα της χοντρής παυλίνας ή παυλίνου, τι ποιότητα γούστου είχαν στην αρχαία μεσοποταμία.
Ακριβως αυτό, δεν παίζει ρόλο η ηλικία μου, και 55 να ημουν θα το έλεγα. Οπότε μάλλον έχεις γίνει εμμονικός με αυτό όπως το γιουσουφάκι με το στοίχημαΚαταρχάς δεν παίζει ρόλο ιδιαίτερα η ηλικία σου , μπορεί να ψήφισες πρώτη φορά στα 30 σου, έτσι από άποψη.
Επιμένω στο ερώτημα, πότε ψήφισες πρώτη φορά στη ζωή σου;;,.δεν νομίζω να είναι προσβλητική η ερώτηση μου.
Τι είναι αυτή η κυρία; Γιατί τη σχολιάζουμε; Σάλτα περίπτωση; Γνωστή;Και υποτακτική κιόλας... δεν ξέρω, κάποιοι τα γουστάρουν αυτά!!!
Όχι μωρέ, απλά η άπλυτη του χωριού... as usual!Τι είναι αυτή η κυρία; Γιατί τη σχολιάζουμε; Σάλτα περίπτωση; Γνωστή;
Γιατί υπεκφευγεις; δεν σε ρώτησα ούτε τι ψήφισες ούτε πότε απέκτησες το δικαίωμα ψήφου ούτε πόσο χρονών εισαι, είναι πολύ συγκεκριμένο το ερώτημα μου, πότε ψήφισες πρώτη φορά στη ζωή σου ; ποια χρονολογία;Ακριβως αυτό, δεν παίζει ρόλο η ηλικία μου, και 55 να ημουν θα το έλεγα. Οπότε μάλλον έχεις γίνει εμμονικός με αυτό όπως το γιουσουφάκι με το στοίχημα
Στα 30 μου σίγουρα είχα ψηφίσει, 93 ή 96 είχα χάσει. Γενικώς ψηφίζω πάντως! Επίσης, 1 φορά έχω ρίξει μορταδέλα! Τα ξέρεις αυτά τα κόλπα? Γαμιέται όλη η κάλπη στο λίπος και ακυρώνονται όλα τα ψηφοδέλτια. Κάπου στα νιάτα μου κι αυτό, δεν θυμάμαι πότε. Μία φορά το είχα κάνει κι αυτό πάντως!
Αριστερό κόμα αν είχα ψηφίσει ποτέ, τώρα θα ήμουν μονόχειρας, θα το είχα κόψει από τον ώμο μόνος μου Κατά τα άλλα έχω ψηφίσει Μάνο το '99! Πήρε τα αρχίδια μου, ούτε Βουλή δεν μπήκε. Σαμαρά με ΠΟΛ.ΑΝ. δεν ψήφισα ποτέ, τον ψήφισα το 12.
Κάτι άλλο που να σε ενδιαφέρει από το τι ψηφίζω?
ο Μεγαλέξανδρος δεν ασχολούνταν καθόλου με το σεξ. Γι'αυτό και οι φήμες ότι ήταν πούστης. Φυσικά αποκλείεται να ήταν πούστης γιατί από ψυχολογίας και ανθρωπολογικής άποψης δεν μπορεί μια αδερφή να ενέπνευσε σαν ηγέτης τον μεγαλύτερο στρατό της εποχής και να γίνει κοσμοκράτορας εθνών. Εκείνη την εποχή ειδικά.Αυτό με τις αυτοκτονίες δεν ξέρω αν ισχύει, μπορεί να είναι και τρολιά, αλλά δε μιλάμε για αρχαία μεσοποταμία, όπου οι γυναίκες ήταν ιδιαίτερης ομορφιάς. Δεν ήταν χαζός ο Μεγαλέξανδρος που πήρε κοπέλα από τις κατακτήσεις του. Αυτή έζησε 19ο αιώνα νομίζω και τότε ήταν της μόδας να αφήνουν χνούδι οι γυναίκες της υψηλής κοινωνίας. Άγνωστο γιατί το εύρισκαν όμορφο αυτό. Αν δεν ήταν νύφη με γαμάτη προίκα, που τελικά την πήρε ο Πέρσης Βασιλιάς γυναίκα του, δεν ξέρω πόσο όμορφη θα την εύρισκαν. Όσες Περσίδες έτυχε να γνωρίσω πάντως ήταν συνήθως ωραίες γυναίκες. Εξωτική, ιδιαίτερη ομορφιά.
Υπάρχει κάποια συγγένεια των Περσών με τους Αρμένιους;;ο Μεγαλέξανδρος δεν ασχολούνταν καθόλου με το σεξ. Γι'αυτό και οι φήμες ότι ήταν πούστης. Φυσικά αποκλείεται να ήταν πούστης γιατί από ψυχολογίας και ανθρωπολογικής άποψης δεν μπορεί μια αδερφή να ενέπνευσε σαν ηγέτης τον μεγαλύτερο στρατό της εποχής και να γίνει κοσμοκράτορας εθνών. Εκείνη την εποχή ειδικά.
Πιστεύω ότι πρέπει να είχε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας είτε από τραύμα είτε από ορμονικό. Το νόμιμο παιδί που είχε από γάμο, γεννήθηκε καιρό μετά τον θάνατό του. Δεν ξέρανε τότε να υπολογίσουν ημερομηνία σύλληψης και εννιάμηνα.
Το άλλο παιδί το είχε με μια από τις εταίρες του. Φημολογείται δικό του, για γκόμενα μιλάμε.
Τα γούστα της περιοχής κρατάνε για αιώνες. Δεν μπορούμε να έχουμε σαφή προσδιορισμό της εμφάνισης για να πούμε ότι ήταν μουνάρα, σίγουρα δεν είναι ίδια με τα σημερινά πρότυπα.
Όντως οι ιρανές έχει ωραίες γκόμενες σήμερα, κρίμα που τις ξανακρύψανε με μπούργκες.