Μαρκο πιστευεις οτι στην σημερον εποχη υπαρχει καποια χωρα που μπορει να κρατησει την εθνικη της ταυτοτητα ατοφια??
Ηδη στην ελλαδα εχεις ελληνες μεταναστες δευτερης γενιας που πληθυσμιακα ειναι απο 500 εως 1 εκ πολιτες ειναι τα παιδια των πρωτων μεταναστων,οποτε τι θα γινει μ αυτους?
Οσο και προβλημα να εχεις με το ινδοπακισταν δυστηχως ολες οι χωρες του κόσμου θα εχουν απο δ αυτους μιας και ειναι χωρες εξαγωγης μεταναστων και θα εχεις καθε χρονο εισερχομενους,θα διωχνεις 10 θα σου ερχονται αλλοι 10 οποτε θα μπεις σε φαυλο κυκλο,σκοπος ειναι να μην βρουν εδω καλες συνθηκες και να φυγουν και αυτο γινεται αλλιως η ελλαδα θα ειχε πανω απο 2 εκ πακιστανοινδους,δεν ειμαι ρατσιστης απλα η οικονομικη κατασταση στην ελλαδα δεν επιτρεπει ανεξελεγκτη εισροή μεταναστων και αυτο πολλες φορες το καταλαβαινουν μονοι τους και φευγουν.
Αρχικα θα πρέπει να πεισεις τον εαυτο σου πως αν θες να καθαρίσεις μερικως τη χωρα απο τους μεταναστες θα πρέπει να παραβιασεις καποιους νομους της εε με λιγα λογια να ερθεις σε ρηξη.
Οποτε θελω να μου απαντησεις εισαι υπερ μιας εξοδου απο την εε για να καθαρισει η χωρα απο τους μεταναστες??
Η Αγγλία γ αυτο τον λογο ουσιαστικα εφυγε.
Δεν αναφέρομαι πλέον γι'αυτους που ήρθαν εδώ με την κατάρρευση των σοβιετ.Αυτοι λίγο πολύ έχουν αφομοιωθει. Καλα όχι όλοι, αλλα βλέπεις κάτι ζώα Αλβανοί και ρωσσοποντιοι που τους έβλεπες και έλεγες άνθρωποι των σπηλαίων πλέον βλέπεις οτι τα παιδιά τους αρχίζουν και γινονται Ελληνες. Δουλεύουν, σπουδάζουν, γκομενιαζουν, κάνουν οικογένεια κλπ. Πιστεύεις τώρα εσύ ότι τα κανιβαλα του ισλάμ, οι μουλαδες από το Αφγανιστάν και το Ιράκ έχουν σκοπό να γίνουν κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας? Πιστεύεις ότι θα αφομοιώσεις τους homo sapiens που δέρνουν τις γυναίκες τους και τις έχουν σε χειρότερη μοίρα από τα ζώα? Το ισλάμ στη δυση δεν μπορεί να αφομοιωθει.Τα βλέπω από συγγενείς που έχω Σουηδία και Γερμανία. Με επιδόματα ζούνε, τεμπέληδες, δεν συνεφέρουν πουθενά. Αντίθετα δημιουργούν προβλήματα και είναι υπεύθυνοι για την εγκληματικότητα. Δεν έχει ανάγκη η Ελλάδα και καμιά χώρα σαν την Ελλάδα τέτοιους μετανάστες. Το να μου έρθει ένας Ινδός όπως λες, μορφωμένος και σπουδαγμενος με πτυχίο να τον δεχτώ. Από την στιγμή φυσικά που υπάρχουν δουλειές για τους Έλληνες πρώτα και γενικότερα για τους ντόπιους. Αυτό που λες για ριξη με την Ευρώπη, είναι οτι έχω αναφέρει εδώ μέσα πολακις. Η θα γίνεις Σουηδία-Ολλανδία η θα βρεθεί μία σοβαρή κυβερνηση θα χτύπησει το χέρι στο τραπέζι και θα πει ως εδώ. Όπως κανουν οι χώρες του Βιζεγκραντ. Βλέπεις ότι η Ευρώπη θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε σκουπιδότοπο. Να μείνουν εδώ όλοι αυτοι, διότι η Ευρώπη άλλους δεν δέχεται και δεν τους χρειάζεται. Οπότε τους φορτώνεται ο Έλληνας. Ο στόχος τους είναι να φτιάξουν Hotspot από την επαρχία μέχρι τις πόλεις. Τους παίρνουν από τα νησιά και τους φέρνουν στην ενδοχώρα. Είναι εμφανές ότι όλοι αυτοί που ήρθαν πίσω δεν προκειται να γυρίσουν. Και το αστείο είναι, ότι δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Αρκετοί από αυτούς ίσως να είναι στρατιώτες του ισισ, πράκτορες της Τουρκίας, φυλακοβιοι, εγκληματίες κλπ. Άλλο να έχεις μία υγιή μετανάστευση,εφόσον και χρειάζεσαι μετανάστες κα εργατικά χέρια και άλλο να αφήνεις λαθροεισβολείς να αποίκησουν με το έτσι θέλω επειδή από πίσω είναι οι ΜΚΟ και τα ακουμπάνε. Φυσικά δεν θα αναλύσω το πρόβλημα της υπογεννετικοτητας γιατί θα χρειαστώ άλλη μία σελίδα. Στη δυση αυτή την στιγμή το ισλάμ είναι νουμερο ένα απειλή. Γι'αυτο και βλέπεις οτι ανεβαίνουν ευρωσκεπτιστικα κόμματα με εθνικιστικό και φασιστικό ιδεολογικό πυρήνα. Διότι και ο κουτοΦράγκος άρχισε να νιώθει την απειλή. Αρχίζει και καταλαβαίνει οτι με το ισλάμ οι κοινωνίες ιδίως οι φιλελεύθερες κοινωνίες κινδυνεύουν. Αν έχεις φιλαράκια σε Γαλλία η Ηνωμένο βασίλειο θα σου πούνε για τα γκέτο και ολόκληρες πολεις και χωριά που πέρασαν σε χέρια μουσουλμάνων, με τους ντόπιους να την κοπανάνε. Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και στην Ελλάδα.