Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Για πες τυπε...ξερεις κατι?Σε βλεπω στον ΟΑΕΔ σε λιγο καιρο
Για πες τυπε...ξερεις κατι?Σε βλεπω στον ΟΑΕΔ σε λιγο καιρο
Περισσοτερα απο σενα...Για πες τυπε...ξερεις κατι?
Tι να ξες βρε απλυτε...αντε τραβα σε καμμια πορεια να βγαλεις τα σωψυχα σου loserakoΠερισσοτερα απο σενα...
Tι να ξες βρε απλυτε...αντε τραβα σε καμμια πορεια να βγαλεις τα σωψυχα σου loserako
Προσωπικα στα @@ μου ο Κουλης 100 χρονια να κατσει και να δινει επιστρεπτέα προκαταβολήΕτσι ακριβως σε παει ο κουλης χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δημοσκόπηση Metron: Μπροστά η κυβέρνηση, υστερεί η αντιπολίτευση -Χάνουν σε αποδοχή τα περιοριστικά μέτρα - iefimerida.gr
Μεγάλη, πανελλαδική δημοσκόπηση για την πανδημία παρουσίασε η Metron Analysis σε εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών.www.iefimerida.gr
Ανεβασε κι εσύ ξεφτύλα πότε το είπα αυτό. Αλλά είσαι ξεφτύλας, ούτως ή άλλως + το γεγονός ότι δεν το έχω πει ποτέ!Ο θειτσος θέλει να τους διαψεύσει όλους εδώ μέσα ότι είναι 50 χρονών, ενώ ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι ψήφισε στις εκλογές του 1990.
Δηλαδή ένα άτομο που φασκει και αντιφάσκει επανειλημμένα ποιος τον θεωρεί σοβαρό;
Όταν λέει ψέμματα για την ηλικία του, φαντάσου για ολα τα άλλα.
Kατσε ρε δεν ηρθε ο αλιεξηςςς και τα εκοψε μαχαιρι ολα αυτα?"Χαστούκι. Φύγε, ψοφίμι…!" - Zougla
Ο Χρήστος Μαλάκης, ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, βγήκε στον δρόμο με κωδικό 6 για το καθημερινό του περπάτημα. Έκανε μεγάλο λάθος. Αφού κόντεψε να τον χτυπήσει ένα...www.zougla.grΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσωπικα στα @@ μου ο Κουλης 100 χρονια να κατσει και να δινει επιστρεπτέα προκαταβολή
1. Γύφτισσα ήταν, βρωμιάρα όχι. Αλλά κι εσύ που πας μετάξι, έχεις πάρει ανάλογες. Το θέμα είναι ότι εγώ το κάνω για την cultίλα κι εσύ γιατί δεν μπορείς να πας αλλούΘειτσο εγω θα ντρεπομουν περισσοτερο να πηγαινω με βρωμιαρες γυφτισσες επειδη ειναι φθηνες και να γλειφω μικρα βρωμοποδαρα οπως εσενα αρεσουν.
Επισης ποτε δεν θα εγλυφα σκατωμενη κωλοτρυπιδα γυφτισσας οπως εκανες εσυ.
Ουτε θα φωτογραφιζα στα μουλωχτα κοριτσα οπως εκανες λαι το βραδι στο παιδικο σου δωματιο μαλακιζοσουν.
Παραδέξου το εισαι ενας ανωμαλος στη ψυχη και στο σωμα,ενα σκουπιδι που ξερουμε η βρωμικη ψυχη σου τι λιγουρευεται και γυρευε μπακ στειντς τι εχεις κανει,εισαι ο λιγναδης του σαιτ.
Εδω θα ειμαι εγω ο τονυ ο αβε να σου γαμαμε το νταχντιριντι θα σε γαμαμε μονιμως το κουφαρι σου και θα μας λες ευχαριστω
Ευαίσθητουλη εκει θα παω οταν φτασω 55 για να ζησω εκει τα γηρατια μου.
Ηδη οταν θα παω ταξιδι για πρωτη φορα κουβα θα δοκιμασω να αγορασω ενα σπιτι και τα βασικα και στο μελλον θα μαζευω χρημα για να το επενδυσω συν οτι θα παιρνω συνταξη απο την ελλαδα μιας και εχω ηδη 12χρονια ενσημα συν οτι θα πουλησω τα παντα εδω αν και υπαρχει το ενδεχομενο να παει αμερικη να δουλεψω για κανα 18αρι χρονια το μέγιστο ισως και λιγοτερο οταν μαζεψω ικανοποιητικο ποσο για κουβα και θα ειμαι αρχοντας με το ρουμι τα πουρα τη θάλασσα τον καλο καιρο της κουβας και τα γκομενακια.
Αυτη ειναι ζωη.
Σουργελο ηρθε ο κατσικοποδαρος το 19 και εφερε σεισμους λιμους καταποντισμους και κοροιδοιουςKατσε ρε δεν ηρθε ο αλιεξηςςς και τα εκοψε μαχαιρι ολα αυτα?
Παιδιά, με αυτόν τον άνθρωπο αναλωνόμαστε σε πολιτικές συζητήσεις...
Θα τον τρως στη μαπα για πολλα χρονια ακομα τον 'κατσικοποδαρο' ιδιως μετα τα χθεσινα και προχθεσινα.Ποτε ξανα απλυτοι και πασοκομπιχλες στην εξουσια!!!!!Σουργελο ηρθε ο κατσικοποδαρος το 19 και εφερε σεισμους λιμους καταποντισμους και κοροιδοιους
Ουστ σιχαματα
Είσαι τόσο ηλίθιος, αλλά ακριβώς επειδή είσαι ηλίθιος και καταλαβαίνεις μόνο από ηλιθιότητες, θα σου πω το εξής:Σουργελο ηρθε ο κατσικοποδαρος το 19 και εφερε σεισμους λιμους καταποντισμους και κοροιδοιους
Ουστ σιχαματα
Έχεις δει κανέναν (εδώ και πολύ καιρό) να του απαντάει στα σοβαρά? Μόνο ο alex που και που το κάνει... κι αυτός από συμπόνια φαντάζομαι!Παιδιά, με αυτόν τον άνθρωπο αναλωνόμαστε σε πολιτικές συζητήσεις...
Δηλαδή θειτσο μας λες ότι δεν ψήφισες το 1990; και με αποκαλείς ξεφτίλα επειδή δεν στο έχω αποδείξει;;Ανεβασε κι εσύ ξεφτύλα πότε το είπα αυτό. Αλλά είσαι ξεφτύλας, ούτως ή άλλως + το γεγονός ότι δεν το έχω πει ποτέ!