Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι η επανεκλογή Κούλη είναι πιθανή. Και εξηγούμαι:
Η αγανάκτηση και το μίσος ενάντιά του είναι δεδομένα. Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι όσοι είναι απέναντί του δεν διαφωνούν απλά μαζί του αλλά τον ΜΙΣΟΥΝ. Την παραδοχή αυτή έκανε και ο γνωστός χασοδίκης του bou που είναι τυφλός υποστηρικτής του.
Αν, λοιπόν, αυτό το μίσος μεταφραστεί σε ψήφους τότε προφανώς δεν έχει καμία ελπίδα. Εγώ προσωπικά που ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τις εκλογές, ο Κούλης κατάφερε να με κάνει να θέλω σαν τρελός να πάω να τον καταψηφίσω.
Από την άλλη, πολύ φοβάμαι ότι μπορεί αυτή η πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων αντί να πάει τον καταψηφίσει να μην ασχοληθεί καθόλου. Υπενθυμίζω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εκλεγεί με 80% συμμετοχή, ο Σημίτης και ο Καραμανλής με 75%, ο Γιωργάκης Παπανδρέου με 70%, ο Σαμαράς με 65%, ο Τσίπρας με 63% και ο Κούλης με 57%. Το μοτίβο δηλαδή είναι η όλο και μεγαλύτερη απαξίωση των εκλογών από τον κόσμο.
Με βάση τα παραπάνω, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΓΟΥΡΛΟΣ, αν το μοτίβο της αποχής από τις εκλογές συνεχιστεί και η συμμετοχή κυμανθεί στο 50% πράγμα που σημαίνει ότι ο Κούλης μπορεί να κερδίσει με ένα πραγματικό ποσοστό της τάξης του 20%.