gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Στο χθεσινό ραντεβού που ΕΣΥ ζήτησες γιατί δε πήγες είπαμε;βγάλε το στριγκάκι σου μόλις πατήσεις αεροδρόμιο... αλλά ρίξε και έναξύρισμασφύριγμα! ;)
Στο χθεσινό ραντεβού που ΕΣΥ ζήτησες γιατί δε πήγες είπαμε;βγάλε το στριγκάκι σου μόλις πατήσεις αεροδρόμιο... αλλά ρίξε και έναξύρισμασφύριγμα! ;)
έλα τουμπεκάκι αδιάβαστη αδερφούλα... ;)Κάνε στη μπάντα τ αρχίδια αυτού που σου τον δίνει στο στόμα και
Για τη ταμπακιερα τίποτα; Το ψιλοκόψαμε το προυσαλιότικο ε;έλα τουμπεκάκι αδιάβαστη αδερφούλα... ;)![]()
Από το 09 έως το 11 δε πιάνεται; Τότε ποιος κυβέρνησε; Ποιος έκανε τις εξαγγελίες στο Καστελόριζο που μας έβαλε στη δίνη του μνημονείου; 21 χρονάκια έχει κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ, άλλα 17 η ΝΔ και τ υπολοια κυβερνήσεις Ζολώτα, Τζανετάκη κτλπ κτλπ
θα έκανα μια ώρα δρόμο για τον καρτάκη...Στο χθεσινό ραντεβού που ΕΣΥ ζήτησες γιατί δε πήγες είπαμε;
θα έκανα μια ώρα δρόμο για τον καρτάκη...![]()
![]()
για σένα θα πεις κάτι ή κάνεις γαργάρες μωρή ξεφτίλω; :-* :-* :-*
πισωγλέντη μου σου είπα... δε με παρακολουθείς και δυσκολεύεις την θέση σου...Για τη ταμπακιερα τίποτα; Το ψιλοκόψαμε το προυσαλιότικο ε;
Γιατί είπαμε δε πήγες στο χθεσινό ραντεβού που ΕΣΥ ζήτησες;
Το ότι ήταν το επακόλουθο ΚΑΙ της πολιτικής του ΚΚ είναι νομίζω γνωστό (όχι ότι η πολιτική του Σημίτη με τα μαγειρέματα δεν συνέβαλαν και αυτά). Και ποια ήταν τα μέτρα του ΓΑΠ μου λες; Το ότι πήγε ξεβράκωτος στ αγγούρια και δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαπραγμάτευση έτσι για το γαμώτο.οχι δεν πιανεται γιατι σταματησε η φυσιολογικη ροη της πολιτικης και οικονομιας
φυσικα ειχε αρχισει πιο νωρις αλλα το 09 εγιναν γνωστα
το μνημονιο ηρθε σαν συνεχεια της κακης πενταετιας του μπουχεσα και της τετραχρονης επιτηρησης της εε
το 10 θα χρεοκοπουσαμε αν δεν επαιρνε τα μετρα ο παπανδρεου αυτο εχει ειπωθει και αποδειχτει
Είμαι 194, 95 κιλά, μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.θα έκανα μια ώρα δρόμο για τον καρτάκη...![]()
![]()
για σένα θα πεις κάτι ή κάνεις γαργάρες μωρή ξεφτίλω; :-* :-* :-*
Γιατί είπαμε δε πήγες στο χθεσινό ραντεβού που ΕΣΥ ζήτησες;
Δε παρακολουθείς και τη ροή των μυνημάτων. Φυσικό είναι αφού σε γαμεί ο κοκοράς του κοτετσιουπισωγλέντη μου σου είπα... δε με παρακολουθείς και δυσκολεύεις την θέση σου...
Έχεις ακούσει την έκφραση "εδώ ο κόσμος χάνεται και το καστρι χτενίζεται" ;; Εδώ κολλάειΈβλεπε τις προγραμματικές δηλώσεις του αρχηγού του, του Τσίπρα!
ΚρυφοΣυριζαίος είναι!![]()
Kρυφό Ολυμπιακός είναι έβλεπε το "ντέρμπι" εχθέςΈβλεπε τις προγραμματικές δηλώσεις του αρχηγού του, του Τσίπρα!
ΚρυφοΣυριζαίος είναι!![]()
εντάξει μωρή ρόμπα... άντε με το καλό!Είμαι 194, 95 κιλά, μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.![]()
![]()
![]()
Και μη λες μαλακίες. Είπες ότι κιότεψες.
Τύπε βαρυκόκκαλος είσαι :- :-Είμαι 194, 95 κιλά, μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.![]()
![]()
![]()
Και μη λες μαλακίες. Είπες ότι κιότεψες.
μπουχέσας τύπε... μόνος του το είπε! :S :S :SΤύπε βαρυκόκκαλος είσαι :- :-
Δε θα τ έλεγα.Τύπε βαρυκόκκαλος είσαι :- :-
Εσύ να υποθέσω ότι είσαι πάνω κάτω στο ίδιο ύψος με μένα, 85 κιλά με 2% λίπος κτλπ κτλπ;εντάξει μωρή ρόμπα... άντε με το καλό!
από μακριά και το πληκτρολόγιο μόνο την καρέκλα σου λερώνεις!
Τη καρέκλα του πάντως άλλος τη λέρωσε χθες και τ άκουσε από τη μαμά του. Όχι εγώ. ;)εντάξει μωρή ρόμπα... άντε με το καλό!
από μακριά και το πληκτρολόγιο μόνο την καρέκλα σου λερώνεις!